Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Sülitamine :(
 
Ling 11. aprill 2002, kl 07.57
Nii vastik on, kui ootad näiteks bussi ja sinu kõrval seisab mõni noor või mitte eriti noor mees ja muudkui sülitab igale poole. Olen märganud, et ka mõned tüdrukud ja naised teevad sama. No tõesti, miks peavad nad seda tegema??? Pärast ei julge enam kuhugi astuda, eriti suvel, kui käid lahtiste kingadega!
Õudus!
 
kassu 11. aprill 2002, kl 08.22
kle on jah jube:( Sjuke tunne et kõnni rögatopsid kaasas ja muudkui jaga abivajajatele:(((
 
Tigr 11. aprill 2002, kl 09.15
see sülitamine on rohkem idanaabrite ja nendega sama tõugu inimeste meelelahutus.

ma ei ole oma isa ega venda iialgi näinud kõnniteele sülitamas, samuti mitte ka oma meessõpru või elukaaslasi.....mitte elu seeski.

fui, ausõna....
 
io 11. aprill 2002, kl 09.47
need on jõmmid! võibolla tuleks algatada kampaania mis neile mõjub? aga mida jõmmid kõige rohkem kardavad? kui neilt nokamüts ära võetakse? või kui nende bemmi peale sülitatakse?
 
mari 11. aprill 2002, kl 10.20
see on tõesti jube! ja nad teevad seda pidevalt, niiet ma olen hakanud mõtlema, et kuidas nad kodus olla saavad, kas seal sülitavad nad ka maha või on topsike selleks??:) meil on lausa trepikoda ka täis sülitatud, niiet koju tulles peab tähelepanelik olema.
 
Ling 11. aprill 2002, kl 11.01
Olen märganud, et see on rohkem suitsetajate harjumus (loomulikult, mitte kõigi). Kusjuures eile nägin sellist pilti: seisis üks mees, korralikus ülikonnas, hoolitsetud välimusega, kena ja siis äkki kogu see hea mulje oli kadunud selle rõveda sülitamise tõttu...
Õnneks ka minu tuttavad seda ei harrasta, muidu nad vist muutuksid eks-tuttavateks...
 
fille 11. aprill 2002, kl 13.16
jõmmtüüpi inimkontingendi lemmiktegevus a la Pets ja Aiku. rahvusega pole siin midagi pistmist.
 
tsinna 11. aprill 2002, kl 13.20
Kui mul oleks peika, ja avastaks, et sülitab tänavale, ma jätaks ta sealsamas tänava peal maha! Ise olen piike murdnud selle üle, et tänaval käigu pealt ei suitsetataks. Kui on nii hull nälg, lähme pisut kõrvale parki või kangi alla ja tossutagu seal.
 
vend 11. aprill 2002, kl 14.41
Rullnokad kes siis muud need ikke on...ja tavaliselt sülitavad siis eriti innukalt kui hakkavad sinust mööduma,et siis mingit kõvat meest mängida...f..k ra...k milleks küll-paneb ikka vanduma küll-sorry
 
Meryl 11. aprill 2002, kl 15.05
See on jah jube,kui kogu aeg mingi lärtsutamine käib.Ma arvan ,et need kes seda teevad tahavad "kõvad" vennad olla.Eriti kole on,kui seda teevad tüdrukud.Kõige hullem on aga see,kui koolis sülitatakse maha.Ikkagi ruumis sees ju...
 
Laine 11. aprill 2002, kl 17.06
See suitsetajate komme jah. Süljel s.tt mekk ja siis vaja välja sülitada. Krdi tatinokad sihukesed! :(
 
mm 12. aprill 2002, kl 21.20
Ma täna mõtlesin, et teeks mingi kampaania, et teadvustada suitsetajatele, et kõik ei taha vingu sisse hingata. No mis valu on suitsu tõmmata tänaval, mis inimesi täis? Astu kõrvale ja lase teistel olla :)
 
Kat 14. aprill 2002, kl 22.33
meie kõrvalmajas elab üks 12-13 aastane tüdruk,muidu küll hästi riides ja kena,aga vot sülitab igale poole.seda on nii inetu kõrvalt jälgida.alati kui koju läheb,siis ukse ees paneb jälle ühe klimbi maha.
 
omamoodi õnnetu... 24. aprill 2002, kl 09.33
Mina ka vahel sülitan, tunnistan ausalt üles! Aga ma ei suitseta, ei joo, ega ole ka mingi beib või macho! Lihtsalt arstid pole veel aru saanud mis põhjusel, lööb mul mingil ajahetkel hing kinni, ja kui ma kohe välja ei rögistaks siis lämbuksin ära! (Paar korda olen ühistranspordis sellepärast ka minestanud, kuna seal on eriti ebameeldiv hinge puhtaks kõhida, kuigi teen seda salvrätikusse) Ja kuna juhtub see hästi ootamatult, siis alati ei jõua salvrätikutki taskust võtta. Nii, et ärge arvake et kõik kes tänavat sülitavad, seda ka teha tahavad! Kui vaid arstid jälile jõuaksid milles probleem, oleksin mega õnnelik - seniks aga kannatan kaaslinnlaste põlastavaid pilke.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!