Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
suus keerlev närimiskumm
 
vihmapisar 12. aprill 2002, kl 13.39
nimetage mind pedandiks, kui soovite.
nimelt häirib mind kohutavalt, kui ma pean viibima inimese läheduses, kes mälub lahtise suuga nätsu, niiet kõik lähedalseisjad võivad vaadata, kuidas mälujal see suus keerleb. vahelduseks laseb veel mõne mulli ka. prrr....mul tulevad vastikusevärinad peale, kui pean näiteks poes suhtlema müüjaga, kes "mullitab" ja närib hambad laiali nätsu.
 
vend 12. aprill 2002, kl 13.46
Näts ju kasulik hammastele...ju tal siis liiga palju nätsupadjakesi suhu sattunud et niiöelda lahtise suuga nätsu peab närima.Mulle endale meeldib kah nätsu täiega mäluda,kuigi mullikesi ei viitsi puhuda:))
 
Ling 12. aprill 2002, kl 13.54
Mõni aeg tagase Delfi kirjutas, et nätsu närimine teeb targemaks... :)
 
vihmapisar 12. aprill 2002, kl 14.24
irw....delfi järgi järelikult olen ma idioot, sest nätsu närisin viimati vist kümmekond aastat tagasi. ja oh imet.....hammastest pole mul hoolimata mälumata jätmisest ühtki auku, kuigi paljudel minuvanustel (26) juba surnuaed suus.
 
Ling 12. aprill 2002, kl 14.49
Ise närin nätsu küll päris palju, kuid üritan seda ikkagi võimalikult märkamatult teha :) Sest ei pea seda kõva matsutamist eriti ilusaks ja heaks kombeks.
 
w 12. aprill 2002, kl 21.50
Mulle tundub, et nätsu närimine muudab kuidagi rahulikumaks. Vähemalt on mingi tegevus, kuhu suunata üleliigne energia. Aga lahtise suuga mäletsemine - nagu minu kunagine õpetaja seda nimetas:) - pole tõesti kuigi eetiline vaatepilt. Ja veel - hea hingeõhk ;) ning pidi pärast sööki ka suuõõnt mingil määral puhastama.
 
k 13. aprill 2002, kl 13.24
Eriti mõnus on siis,kui teenindan klienti telefoni teel ja ta mälub mulle kõrva...
 
Mariann 13. aprill 2002, kl 14.47
Nätsu närin pidevalt- muuseas soodustab mõttetööd aga loomulikult kinnise suuga.Muu oleks tõepoolest ebaesteetiline ja ebaviisakas.
 
kalla 16. aprill 2002, kl 17.10
mul oleks enda pärast juba häbi, mingi mullitada ja paugutada ning matsutada.jube.nagu matsikari. ps:stimorol on õudne näts
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!