Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Katrin Kruusma stuudio
 
Zelda 12. aprill 2002, kl 21.28
Kui keegi tahab oma juuksed mõnusalt ära rikkuda, siis mingu sinna, Katrin Kruusma stuudiosse. Masendav. Ükskõikne, hoolimatu, ebaprofessionaalne, maitsetu. Kusjuures kahtlustan, et tegeleb ka maksupettustega. Kassaaparaadist igatahes mitte ühtegi jälge.
 
vip 15. aprill 2002, kl 00.33
hmm, peaks kas siis endale kassaapraadi muretsema, muidu ehk maksumaet võtab mul p..... kinni:)))
 
Ling 15. aprill 2002, kl 08.08
Käisin seal 3-4 aastat tagasi, ei ütleks et mulle väga meeldis, mida Katrin Kruusma minu juustega tegi. Ootasin temalt midagi huvitavamat, kui lihtsalt tavaline, igav lõikus...
 
timbulimbu 15. aprill 2002, kl 11.43
minu arvates on ta küll ok, aga ma ei ole väga nõudlik kah. sonks oli kui musi peas, lausa lust imetleda:) vat teine asi oli Mai Lõhmusega, kes tegi korraliku mamsli soengu, nii, et mitu päeva pidi pesema ja natsa üle kärpima...
 
timbulimbu veel. 15. aprill 2002, kl 11.44
Maie oli see Lõhmus vist ikka...
 
Kats 15. aprill 2002, kl 13.46
Maie Lõhmus on jah nõme koht... Aga Kruusma salongis olen isegi paar korda käinud (Margit vist oli selle juuksuri nimi) ja midagi halba ei ütle, ehkki eriliselt head nagu kah polnud.
 
dokk 15. aprill 2002, kl 14.03
Kus see stuudio asub ja kes lõikas? Kas enne siis te kokku ei leppinud, mida lõigata ja teha? Kas sa oma pahameelt seal ka väljendasid - pakuti uut võimalust midagi ümber teha? Lihtsalt tahaks teada, sest Kruusma on ju üks meie neid "tippjuuksureid"? Endal ka vahel tunne, et kõiki neid Kruusmasid, Sanglaid, Viike, Kuldmasid ja kogu seda punti haibitakse kõvasti üle. Kas nad ongi nii talendikad, pigem head ärinaised...
 
Ling 15. aprill 2002, kl 14.14
K.Kruusma stuudio asub Kentmanni tänaval, maja nr oli vist 8b.
Mingit kindlat soovi mul polnud, sellepärast ütlesingi juuksurile, et ta võiks midagi huvitavat teha (lõikas Katrin ise). Lõikus oli küll päris tavaline ja igav, lisaks ta tupeeris liiga palju ja pani nii palju lakki peale, et ma ei saanud pärast juukseid lahti kammida. Minul küll ei jäänud muljet, et ma käisin tippjuuksuri juures.
 
Tigr 15. aprill 2002, kl 14.16
Minul tegi Kruusma ise kord soengu puhuks, mida siiani pean elu olulisimaks......ja terve õhtu oli tuju rikutud....arvan, et oleksin ka ise paremini saanud...ja hind oli soolane, eriti koos meigiga, mis ka kriitikat ei kannatanud....

Sangla kohta on vaid head sõnad, olen tema käte alt läbi käinud juba aastaid ja naine on tõepoolest professionaal....midagi pole öelda, töö kiire ja korralik.

Kuldma oli enne "maailmakuulsaks" saamist täitsa kabe tädi..sõbralik ja maalähedane. Nüüd on sõprus Lõhmuste perega tal pea totaalselt ja pöördumatult segi ajanud (kahju!)

Viigiga kogemused puuduvad.
 
kil 15. aprill 2002, kl 14.41
"tippjuuksuritest" ei tea suurt midagi... kui ehk, siis viik yxkord tasandas mu täiesti sirgeid juukseid - mis sa siin ikka arvata oskad.
sangla on tõesti mega :) ta on mind mõningad korrad meikinud ja tõesti - töö kiire ning korralik ja julgelt omapärane. teistest teen ma kyll ise paremini ja ehk paremate vahenditegagi.
 
ehee 15. aprill 2002, kl 16.28
K. Viigi salongis ainult head kogemused (nojah, hind mudugi ON soolane)

mulle istub Reet Härmati meikimisstiil paremini kui K. Sangla, kahtlemata profid mõlemad ja puusse juba ei pane
 
Liisa 15. aprill 2002, kl 17.02
Kulmda on kyll tasemel, arge teda Kruusmaaga segi ajage. Ma olin circa 5 aastat tagasi tema klient, aga l6petasin seal kaimise 2,5 aastat tagasi, sest tulemus ei kannatanud mingit kriitikat. Pikk ooteaeg, kui m6ni VIP sisse tormas, yle-jala-tegemine jne.
Viigi kohta samad s6nad. Nyyd on superhead juuksurid mul Stocki Desirees -- Pilleriin ja Kaisa.
Sangla teeb head meiki, kuigi alati vaga tugevalt.
 
Ella 15. aprill 2002, kl 19.08
Katrin Kruusma juures pole käinud, aga hiljuti käisin Salon+ Kaubamaja taga...
Seal lóikas mind nn. nooremjuuksur ehk praktikant Krista kelle tööga ma ( ja mitte ainult mina) väga rahule jäin...väga hoolikas ja póhjalik....
Ta töötab ka Sikupilli keskuses Salon+
igatahes mina lähen tema juurde kindlasti tagasi!!!
 
K. 16. aprill 2002, kl 00.32
Mina käisin eelmine nädal seal stuudios, triibutati juukseid, üks noorem juuksur oli, Margit. Jäin küll täitsa rahule, kuigi tõsi ta on, et natuke nagu kiirustades tehti.
 
Mer 16. aprill 2002, kl 09.57
Olen selle stuudio klient pea 2 aastat ja kurta ei ole millegi üle.Juuksur on Margit.Ta on ka alati nõus katsetama uusi värve jne.Tegi ka mulle pulmasoengu,millega olin mega rahul.Sama sündmuse tarvis tegi samas kohas meigi Loore Härmat (oli vist selline nimi) ja kogu kooslus oli 100 % -ne.
 
kalla 16. aprill 2002, kl 17.02
mina unistan sellisest juuxurist: ma ise ka ei tea mis mulle sobib. tõesti soeng muudab inimese välimust täiega. mul on foto kus mul pikad juuksed/poisikas-no öeldakse et see ei ole lihtsalt yx inimene! tahaksin stilist-juuksurit, kes näeb ära mis mu näokujuga ja muude omadustega sobib. vot tahax sellist lõikust. ma käin keskmiste tasemetega juuxurite juures-alati ütlen, et lõigake nii kuidas mulle sobix. ega mingi kleopatra soeng ka mulle ei sobi. yks lõikas mul järguliseks. aga ta tegi neid liiga palju-see tegi jälle nõmedax- kodus lõikasin ise alt ühed järgud ära:) no saate aru millest ma mõtlen!!!
 
Monsa 17. aprill 2002, kl 15.17
Kruusma salongis tehti mulle ükskord triibud mustadesse juustesse. Juuksed ei läinud karvavõrdki heledamaks. Juuksur vabandas sellega, et mul olid süsimustad juksed. Kaks korda lasin triipe teha ei midagi. Lõpuks läksin teise salongi seal tulid ilusad lõheroosad triibud (paremat ei saa mustadest juustest tahtagi). Sealne juuksur ütles kohe, et valesti tehti, kui heledamaks ei läinud.
Sangla salongis lasin pildistamiseks meigi teha, Sangla ise ei teinud, mingi kosmeetik tegi, aga väga hästi tuli välja 5+.
 
dzei 17. aprill 2002, kl 20.11
veits vale teema alla, aga kas keegi aitaks ja ütleks, palju seal Sangla salongis make-up maksab ja kus see asub?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!