Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
ESS'i turvateenistus
 
Phyllis 08. aprill 2002, kl 17.06
Juhtusin laupäeva õhtul umbes kell 21.30 pealt nägema õudusega sellist lugu. Nimelt olin just ületamas Viru väljakut et suunduda CC Plaza poole kui enne mind astus teele üks noormees. Äkki tuli suure kiirusega auto, mis siiski jõudis veel pidurda. Olgu nimetatud, et vastav suure kiirusega lähenenud auto oli ESS'ile kuuluv turvameeste ekipaazh (numbriga 094 ESS. Juhtunust veel vapustatud noormees jäi teele seisma, mille peale turvamees,oma autost välja kargas ja noormehe vastu tänavaprügikasti surus ja talle rusikatega kallale läks, ähvardades noormest ära tappa ja end sealjuures kõige nilbemate ja ropemate sõnadega väljendades. Noormees palus veel härdalt vabandust ja sõnas, et ta tõesti kahjuks ei näinud autot. Turvamees aga sellest ei hoolinud vaid raustas oma närvi lihtaslt rusikatega veheldes. Minul hakkas aga sellisest turvateenistusest kõhe.
 
vip 08. aprill 2002, kl 17.59
kirjuta esseesti@ess.ee ja räägi mida nägid. siis on sellest kasu ka, mida nägid!
 
Tigr 08. aprill 2002, kl 18.27
ma juba edastasin kommentaari omavoliliselt ESS-i tootearendusjuhile....ta mul hea tuttav.

võibolla vaatavad siis ka kriitilisel pilgul turvameeste kohta tulnud kaebused üle.....siiani ma võin öelda, on nad nendesse paraku suhteliselt külma kõhuga suhtunud.
 
kröömike 09. aprill 2002, kl 12.11
Olin samuti selle intsidendi tunnistajaks. Olen ilmselt ilusat elu elanud, midagi nii räiget ma enne näinud ei ole.
 
plika 09. aprill 2002, kl 14.02
Vaata kui põnev, Phyllis ja köömneke olid ühel ja samal ajal ühes ja samas kohas. Äkki see meesterahvas, kes eile mul pool õlga tahtis tänaval kiiruga kaasa haarata oli Feliks? Vabandan teemavälise märkuse pärast.
Situatsioon oli loomulikult kohutav. Loodan, et Tigr´i tuttav suudab värbamispõhimõtetes üht- teist muuta.
 
Joosep Toots 09. aprill 2002, kl 14.41
See Phyllise jutt on tüüpiline rahuldamata eesti naise soigumine. Kas te politseile avalduse tegite? Kirjeldusest tundub, et turvamees sai hakkama vähemalt raske kehavigastuse tekitamisega. Ei teinud avaldust jah? Kas Teile on ka enne tundunud, et mehed on rõvedad ja vägivaldsed? Olete ehk proovinud mõnda meest kodustada, lisaks kasside kasvatamisele? Ma mõtlen meest, mitte sorakil kampsuniga ja vedela kehaga intelligendikest, kellega nii hea maailma asju kiruda ja poeesiast rääkida?

Võib tunduda uudisena, kui enamik mehi oleks tüübi, kes ringi vaatamata sõiduteele nende auto ette astub ja liiklusohtliku olukorra tekitab kas läbi sõimanud või kolkinud. Tänagu õnne, et ellu jäi. Auto ja inimese kokkupõrkes kipub inimene kaotajaks jääma. See on elu, preili pirtspekk.
 
?? 09. aprill 2002, kl 15.09
Kas Joosep Toots on tüüpiline nn sisselangenud rinnakorviga turvaMEES? Paljukest neil mõistust on.
 
norman 09. aprill 2002, kl 15.19
Ma ei usu, et ükski normaalne asutus hakkab tõsiselt tegelema internetis anonüümse autori poolt üles riputatud jutukesega. Mu lugupidamine ESSi vastu kahaneks, kui ta hakkaks siin nimetute graffity meistritega asju klaarima.
Kodanikud, kui tahate elus midagi ära teha, siis hoiduge anonüümkaebustest!
 
Phyllis 09. aprill 2002, kl 15.28
aga kas selleks see foorum polegi, et saaks oma halbadest kogemustest kokkupuutes erinevate ettevõtete ja asutustega ? Äkki sain mina millestki valesti aru...teadmiseks, et see kiri läks ka ess'i...
 
Marju 09. aprill 2002, kl 15.36
Kas jutt käib sellest pleieriga narkarist, müts silmini peas ja pilk tühi, kes eile õhtal Teenindusmaja ees kõikus. Ta oli ju mitu korda napilt auto alla jäämas. Mina küll ei näind, et essi mehed teda oleksid puutund. Vastu prügikasti koperdas küll, aga see oli ikka omaenda käimishäire.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!