Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Eesti Telefoni punktipettus
 
Mammu 07. aprill 2002, kl 21.29
Uurisin ET veebilehelt, millal siis punktide eest järgmine loosimine on. Ja avastasin, et igasugu loosimised on punktikogumise reglemendist vahepeal välja roogitud! Kui preemiapunktide süsteem loodi, siis lubati igas kvartalis mingeid tehnikariistu välja loosida ja iga aasta detsembris auto. Auto loosimine oli täielik tsirkus: nii robustselt kokku monteeritud telesaade, mis pidi täiesti ilmset sohimängu varjama. Nüüd siis jääb mulje, et kõik järgmised loosimised jäävad üldse ära. Mida stimuleerivat ma siis oma 10 000 punkti eest enam üldse saan? Need kataloogikaubad, mida seal pakutakse, on selliste kirvehindadega, et tavalisest poest ostes saab need märksa soodsamalt kätte. ET teenused, mida vajan, on mul juba varem omandatud, nii et ka selleks ei saa ma punkte kasutada.
Leian, et ET on tarbijaid petnud, kaotades ära preemiapunktide juurutamisel lubatud loosimised. Oleks vähemalt mängurõõmgi jäänud...
 
vip 08. aprill 2002, kl 10.12
ikka on veel preemiapunktid? ma saan e-arved ja sealt pole esimese matsuga küll võimalik lugeda, palju punkte on. Aga minuarust on see siiski lastedele mõeldud,ic
 
PATSIENTnr128 08. aprill 2002, kl 12.00
Minule oli see täielik pettumus, ostsin juba VOLVO võtmehoidia kah ..... VOLVOT ei oleee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!