Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
müüjad,kes sind jälgivad....
 
anne 05. aprill 2002, kl 15.04
kui varast. Käin tihtipeale Rocca al Mare keskuse ABC Kinga kotiosakonnas. Kaup iseenesest on ilus ja hea aga tunnene end alati seal kehvasti, sest müüja asub häbenemata lihtsalt jälitama - ilmselt kartuses, et panen midagi pihta. Kas olen tõesti ainuke, kellel niimoodi sabas sõrgitakse!? )Igatahes on see lõpp alandav.
 
Tigr 05. aprill 2002, kl 15.08
Minul seal õnneks selliseid kogemusi pole olnud.
Aga eks teisteski poodides kohtab samasuguseid paranoiliseid müüjaid....

Aga võibolla jälgivad nad Sind sellepärast, et näed stiilne välja ja nad tahavad Sind pärast taga rääkida? Löö selg sirgu ja lappa sügavas rahus nende kaupa edasi...las vaatavad...igal olinal oma mihklipäev :)
 
mink 05. aprill 2002, kl 15.12
Jube! Kui ma teismeline olin, siis ostsin kord apteegist mingi kreemi ja laksin kõrvalasuvasse marketisse ka. Seal müüdi samuti seda kreemi, mis mul käes oli. Kogu poesolemise aja hiilis üks keskealine paks mutt mul järgi, ma käin üsna kiiresti ja tema jooksis järgi, nagu filmis. Kui ma läksin kassadest mööda, siis tuli juurde küsima: "Mis sul käes on?" Ütlesin, et apteegist. Seepeale pööras ringi ja marssis minema. Ei ühtegi vabandust! Vastik!
Sellest peale kui ma näen, et mõni müüja mind jälle seirab, siis lähen kohe poest minema. Päris haiged jälitajad!
 
Käbilind 05. aprill 2002, kl 15.29
Mina suhtun jälgimisse suure mõnuga, rahulikult näpin kaupa ja jooksutan müüat edasi tagasi, ja kui isu on vaatan ka pikalt otsa, silmis kiri"mis sa k...t passid" , need passija mutid on head vahendid närvipinge maandamiseks....
 
coff 05. aprill 2002, kl 17.21
Heh. Väga tuttav asi. Eriti sellistes väiksemates poodides. Suurtes marketites on sama komme turvameestel, kes seal riiulite vahel ringi jalutavad ja siis ohvrit jälitama hakkavad.
 
dharma 05. aprill 2002, kl 19.55
Ja ja. Rok al Mare ABC-s on kohe hea käia, kartmata et keegi võiks sulle mingit kahju tekitada. Müüja valvas silm ju kogu aeg peal. Tunnen end seal kui kuningas ;-)
 
maret 05. aprill 2002, kl 20.22
Kui kuskil turvatöötaja peaks sind jälitama, siis tegelikult nad seda teha ei tohi - vähemalt Stockmannis kyll, sest turvafirma eeskirjad ei luba nii teha. Jälitustööd võib teha vaid kaamerate abil! Vot, tuttav turva rääkis.
 
mammu 05. aprill 2002, kl 22.40
Mul on paaris poes kujunenud kindlad turvamehed, kes just mind alati jälitama asuvad. Aga nende ebakindla oleku ja meeldida püüdmise järgi olen järeldanud, et nad jälitavad mind hoopis muul eesmärgil... :)
 
Rocky 06. aprill 2002, kl 17.45
Mind ajavad ka närvi. Kuradi mutid vist mõtlevad, et ainult pätid ja vargad poes käivad.

Aga samas on, jah, lahe nende närvidel tallata. Näiteks olla mingi riiuli juures ja kartlikult ümberringi passida.

Peaks seda proovima, et kui väljun mingist poest, hoian kätt hõlma all, nagu varjaksin seal midagi. Muhe...
 
Omo 07. aprill 2002, kl 14.07
mängisin kord inimtühjas marketis turvaga peitust, hiilisin ja ehmatasin teda aeg-ajalt riiuli tagant välja hüpates. no ilge loll tropp oli, kunagi ei osanud õigesti ära arvata millise riiuli taga ma tegelikult peitusin...
 
pbp 07. aprill 2002, kl 14.16
oh! seda jälituse reegli asja on küll nüüd vääääga hea teada.
Aga jah, vahivad küll need mutid ja ebameeldivalt käituvad ka.
Imelikud. Mul on ka sama asi, et kui hakkavad jälitama või vahtima siis ma lähen ära.
Oma viga, kaotavad kliente.
 
ehee 07. aprill 2002, kl 18.25
just!mul selles konkreetses kotinurgas sama kogemus. iga jummala kord see myyjanna passib seal...kahjuks meeldib mulle seal esindatud firmade toodang...niiet pyyan välja kannatada...mudu kyll ei. olen ka vahel provinud et vaatan siis jälitavale myyjale niikaua pikalt otsa et tal endal ebamugav hakkab lihtsalt, ega muu ei aita
 
tips 07. aprill 2002, kl 22.24
ma ulatasin turvale oma korvi,kui ta mul järgi sõrkis
 
Kat 07. aprill 2002, kl 22.40
jah,see ajab ikka närvi küll.eriti ärritab mind veel selline asi,kui vaevalt olen poe uksest sisse astunud,kui müüja juba hõiab et mida ma teile annan?
on olnud ka juhuseid,kui küsin mingit asja vaatamiseks ja pärast ei ostagi ära,siis on kohe nii solvunud nägu peas,et...
 
susann 07. aprill 2002, kl 22.55
See on nii vastik et teinekord tekkibki tunne et paneks midagi kiusupärast pihta!!
 
Liis! 08. aprill 2002, kl 08.42
Teate see vahest oleneb ka riietusest. Läksin mina sõbrannaga Müürivahesse mingisse pesupoodi. Minul oli kasukas seljas ja sõbrannal sulejope. Mina käisin ja katsusin kõike aga sõbrannal sörkis pidevalt müüa seljataga järgi. Kusjuures pood on veel nii väike.
Samas olen kuulnud et need suurte ja ilusate kasukatega naised on ühed supervargad. Nimelt nad pidid kangapoodides lausa terveid kangarulle kasuka alla peitma.
 
Ra 08. aprill 2002, kl 10.14
Ka mina olen just seal ABC Kingas seda maniakki passimas näinud!! Tõesti käib pinda!
 
ylenna 08. aprill 2002, kl 11.49
to OMO: sinu jutt on nii naljakas!:))
 
ehee 08. aprill 2002, kl 11.57
see ABC kinga kotinurga tädi riietusega juba haneks ei tõmba..olen seal käind teksade ja tossude kui kasuka kui villase mantliga...vahet pole:( ...uut kotti oleks kyll vaja...;)))
 
juta 08. aprill 2002, kl 13.28
Meesturva puhul aitab see, kui kõndida tampooniriiuli juurde, oodata, kuni ta selja taha hiilib ja siis keerata ootamatult ümber ja küsida: "aga mida teie soovitate?"
 
müüja 08. aprill 2002, kl 18.43
Eks ta ebameeldiv ole muidugi kui üks kullisilm sind kogu aeg jõllitab,aga kõige kurvem saja juures on ikkagi see,et need suuremat sorti pikanäpumehed-naised on VÄGA hästi riides.Nii et silmad lahti kallid kaaskodanikud.
 
Ketu 08. aprill 2002, kl 21.21
Kusjuures Prismas jälgitakse nii, et ise ei saa muhvigi aru. Situatsioon Prismas: ostsin kaks kotitäit süüa, maksin kõik ära ja siis avastasin, et tilli unustasin, läksin uuele ringile ja kui tilli olin maksnud, oli turva sipsti kohal ja küsis, et kust ma need kotid sain vmt, näitasin talle siis poolemeetrist tsekki jättis mu rahule, ei vabandanud.
 
kim 09. aprill 2002, kl 16.21
Olen 100% ühel meelel Rocca Al Mare kingapoe pingelist jälitustööd tegevate müüjatega. See on lihtsalt rabav, kuidas sind seal jälgitakse. Mul on ka seal paar korda nende passimisest süda pahaks läinud ja kahtluseuss hinge pugenud, et äkitselt mul miskit viltu või midagi. Teen ettepaneku võtta müüja jälgimist kui soovi kaupa tutvustama hakata! Võiks kohe HÄSTI tüütuks ja pretensioonikaks muutuda nagu siin mõned eelpool kirjutasid. Klient on kuningas! Las siis jooksevad mööda ladu ja tutvustavad oma varandusi!
 
Tigr 09. aprill 2002, kl 17.04
kim: üldjuhul muutuvad ka müüjad siis suhteliselt ülbeks ja tõrjuvaks kui palud neil endale midagi näidata....parimal juhul ütlevad, et kõik, mis on, on juba välja pandud...või siis ütlevad, et ei ole ja otsivad endale kibekähku uut tegevust.
 
jälitatav 13. aprill 2002, kl 17.45
jälitavate müüjate narritajatele:
proovige Rosalindi kosmeetikapoodi kaubamaja juures! Sinust ei jääda sammugi maha ja nii kohe mitu ringi (riiulid on seal ka parajasti ringi kujuliselt paigutatud, et oleks kerge sörkida...).
ah jaa, ükskord juhtusin nägema, kui kauplus väga-väga rahvast täis oli ning üks külastaja kogemata nende täistopitud kosmeetikariiulilt mingi küünelaki kotiga maha ajas. järgnes üle poe kostev kriiskamine müüja poolt teemal "vaadake kuhu te astute ja kes selle nüüd kinni maksma peab" - selge vihjega raha kohe sisse kasseerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!