Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Panoraam
 
kristin 10. aprill 2002, kl 14.20
Masendav klubi mu meelest - täis mingeid eelmisel aastal moes olnud hilpudega beibesid, muusika on mage, hirmus koht.. sattusin sinna esimest korda, suu jäi ausalt öeldes lahti, sest sellist maitselagedust pole ammu kohanud. A ilmselt ma siis liigun lihtsalt paremas seltskonnas.. ;)
 
tree 10. aprill 2002, kl 14.23
Mis see sinu perset torgib,mis hilpusid keegi kannab?!?!?
Aga sealne musa pole ka minu maitse!
 
fille 10. aprill 2002, kl 14.31
käin klubides ikka tantsimas ja muidu lõbutsemas ning vaatan rohkem mehi, kui aus olla...tibide riiete aastakäik mind küll ei huvita.
stripishowd on seal lahedad olnud (meeste omad sh) ja Kuldsed Lindid oli ka väga sürr kogemus, positiivses mõttes. dj-d on ajast ja arust, seda küll, kuid nõmedad on pigem need, kes ainuüksi Spiritis hängivad...
 
Lucy 10. aprill 2002, kl 14.38
Tundub, et oled ise suht väiklane, kui ööklubides "beibede" hilpe uurid. Tühine inimene.
Käin ise ka aegajalt seal sõbrannadega lõbutsemas. Pole just suurem asi koht, aga on ka hullemaid.
 
kristin 10. aprill 2002, kl 14.51
Üldse ei uurinud hilpe tegelikult, a paratamatult jäid silma.
 
minny 10. aprill 2002, kl 15.08
Üldiselt jätab Panoraam külmaks, välja arvatud teatud kontserdid, näiteks 2QuickStart, Smilers on sellel reedel jne. Teiste hilpusid küll klubides jõllamas ei käi, ikka tantsimas.

to Kristin: Võib-olla need hilpudes beibed mõtlesid sinu kohta samamoodi: issand mis kaltsud sellel seljas on.
Mis vahet seal on, kuidas keegi riides käib. Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid maitseid, eks ole?
 
MIRELL 10. aprill 2002, kl 15.34
Mulle küll Panoraam meeldib.Minu arust eriti ei saagi seda teiste klubidega võrrelda kui siis ainult Amigoga.Ma mõtlen just muusika valiku mõttes.Loomulikult kui ma ta tahan kõva peo maha panna ja uuemat klubimuusikat kuulata siis muidugi sobivad selleks Hollykas ja Decoltee rohkem.Panoraam on just selline rahulikum vanade aegade meenutamise koht,kus oma sõbrantsiga juttu vestmas saab käia.Ainuke miinus on soomlased,neid on seal palju.
 
Voldik 10. aprill 2002, kl 16.04
Vot selle riiete vaatamisega on pigem niimoodi, et kui on korraga palju maitselagedust, siis see lausa torkab silmad välja, seda ei pea eraldi vaatamagi. Mina ka spetsiaalselt kellegi riideid ei vahi, aga midagi teha ei ole, kui on mingi maitsevääratus, siis see kargab kohe näkku. Ma ei tea, kas eelmisel aastal moes olnud riided on halb maitse või aeglane reageerimine moele, aga mina panen seda ka kohe tähele. Samas jällegi, igaühe enda asi, ega ma neid sellepärast ei halvusta. A see on pigem minu elukutse viga, ma olengi harjunud kriitiliselt nägema, muidu ma ei saaks oma tööd teha.
 
moenarr 10. aprill 2002, kl 16.11
eee... vabandust, aga mis on eelmisel aastal moes olnud riided? või ehk oleks õigem küsida, et mis siis aastanumbri vahetusega moes muutunud on, et neid eelmise aastam omi enam kanda ei või?
 
Aauu 10. aprill 2002, kl 16.20
to moenarr: need on need tibide suured elumured, ega neil kerge ole - vaata, et õigel ajal õiged riided seljas oleks! Irw
 
laine 10. aprill 2002, kl 16.33
panoraam on linna lõbutsema tulnud maakate klubi. ja amigoga võrreldav...noh ma amigos ühe korra käisin, sain šoki. mööbel ja muusika nõukogude ajast, tolm, mustus igal pool + seltsmkond vanad koledad paksud purjus soomlased.
 
väike 10. aprill 2002, kl 16.48
isver, mis siis veel saaks kui mõni tunamullusete hilpudega käiks? :))))))))
 
extrasenss 10. aprill 2002, kl 17.14
Mul jälle see häda, ET MOENARRID JA MUIDU TÜHISED INIMESED TEEVAD MU AJULE LAUSA FÜÜSILISELT HAIGET!
 
kristin 10. aprill 2002, kl 17.50
Laine, sinuga täpselt nõus. Ja teistele - ma ei ole halb inimene, a no sellist hulka endaga väga rahulolevaid mõttetuid hingi kui seal, polnud ammu näinud ;)
 
arusaamatu 10. aprill 2002, kl 18.01
to: kristin
mis selles siis halba on, kui inimesed endaga rahul on??? Kas see on ainult mingi pealinna inimeste või beibede või trenditeadlike inimeste privileeg, et endaga rahul olla?
ja kes on mõttetud hinged? maakad? lihttöölised? aastavanuseid hilpe kandvad inimesed?
 
Rocky 10. aprill 2002, kl 18.31
ööklubid on mõttetud kohad! Enamasti seal sellised hullud "beibed" ja "matchod" käivadki. Aga see on muidugi kõigest MINU arvamus.
 
tsinna 10. aprill 2002, kl 19.06
Pliiiz, kristin, no kirjelda siis erinevust eelmise ja käesoleva hooaja riiete vahel! Nii kurb, kui ma kusagil su silma riivaks. Ja ise seejuures veel endaga rahul oleks.
 
huvitab ka 10. aprill 2002, kl 19.15
mind huvitab hoopis see, mida siis kristin ise seljas kandis, et ta kogu sellest eelmisel aastal moes olnud hilpe kandvate mõttetute hingede seltskonnast nii väga eristus? Mida kannab siis see parem seltskond, kus kristin väidetavalt liigub? üle-ülejärgmise hooaja riideid?
mõttetud hinged ootavad näpunäiteid.
 
kristin 10. aprill 2002, kl 19.37
Ei, tõesti, ma ikka olen kindlal arvamusel, et need, kes Panoraamis ära käinud, ei saa ju tõsiselt väita, et sealne seltskond maitsekalt-moekalt riietub.. Mina pole mujal klubides sellist räiget kolkalikku beibetsemist küll täheldanud. Või vähemalt mitte nii suurel määral. A ok, sorry, minu arvamus. Teised ei peagi nõustuma. Kuigi jah, mu meelest oli nõme koht ;)
 
Lucy 11. aprill 2002, kl 09.03
Kallis ja moeteadlik Kristin!
Palun jaga näpunäiteid, kuidas ööklubides riietuda, palun, palun!
 
?? 11. aprill 2002, kl 09.16
See siin nagu naljanurgake!
 
Naine 11. aprill 2002, kl 09.26
Nii väiklast inimest nagi kristin pole ammu kohanud... kuidas sa üldse julged kedagi mõttetuks kutsuda? Sellised sõnad näitavad sinu mõttetust...
 
VähemTolerantne 11. aprill 2002, kl 10.09
Mis mõttega kritiseerida Kristinit. Vaevalt, et teie, Kristini arvamuse kritiseerijad, isegi nii tolerantsed olete, kui siin ennast välja reklaamite. Sel juhul ei peaks teid Kristini mõtteavaldus üldse torkima, sest igal inimesel on õigus oma arvamusele. Teiste inimeste riietust pannakse tähele ka siis, kui eesmärk ei ole parasjagu neid teisi arvustada ega kommenteerida. See on normaalne. Ka tänavapildis hakkavad maitselagedad isikud silma. Ja imelik olekski, kui inimesed üldse ümbritsevat ei märkaks (v.a. flegmaatikud ja muidu unistajad!)! Minge korraks Veenusesse ja vaadake ringi ning ärge tulge ütlema, et te ei märganud, kuidas see klubi kubiseb paksude tagumikega, ülemeigitud vene näkkidest, kellel tselluliidist hoolimata hüperminid seljas on.
 
plika 11. aprill 2002, kl 10.16
Räägi Kristin, mis sinu elu nii mõttekaks teeb? Riided või.
Minu arvamus on see, et kui riided on puhtad ja korralikud, siis ongi maitsekas. Mul on küll mõni asi ka tuna mullune. Shame on me!!!
 
?? 11. aprill 2002, kl 10.18
Ausalt öeldeks peaks mulle peale maksma, et ma vabal ajal vabast tahtest ööklubisse läheksin.
 
To Plika 11. aprill 2002, kl 10.18
Same on U, Plika! Paned aga puhtad Marati dressid jalga ja oledki tehtud tüdruk,jah? Fine, lase käia! Lahe vaatepilt vähemalt!
 
Lucy 11. aprill 2002, kl 10.48
Isiklikult mulle torkab silma just räpakus ja see on häiriv. Aga diskoteekides pole mul küll aega rahvast jõllitada, olen liialt ametis enese lõbustamisega.
Aga siin väita, et eelmise hooaja rõivad on lootusetult moest mahajäänud, on pehmelt öeldes nõme.
Riietuse juures on tähtis see, et need kandjale sobiksid, oleksid mugavad ning puhtad. Kui mul pole tippmoeloojate toodangut selga panna, kas see tähendab seda, et mul on keelatud väljas käia? Või tähendab see seda, et olen maakas? Issand jumal, kui kitsarinnalised osad kommeneteerijad võivad olla. See näitab teie enda tühisust. Lausa kahju teist, et hindate inimeses tema riideid mitte inimest ennast.
 
kristin 11. aprill 2002, kl 10.49
VähemTolerantne: 10 punkti! :)
Täpselt nii, ma ka ei usu, et teised siin ise nii viisakad on, nagu väidavad.
 
MIRELL 11. aprill 2002, kl 13.53
lainele::: eeeeee....jutt oli muusikavalikust mitte mööbli vanusest?
 
Pipi 12. aprill 2002, kl 20.18
Kristin, palun ytlemillises ööklubis siis riietutakse maitsekalt??? kahjuks pole sellisese siis sattunud...vahest bonny ja clyde
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!