Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kui suletakse enne aega
 
corsten 09. aprill 2002, kl 22.06
Mis te sellest arvate kui suur kauplus Helter, mis asub Liivalaia tänaval, harrastab sellist tempu, et sulgeb nina eest kaupluse 23:00 asemel 22:55. Ja seletusi ei suvatseta anda, vaid lihtsalt keeratakse selg ja jalutatakse minema.
See pole mingi kylapood, et võiks nii teha minu arvates - neil puha oma leib, sai ja kauplustekett kah.
 
teoreetik 09. aprill 2002, kl 22.12
tarbijakaitset võiks neile meenutada.
ning linnavalitsusest on nad ju ka kauplemisloa saanud. ka seda võiks meenutada.
kus see pood sääl täpsemalt asub?
 
k 10. aprill 2002, kl 10.42
Täpne aadress on Liivalaia 40,samas hoones,kus Peetri Pizza.
 
caprice 10. aprill 2002, kl 11.08
Ega see ainuke pood ei ole, mis varem uksed kinni paneb. Kristiine keskuses on nii mõnigi pood, kus hakatakse u 10 minti varem kinni panema.
 
arusaaja 10. aprill 2002, kl 15.57
see 5 minutit ei ole ju ometigi mingi probleem, tuleb lihtsalt varem poodi minna! 5 minutiga ju niikuinii ei jõua mingeid ostusid teha ja kui kauemaks jääksid sinna, peaksid poemüüjad siinsamas kurtma hakkama, et "näe ei saa kohe kuidagi õigel ajal töölt ära, kuna mingid imelikud kliendid suvatsevad nii hilja kohale jõuda". Ise kusagil töötades ka ju ei meeldiks, kui keegi nii viimasel minutil ilmub.
 
Edgar 10. aprill 2002, kl 21.10
No skandinaavia suurtes kaubamajades on sulgemisaeg ikka see viimane aeg kui sisse lastakse. Kui oled oma saia pool tundi ostnud , vihjatakse, et võiks hakata lõpetama. Aga meil kiputakse veerand tundi enne sulgemist kõiki välja ajama. Jannseni Kaubamajas pandi välisuks ühel õhtul ca 40 min enne sulhgemisaega kinni. Õnneks ei ole selline asi seal veel päris traditsiooniks muutunud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!