Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Ööklubi Pattaya
 
margit 09. aprill 2002, kl 15.47
Jubee! Käisin seal laupäeval. Õudne, missugune teenindus, baaridaamid tantsivad oma kõverate jalgade lettide peal, enda arust õudselt kenad!!
Kliendid peavd ooatama oma tellitud jooke vähemalt 10 minutit, järjekord pikk, teenindus aeglane! kohutav koht!
Atlantisega ei anna võrreldagi, palju lette, pole ummikuid, mõnus hubane!
 
ginger 09. aprill 2002, kl 16.15
Öelduga 99% nõus.
Aga millegi pärast on nädalavahetusel enamus rahvast just Pattayasse meelt lahutama kolinud. Atlantis peaks uuendused ja uued ideed päevakorda võtma või on varsti omadega miinustes.
 
chameleon 09. aprill 2002, kl 17.10
Tavaliselt olen seal käinud neljapäeviti ja väga rahule jäänud. seevastu korra ka laupäeval sinna sattunud ja väga jahmunud. Oli tõeliselt palju purjus inimesi, kes lausa aelesid küll kõhuli, küll selili tantsupõrandal tantsijate jalus. Ja turvamehed nagu ei näinudki, et midagi valesti oleks. Toimus lausa ka üks kaklus nii et klaasid lendasid ja turvade reageerimiskiirus jättis jälle soovida. Sihuke õnnetu päev.
Muidu on siiani meeldinud ja Atlantisesse, ausalt öeldes eriti enam ei kipu.
 
Tirts 10. aprill 2002, kl 10.47
Mina olen jube kurb, et kõik klubiinimesed arusaamatul põhjusel nädalavahetusel Pattayasse lähevad ja Atlantis nii tühi on. Ise olen kahe käega Atlantise poolt, aga kui rahvast vähe on seal natuke nukker. Siis lähmegi alati ise ka Pattayasse ja kirume alati (musa on nii kole, et mitte kuidagi ei kisu tantsima jne jne)
 
Kass 10. aprill 2002, kl 15.25
Ise pole Tartus kohalik ja käisin nädalavahetusel esimest korda Pattayas. Silma torkas see, et inimesed ei oska järjekorras seista. Trügitakse vahele, nagu kardetaks, et muidu ehk võib janusse surra... Ei tea kas see Tartus nii ongi kombeks või ainult nimetatud kohas?
 
Tirts 10. aprill 2002, kl 16.05
Kass, tegelikult ei ole see Tartus kombeks, aga kuna PATTAYA BAARMENID ON NII AEGLASED TEENENDAJAD, siis muutuvad inimesed kärsituks.
 
Cass 11. aprill 2002, kl 07.47
Heheee, IRW, inimesed, äkki läheksite pittu veidi tolerantsemalt! Mina käisin Pattayas yht sünnipäeva pidamas ning vabamat ja muhedamat pidu ei mäleta..Baaridaamid olid nunnud ja teenindasid kiiresti..
 
kogenu 14. aprill 2002, kl 14.30
Mina olen kah korra käinud ja mulle väga meeldis. Aga pidu on alati hea kui seltskond on hea, olenemata kohast ja selle nõmedusest. Niiet...kindlasti pole see hinnang objektiivne.

Nende kakluste, stripipõrandal väänleva marupurjus rahva ja letil tantsivate tibide kohta aga olen kuulnud, et see on lubatud vaid "omadele" ehk siis klubikaardi omanikele ehk siis klubi omanike sõpradele (klubikaarti, muide, tavakülastajal ei olegi võimalik saada minuteada). Sellepärast ei kipugi turva reageerima... Nujah...ja vale tibi tantsima võtmise eest ongi trahviringiks põranda veripesu...
Peab vist minema omaette ja kaine pilguga neid kuuldusi kontrollima:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!