Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
noorte suitsetamine
 
! 07. aprill 2002, kl 17.29
nimelt jõmmid ja eriti mingised plikaohtu ülbe olekuga tegelinskid tänavatel. kas see on popp ja prestiisne, kui tõmbad alaealisena mingit koni ja vahid üleoleva pilguga möödujaid? kas suitsetamine on noorte seas populaarsuse näitaja? eriti hale on vaadata neid otsustusvõimetuid, silmanähtavalt nõrku ja veel harimatuid tüdrukuid rikkumas oma noort ja puhast tervist ning kes tõsimeelselt arvavad, et kui nad elu eest imevad oma viimast konilõpu näpuvahelt, et nad on mingitki moodi tegijad. kus nende vanemad on?
 
? 07. aprill 2002, kl 19.39
Vanemad on tööl või Delfis!
 
Hummu 07. aprill 2002, kl 21.12
Vanemad on delfis tööl
 
ats 07. aprill 2002, kl 22.21
see on vabakasvatus,mida kõik ihkasid.nende vanemad on nad lihtsalt lohakile jätnud.
 
susann 07. aprill 2002, kl 22.51
Mina suitsetasin alaealisena ja rikkusin oma silmad eluks!
Ei soovita suitsetamist kellelegi!
 
Ra 08. aprill 2002, kl 10.11
Kas siis suitsetamine mõjutab silmi või? Mina olen lühinägelik ikka pärilikkusest, pimedas ja kõhuli lugemisest, lähedalt teleka vaatamisest.
Prillid sain 5 aastaselt, suitsetama hakkasin 16 aastaselt ja tänaseks päevaks olen endiselt silmahaige, aga suitsu ei tee.
Tundub, et olen juba täielik suitsetamise vastane. Rõve tegevus, aga näed, jõudsin sellisele järeldusele alles kümne aastaga. Aega võttis aga asja sai!
 
mari 08. aprill 2002, kl 11.32
eks ta ole jah sedasi, et vanas eas tuleb mõistus pähe:) hakkasin ka 15 aastaselt suitsetama, vahelduva eduga tegin umbes 7-8 aastat, nüüdseks olen täielikult maha jätnud, kuna lõpuks jõudis kohale, kui kahjulik see ikka on. hirmus ikka mõelda küll, kuidas nooremana oma tervist sai rikutud.
 
Rocky 08. aprill 2002, kl 14.41
Ma hakkasin suitsetama paar aastat tagasi ja nüüd jätsin õnneks maha.
Tegelt see pole selles, et vanemad ei kasvata - mu ema-isa on olnud kasvatamises üpris karmid. Ise olin loll, sest arvasin, et nüüd on jõle lahe. Aga pärast lihtsalt pidin tegema, kuna närvid olid ilma suitsuta krussis. Loodan, et suudan edaspidi eemal olla - olen olnud suitsuta u. 3 nädalat.
 
veel 1 aasta alaealine 09. aprill 2002, kl 12.41
Mina suitsetan aga mitte poosetamise pärast. Minu vanuste hulgas, vahemalt minu tuttavate hulgas, see küll mingi populaarsuse määraja ei ole. Kui suitsetad on ok, kui ei suitseta on ka. Tudrukud vahest norivad, et kas ma oma hammastele ja tervisele ei mõtle.
Ja möödujaid ma ülbelt ka ei vaata. Ma arvan, et need alaealised suitsetadad, kes nii moodi mõnitavalt vaatavad, teeksid seda ka siis, kui nad ei suitsetaks.
Vanemate koha pealt nii palju, et mis nad teha saavad. 16-17 aastast ju aresti ei pane ja kui raha ei anna teevad sõbrad välja. Mu ühe sõbranna ema, kes ka suitsetab, ostab koju spetsiaalselt kõige lahjemaid sigarette, et kui tüdruk suitsetab, siis olgu need vähemalt lahjad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!