Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
tõeliselt halb kogemus
 
teine naine 16. aprill 2002, kl 15.35
klõpsad naistelehte ja midagi rõõmustavat ei ole. Paar perverti peeretavad siin juba pikemat aega, mõni olmepisiasi... ja ongi kõik.
Naised, kas me tõesti olemegi sellised?
 
Tigr 16. aprill 2002, kl 15.37
karta on, et jah....aga paku välja midagi tõeliselt stimuleerivat...küll sellega kaasa minnakse.
 
teine naine 16. aprill 2002, kl 15.47
eks siin on pakutud ka, paar korralikumat kommi tuleb ja juba hõikab keegi vahale, et kuulge mul on häbememokad liiga pikad! vms ja läheb jälle lahti, niisugune tunne, et mõtlemine teeks nagu haiget kohe, et sellest tuleb loobuda...
 
evil twin 16. aprill 2002, kl 16.01
Ilmselt on kõigi meel kevadiselt kerge - asjalikkus lendas aknast välja. Peeretamise teema muidugi on rõve ja labane - arvaks pigem, et kusagil algkooli foorumis võiks midagi sellist leida.
 
Feliks 16. aprill 2002, kl 16.39
To Teine Niane: vaat jah virisema oleme kõik tublid...a et ise midagi asjade parema kulgemise nimel vaeva näeks...tihti seda ette tuleb?
 
Tigr 16. aprill 2002, kl 16.44
no aga vaata asja ka subjektiivsuse aspektist....kuna foorumi nimi on "lase aur välja", siis järelikult tekitavadki vahelehõikajale kõige suuremat eksistentsiaalset probleemi antud hetkel tema liiga pikad häbememokad vms...

tolerantsi! (ehkki mõistan Su muret suurepäraselt)
 
kalla 16. aprill 2002, kl 16.54
 
elevant 16. aprill 2002, kl 17.31
cheer up, vaadake, mis lällamine veel perekooli foorumis käib!

ehkki eeskônelejaga olen nôus.
 
Cetu 16. aprill 2002, kl 18.32
elefantsikul täielik õigus:)) just tulin perekooli foorumist ja tundub, et selle on vallutanud miskit pubekad või muidu arulagedad inimesed, sest selline teatud kehaosade ja muude roppuste pildumine on lahti läinud. Lisaks üleüldine üksteise sõimamine ja süüdistamine. Kahju kohe, et muidu nii normaalne foorum ära solgitakse. Vot mind just ei häirigi foorumi puhul see, et siin räägitakse enamjaolt olmepisiasjadest ja tõsifilosoofilisi arutelusid ei korraldata, vaid just see, et mingid läbustajad loobivad söögi alla ja peale mõttetuid roppusi 5 erinevas omandatud keeles ning algatavad mõttetuid teemasid
(a la karvad tussu peal- minge vaadake, see on perekoolis üks tänase päeva kuumemaid teemasid, kus pubekad ennast eri moel välja elada saavad). Delfi foorum on siiski veel suhteliselt asjalik selle porno kõrval, mis perekoolis viimasel ajal toimub.
 
elevant 16. aprill 2002, kl 19.31
kusjuures ma täna just môtlesin selle peale ja mulle tundub, et ka foorumites on sotsiaalne kihistumine. delfi tundub nagu haritumate ja/vôi (?) varakamate ja nooremate inimeste koht kui perekool. just nendesamade olmepisiasjade vôrdluse pôhjal: kui perekoolis kirjutatakse kaltsukatest ja kokkuhoiust, siis delfis kunstküüntest ja ööklubis käimisest.
 
Cetu 16. aprill 2002, kl 19.37
nojah, delfis on üldiselt vist noorem rahvas koos,kellele see kunstküünte jms värk tähtsam on (ei ole mõeldud halvustavalt!) perekoolis käib siiski veidi vanem (või ka samavana, aga muude muredega)rahvas, kellel juba ka lapsed ja pere olemas on. Eks teemad ja muredki ole siis vastavad, kunstküünte jm virrvarri jaoks enam aega niipalju ei jää. Või ei ole see siis nende jaoks enam nii tähtis.
Aga eks igal pool ole lolle ja natuke vähem lolle, ei saa öelda, et Delfi omad haritumad ja perekooli omad harimatumad oleks. On ka perekoolis vägagi tarku ja asjalikke inimesi (ja mitte vähe), sama võib öelda Delfi kohta. Aga neid kõige opakamaid jätkub kahjuks ohtralt ikka ka mõlemasse.
 
mis 16. aprill 2002, kl 19.53
elevant, kas tunned end juba paremini?
 
polyglott 16. aprill 2002, kl 20.15
mitut keelt Cetu ise valdab? võõrkeelsed roppused on mul küll nägemata..kus pakutakse?
snoobid ja tõusikud ajavad (tussu)karvad püsti samamoodi nagu pubekadki. mõlemaid jätkub siiasinna.
 
ylenna 16. aprill 2002, kl 22.27
Lase aur välja...:)
 
Cetu 17. aprill 2002, kl 08.49
to polyglott:
Cetu ise valdab piisavalt niipalju keeli, et kõikidest roppustest kahjuks aru saada, mida pubekad ja/või muidu haiged inimesed foorumites välja kilgata suudavad:))
Kuigi antud kontekstis oli see pubekate rohke keelteoskus mõeldud rohkem nagu nö ilukirjandusliku väljendina...
 
juta 17. aprill 2002, kl 14.12
Ähh-pähh, tegemist ju ikkagi naistekaga ja need elulised küsimused ongi ju teinekord huvitavamad arutada. Vaevalt me siin näiteks vihmametsade probleemi üle pikalt heietada viitsiksime. Peeretavate kodanike kommentaare pole veel jõudnud lugeda, nii et sel teemal ei oska kaasa rääkida, aga arutlused teemal "milline juuksevaht on parim" mind küll ei häiri. Selleks ma siin käingi ja kui ma tahan arutleda tõsistel üldfilosoofilistel teemadel, siis selleks on teised kohad.
 
Pantaloone 17. aprill 2002, kl 14.19
koha teevad inimesed! seni kuni mõned arvavad, et delfi naistekas on sama mis hullumaja peldikusein- seni ta seda ka on..
 
teine naine 17. aprill 2002, kl 19.41
on tõesti! ähh-pähh ongi sellepärast pähh, et arvatakse: kui on naistekas, siis olgu ajuvaba! Aga mina kui naine ei taha, et mind ajuvabaks peetakse ainuüksi sellepärast, et mõned väga aktiivsed ajuvabad siin lollusi välja kilkavad. Siis peaks naistelehe nimetuse maha võtma, olgu lollileht ja lasku käija!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!