Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
hea kogemus
 
kati 09. aprill 2002, kl 12.54
Siin on kole palju Rosalindi poode taga kirutud, nüüd ütleks paar sõna head ka. Nimelt paistab, et nad on oma viga parandanud ja suhtuvad ostjatesse( vähemalt minusse) üsna hästi. Ülemisel korrusel pole tükk aega midagi ostnud aga hiljuti käisin loodustoodete osakonnas ja seal on küll väga kena müüja. Väga abivalmis ja tore!
 
kristi 10. aprill 2002, kl 14.15
Just täna käisin selles Kaubamaja läheduses asuvas Rosalindis. Teenindus oli täitsa normaalne, eriti meeldib mulle üks venelannast müüja seal.
 
anastassia 10. aprill 2002, kl 17.47
Ka minu arvates on Rosalinnu kauplused end parandanud. Hoidsin pikka aega neist poodidest eemale, kuna kord otsustas üks müüja mind huulepulga valikul aidata. Kuuldes, et ma soovin sellist ja sellist tooni huulepulka, hakkas ta neid soovitama oma käele testeritega värve tõmmates. Kena, kena! Kuid tema oli ilmselt kas lõunast puhkuselt saabunud või lõunapoolsete esivanematega, mina aga väga heleda nahaga. Jälgisin seda hoolikat õudust paar minutit ja lihtsalt läksin ära. Nüüd jälle sinna sisenedes vaatasin kõigepealt müüjad üle. Teda ei olnud ja saind rahulikult kaupa valida. Dekoratiivkosmeetika ostmine on minu arust nii intiimne tegevus, et sinna vahele müüja segama ei peaks.
 
arusaamatu 10. aprill 2002, kl 18.06
aga anastassia, kas sul siis suud peas ei ole? Kui ei meeldi, et müüja sind abistab, siis ütlegi talle seda viisakalt, et aitäh, ma praegu ei vaja teie abi. Imelik on ju hoopis ummisjalu poest minema joosta, kuna müüja oma abi pakkus?!
 
tots 16. aprill 2002, kl 11.31
Minu arvates on Rosalindi turvamehed kohutavad!Nagu mingid politseikoerad.Plaanis oli osta juukselõksud.Ja igakord kui ma miskit võtsin välja vaatamiseks ronis ta kohe kaasa.Ja oli umbes millimeetri kaugusel minus koguaeg.Lõpuks läksin minema,midagi ostmata,kuid järgmine kord juhtisin müüjate tähelepnau sellele.Nüüd oleks nagu asi paremaks läinud,aga mitte oluliselt.
Ma saan aru igaüks meist võib olla potensiaalne varas,aga seda tuleb kuidagi teisiti jälgida!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!