Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kellel on kogemusi Tallinnas Citymedis?
 
Vivika 12. aprill 2002, kl 13.56
Kas kellelgi on kogemusi Tallinnas Citymedi tervisekeskuses? Mul nimelt vaja hambale kroon panna, käisin dr Niguli juures seal. See, et arst nii noor ja et tervisekeskus tegeleb muuhulgas ka selliste asjadega nagu kosmeetik jne, ei ära just usaldust või...
 
keegi 12. aprill 2002, kl 16.46
Juhuslikult tunnen seda arsti ja olen ise tema juures käinud. Soovitan küll. Mul murdus hambast tükk välja ja Vagodendis öeldi, et tuleb hammas maha viilida ja mingi metallkeraamiline kroon panna kõik tegemised kokku 3000. dr Niguli juures sain ilma hammast viilimata jms õuduseta. Võeti hambalt jäljend ja selle järgi tehti tükk, mis valgustugevneva plommimaterjaliga paika kleebiti. 2 aastat püsib suus ja maksis vähem kui see Vogodendi pakutud variant.
 
xs 12. aprill 2002, kl 19.24
Citymedi hambaravil on minumeelest ISO-sertifikaat, mis on väga kõva sõna (eurostandard) ja seda ei ole kerge saada (nõuab pidevat ja kallist spetsialistide täienduskoolitusi, tehnilist taset jms.) Hambaravi ühes firmas ilu- ja taastusraviga on maailmas tavaline asi ja ühtlasi ka väike äritrikk :) - ilukeskusesse ravile on hambahaigel enamasti lihtsalt meeldivam minna (kallile ravile oma raha välja laduma) kui mingisugusesse haigemajja või kontorinurka. Olen käinud seal mitme spetsialisti juures ja lähen veelgi (kui veidi raha kogun). Soovitan küll.
 
mm 12. aprill 2002, kl 21.17
Just käisin ükspäev dr. Niguli juures oma probleemidega ja kõik oli normaalne.
Nojah, kui ooteruumi sisustust ei arvesta ;)
 
Kiti 12. aprill 2002, kl 21.57
Dr Nigul on normaalne!
 
eva 13. aprill 2002, kl 22.36
Dr. Nigul on minu hambaarst olnud juba päris mitu aastat ning väga hea arst, ka "vana" ei pruugi just tasemel olla. Tegemist on CityMed tervisekeskusega, hambad, nägu, massaaþ, kõik on ju tervisega seotud, ma saax aru kui seal autoremondi töökoda oleks aga...
 
Liisa 15. aprill 2002, kl 10.17
Mulle pani dr. Nigul just eelmine nadal hambale krooni ja k6ik on OK. Kain tema juures juba 4 aastat, ja ytlen vaid kiitvaid s6nu. Samuti on ta teinud mu hammasetele ortodontilist ravi (breketid ylemistele hammastele) ja tulemus oli ylihea. Nii et soovitan seda arsti kyll.
 
tydruk 15. aprill 2002, kl 19.18
Mis sellel ooteruumi sisustusel siis viga on? Minu meelest on see tasemel: tumepunased nahksohvad, klaaslaud, suur akvaarium, televiisor. Mida veel oskad tahta? Seal on ikkagi tervisekeskus, kus ootad oma aega kas hambaarstile või kosmeetikule või taastusravi arstile. Ja pealegi on seal veel see kuulus Dermalife tervisekapsel, mida soovitaks proovida! Ja Dr. Nigul venitas minulgi breketitega hambad paika, ise uskusin, et see pole enam võimalik kuid oli ikkagi. CityMedis on kõik viimase peal!!!
 
kalla 16. aprill 2002, kl 17.08
aga palun öelge, kas niguli juures hambaaukude tegemise eest saaksin haigekassakaardiga tasuta??kui ei, sis kui kallis see on! ma käin mingis kohalikus valla arsti juures, seal ei tehta tuimestuski prrrr.aga kurta pole, aga ma ei kannata puure!!!ja arst peax ka sõbralik olema
 
tydruk 17. aprill 2002, kl 13.03
Dr Nigul on väga sõbralik ja teeb tuimestuse kui tahad, kuid kahjuks on see erakliinik ja seal tasuta ei saa. Varsti ei saa kuskil enam tasuta, sest uus haigekassa seadus tuleb. Plommide hinnad algavad minu teada 400.-
 
tydruk 18. aprill 2002, kl 10.24
Tere!

Miks sa arvad, et kui arst on noor siis ta on ebakompententne?
Ja see, et koos on hambaravi ja muud iluteenused on täiesti normaalñe, sest kogu hea tervis seisnebki hammaste korrasolust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!