Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Pellax
 
Gina 16. aprill 2002, kl 14.00

Kuna mind vaevab peale suitsetamisest loobumist pidev kõhukinnisus, mõtlesin, et proovin siis Pellax´it ka ja teate, olen söönud selle 0,5 kilose purgi tühjaks ja MITTE MIDAGI EI MUUTUNUD!!! Võib-olla on mul mingi "ime"organism, aga jah, kõik on endine ja vaata et hullemgi veel :(((
Ma nii lootsin, sest see häda seedimisega ajab lihtsalt hulluks!!
(Pole mõtet soovitada peedi söömist ja hapupiima joomist, sest mitte miski ei aita. Tundub, et kõik looduslik on ära proovitud.)
Täna on juba 4-s päev ja pole seda tunnetki, et peaks vetsu minema. Jube stressav.
 
õunapomm 16. aprill 2002, kl 14.05
Järsku sa sööd liiga vähe. Kui ma söön mitu päeva õunu, võileiba, jogurtit,jne selliseid kergeid toite siis ei tule midagi välja. Aga söön sooja toitu või suppi, nii et kõht punnis, siis mõne tunni pärast istun potil. Vajab nagu suuremat tõuget, et see sooltes edasi liiguks ja välja tuleks.
 
plika 16. aprill 2002, kl 14.51
Sa küll ütlesid, et oled kõik loodusliku ära proovinud, aga katseta kuivatatud ploomidega. Proovida ikka võib, pealegi on need maitsvad. Mõned soovitavad seda pääsukese teed, müüakse apteegis. Olen proovinud, mul tegi küll kõhu lahti. Päeval kell kolm jõin, õhtul u. 22.00 olin potil. Mul on ka suht kinnine kõht.
 
Liis! 16. aprill 2002, kl 15.09
Mina joon Selverist ostetud (sellel riiulil kus kõik need cla-d ja chromiumid ja vitamiinid jne)Langelica, Le Tisane salendavat teed, pakk oli nii umbes 45 krooni. Nii kui joon on tunni pärast kõht lahti.
 
Tia 17. aprill 2002, kl 01.37
Proovi "Kancura" teed juua.Müügil apteekides, pole just odavate killast(ca 200+...).Igaks-juhuks alusta proovimist nädalavahetusel! Toimib vägevalt:)
 
Lynn 17. aprill 2002, kl 11.18
no kui Sa ikka päris hätta jääd, kasuta korraks Guttalaks-i, saad vähemalt eluisu tagasi ja jõuad edasi mõelda-katsetada. ise olen sama murega...
 
Monsa 17. aprill 2002, kl 15.11
Olen ka proovinud kõikki teesid ja asju. Ainuke mis enamasti aitas oli Figura tee. Sellega on aga sihuke jama, et ta ajab mõnel inimesel kõhu valutama ja kui õigel ajal WC-sse ei saa siis oi-oi-oi. Joo õhtul enne magama minekut jahutatult , hommikuks peaks sisikond tühi olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!