Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
EGO kaart ja Hansapank
 
mai 02. aprill 2002, kl 12.27
yritasin EGO kaarti taotleda. minu taotletav piirsumma oli natuke suurem, kui nende seadused võimaldavad ja sain kohe eitava vastuse - ilma, et oleks väiksemat summat pakutud. pealegi öeldi, et arvestatakse kontokäivet, mis on oluliselt suurem, kui minu palganumbrid, aga lihtsam oli ikka "ei" öelda.
isegi firmasisestes asjaajamistes on aeg näidanud, et mõttetumat panka annab otsida! ma ei teagi, kas asi on pangas või seal töötavates inimestes, aga siililegi on selge, et sealne asi ei toimi absoluutselt.
soovitage seega palun panka, kuhu yle kolida enda ja firma kontodega? sampost räägitaxe hästi... on sellel ka põhi all?
 
kati 02. aprill 2002, kl 13.06
Merita praeguse nimega Nordea on sümpaatse mulje jätnud.
 
Tree 02. aprill 2002, kl 14.10
Mina olen Sampoga väga rahul. Alati püütakse su soovidele vastu tulla ja tehakse personaalseid pakkumisi.
 
agent 02. aprill 2002, kl 16.58
Selle asemel, et pangale 20% intressi maksta kogu raha ja osta asi kohe välja.
 
mv 02. aprill 2002, kl 17.16
Ego 20% intress on tõesti nöörimine. Muide Nordea superneto krediitkaardi aastaintress on 12% Soovitan küll Nordeat ise ka sealt laenu saanud. Meeldiv ja tore suhtumine. Oman ka pikka HP kogemust ja võrdlus on ikka päris palju Nordea kasuks.
 
inno 02. aprill 2002, kl 20.02
Ükskord vihasena kõndisin Hansapangast otse Nordeasse ja pole seda veel kahetsenud.
 
väikeMy 02. aprill 2002, kl 20.33
praegu just tuli telekast reklaam :"Kas sa Nordea pangast oled küsinud ?" :)
 
opossum 03. aprill 2002, kl 08.23
Seal Hansapangas ei ole jah mingisugust paindlikkust. Mina ei sobinud käendajaks (laenu oli vaja ainult 50000.-), öeldi, et lõpeta Ego ära. See ei lugenud, et olen Hansapanga klient juba panga algusest ja kaks laenu ilma probleemideta tagasi maksnud. Nüüd mõtlen Sampo panka üle minna
 
Finants 03. aprill 2002, kl 10.24
Liiga suur pank, personaalsus läheb käest ära. Ja erinevaid tooteid ja teenuseid ja laene on neil nii palju, et neist ülevaadet kohe kuidagi ei saa. Kuidagi osavalt neid kõiki nad ei reklaami kah. Tavaliselt ongi nii, et tegelikult on neil mingi hoopis sobivam toode kui see, mida taotled aga nemad ise ei ütle ja ei oska küsida ka. Ei konsulteeri. Kui nad reklaamivad, siis mingit kindlat laenu mitte et kogu laenutoodete paketti vms. Ei oskagi valida ju kui ei tea.
Ühises jah öeldi mulle, et see laen on teile liiga suur aga äkki võtate hoopis selle.
 
Miisu 03. aprill 2002, kl 10.47
Igal juhul tasub Nordeasse minna. Hansa on oma turuliidri koha peal paksuks ja laisaks läinud, neid ei huvita kliendid enam, vähemalt mitte nn väiksed inimesed.
Ise Nordea klient ja väga rahul, tunnen end valge inimesena :-)
 
Nutt 03. aprill 2002, kl 11.10
Selmet üha uusi asju ja laene välja mõelda võiksid nad tõesti hakata inimeste kinni hoidmiseks neid paremini teenindama ja tooteid tutvustama. Kvantiteet muutugu kvaliteediks. Kuidagi natuke valel asjal tundub neil rõhk olevat. Ja neist erinevatest kaartidest ja laenudest seal tõesti sotti ei saa ja mingit erinevate võimaluste võrdlemise värki samuti vististi neil ei ole.
 
kip 03. aprill 2002, kl 11.40
ma pole veel telekas näinud, et palun, siin on ühise pakett kolmest erinevast tootest ja kõigist koos mingi ülevaade...
reklaamitakse ühte konkreetset asja, kui tekib huvi, siis tullakse küsima erinevaid võimalusi, see kehtib kõikide eesti pankade puhul..
 
laura 03. aprill 2002, kl 11.59
Mina läksin ühispangast laenu tahtma, tutvustati seda ilusasti aga soovitati võtta hoopis teist liiki laenu, mis mulle palju soodsam oleks. igati tore suhtumine.
 
Hiir 03. aprill 2002, kl 15.59
Sampos on väga viisakas klienditeenindus. Peabki olema, et kõik kliendid üle võtta, kes Hansast jalga lasevad.
 
Hiir 03. aprill 2002, kl 16.01
To: Agent

Kui kõik niimoodi mõtleksid nagu Sina, siis puuduks igasugustel laenudel, liisingutel ja järelmaksuteenustel mõte...
 
kiitja 04. aprill 2002, kl 11.48
Aga mina kiidan oma laenuhaldurit Hansapangast.
Kairit Liig on nimi.
Väga sõbralik ja paindlik kogu selle suure süsteemi juures.
 
Minake 04. aprill 2002, kl 15.11
Kiidan oma laenuhaldurit Hansapangas Tuuli Kivi. Alati olen temaga suhelnud ja ainult meeldivad muljed: väga osavõtlik, abivalmis ja muidu meeldiva sõbraliku olemisega. Alati peab täpselt kokkulepetest kinni ja pakub soodsaimat varianti.
 
Lizzy 04. aprill 2002, kl 22.07
Mina võtsin ühispangast MagnetKaardi ja olen ka rahul. Maksan millal tahan ja palju tahan! Väga hea!
 
HP 09. aprill 2002, kl 11.46

Inimesed, mõelge ka mida suust välja ajate. HP on ikkagi äriettevõtte ja finantsinstitustioon, kes peab tagama omanikule kasumi. Kui nad hakkavad laene välaj andma selle pärast et sina oled viis, neli, jane aastat oma arust "hea klient" olnud, siis inimene tule maapeal tegasi. KRT nendel savi kas sa lähed teise panka või ei. Kui laenud, tindimused ja intressid ei sobi siis KRT mine teise panka, ära virise. Ise ole HP-ga väga rahul ja soovin inimestele kes seal töötavad - jätkake samas vaimus.
 
Ingrid Laanoja 09. aprill 2002, kl 11.51
Tere,
kirjutan vastuseks Mai'le.

Vabandan väga, et Teile ego järelmaksukaardi taotlusele ebaviisakalt ära öeldi.
Kahjuks ei olnud mul võimalik Teie taotlusele ära ütlemise põhjust ilma Teie andmeteta täpsustada. Palun Teil soovi korral võtta ühendust Hansapanga klienditoega telefonil 6310 310, kus Teid kindlasti hea meelega abistatakse.
Lisan natuke infot selgituseks: juhul kui kliendi poolt taotletud limiit jääb liiga suureks, püüame võimalusel (st kui kliendil ei ole juba olemasolevate kohustuste osakaal sissetulekust liiga suur) alati pakkuda väiksemat limiiti.
Võimaliku ego järelmaksukaardi limiidi määramisel arvestame kontole laekunud netopalka, mitte kogu konto käivet.


Parimate soovidega,
Ingrid Laanoja
Hansa Liising Eesti
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!