Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Pantene juuksevaht
 
sidney 16. aprill 2002, kl 16.01
Langesin reklaami ohvriks ja ostsin Pantene Pro V kohevust andva juuksevahu. Igatahes juuksed on pärast selle pähepanemist nii tuhmid ja kleepusid mis kole. Kohevuse efektist rääkimata...
Kui kellelgi on soov vahtu osta, siis tõsiselt, seda sarja küll ei soovita.
 
täpi 16. aprill 2002, kl 16.17
ma kah jälle hoidsin raha kokku ja ostsin sellesama..peale eeltoodu on nad ka veel jäigad ja elektrit täis.
 
kalla 16. aprill 2002, kl 16.52
kuulge üleüldse kKÕIK VAHUD JA GEELID TEEVAD JUUKSED RASVASEKS JA PULKA JA TÜKKI. KÕIGE PAREM KOHEVUS-PESED PEA ÄRA JA TEED SOENGU NING VISKAD ÕRNALT JUUXELAKKI PEALE. NEED GEELID JA VAHUD TEEVAD AIND JUUXED KRÕBEDAX .mina juba ammu ei osta yhtegi vahtu-isegi loreali tooted on pettus. öeldaxe ei jätta pulka,kleepuvax jne, aga hallo ikka jätab kyll.pantene yldse tulex turult maha võtta
 
sidney 16. aprill 2002, kl 16.58
vastuseks kallale:
siiski - Fructise vaht on v.hea! Mõnusa lõhnaga, juuksed läikisid ja olid ka muidu täitsa OK.
 
Maali 16. aprill 2002, kl 17.12
juba pantene shampoonid on ainuüksi jubedad. rääkimata siis nende vahtudest ja lakkidest.
Aga minul on naturalsi sarja vaht ja see on väga normaalne, kuigi just tihti ei kasuta.
 
elevant 16. aprill 2002, kl 17.28
kellel jäävad juuksed pulka ja tükki, paneb liiga palju vahtu. paljudele ei meeldi tunne, et midagi on juustes, neile on spets tooted, mis on hästi ôrnad, aga lisavad ikka natuke kohevust (nt. tigi uptight).

eelnev oli üldine jutt, aga pantene on tôesti @!#$. minul pani pantene shampoon peanaha kohutavalt kihelema, suisa valus oli. pole kunagi ühegi shampooniga enne ja pärast seda kogenud ja pantene vôib olla ükskôik, kui soodne ja reklaamitud, seda ma enam iial ei osta.
 
Beggy B 16. aprill 2002, kl 18.06
No, minu juuksur ütleb ikka, et Pantene on saast ja muud Poolas toodetud "head ja erilised" šampoonid kah. Vist aastaid tagasi kasutasin mingit Pantene lakki ja hea kogemus see küll polnud.
 
vend 16. aprill 2002, kl 20.24
no kuulge igasugused odavad juuksehooldusvahendid ei saagi olla tõepärased mida reklaamis näha võib.Tasub siiski natuke rohkem raha kulutada ja ilusalongidest endale sobivaim välja vaadata.:)
 
mari 16. aprill 2002, kl 21.34
ma ei ole elu sees ühtegi pantene toodet ostnud-lihtsalt on juba eelarvamus,et küllap üks igavene saast on
 
Pantaloone 16. aprill 2002, kl 21.54
aga mulle Pantene MEELDIB! kel kaks karva peas, seda ei aita kõik maailma nikiklaargid ja freimsid ka mitte!!! ostku end või võlavanglasse.
 
Ling 17. aprill 2002, kl 07.57
Peale Pantene shampooni kasutamist (see oli küll väga ammu) hakkasid mul juuksed välja langema, nii lõppesidki minu suhted Pantene toodetega. Never ever!
 
marike 17. aprill 2002, kl 08.49
Ma olen ka proovinud igasuguseid vahte ja vahendeid aga siis ostsin Nikki Clarke´i vedeliku, see on selline pihustiga pudelis, tuleb kasutada enne föönitamist ja tulemus on super, ei jäta juukseid raskeks ega rasvaseks ega midagi. See on sellises roheliste kirjadega pudelis, proovisin sinist varianti ka aga see ei sobinud. Maksab u.50-60 eek. Müügil on suuremates kaubanduskeskustes.
 
eneL 17. aprill 2002, kl 12.15
Pantene vaht oli minu meelest jäle. Kleepub kohutavalt. Ainus, mis mulle on meeldinud, on Herbina vaht Super Strong.
Hiljuti ostsin Tigi juuksevahu (mingi 170eeku). See ei kleepunud küll, aga mulle ei meeldinud - tegi juuksed kõvaks, nagu oleks tugevat lakki peale lasknud. Võib olla panen liiga palju, ei tea.
 
chameleon 17. aprill 2002, kl 12.54
Ise kasutan vahtu väga harva, nüüd oli just vaja ja rabasin poes riiulilt suvalise pihku. Kodus vaatasin, et oi jah, Taft taftiks, aga miks see just extra strong pidi nüüd olema?! Kartsin, et nüüd saangi sellised jäigad tudisevad pulgad pähe, aga üllatuseks sobis väga hästi ja ei olnudki midagi hullu. :)
 
Monsa 17. aprill 2002, kl 15.07
Mina langesin reklaami ohvriks ja ostsin Pantene kohevust andva palsami. Mul ei ole ühegi palsamiga juuksed nii koledad olnud, muidu normaalsest patsist jäi alles mingi niidike.
 
toka 17. aprill 2002, kl 15.30
pantene on üleni saast. ise kasutan fructise vahtu ja sedagi ainult märgadesse juustesse. teeb pikad juuksed küll mõnusalt kohevaks ja pisut lokki. aga hoiatan siiskohal kohe ka uue shamtu šampooni eest. minu juuksed olid kohe elektrit täis.
 
kiisuk 17. aprill 2002, kl 18.57
mina langesin ka reklaami ohvriks ja ostsin selle kohevdava sampooni(lilla pudel)
ja olen rahul muide väga :P
teeb küll kohevaks ja on palju parem kui vanast sarjast pantene asjad
 
Minake 18. aprill 2002, kl 11.06
Juuksur ka ei soovita Pantenet. Ja ega tõeliselt head asja poleks vaja nii hirmsasti pidevalt reklaamida.
 
Tigr 18. aprill 2002, kl 11.10
Tigi tooted on raudselt üle kõige....
 
Pinchu 26. aprill 2002, kl 10.16
Mina ostsin jällegi Nivea balsamit värvitud juustele ja peale esimest kasutuskorda jäigi seisma - see ei tulnud yldse loputades maha ja kui siis kuivatasin fööniga ja sasisin kätega, nagu tavaliselt et kiiremini kuivaks, oli tunne et mingi kleepuv ila on peas. Kui siis juuksed lõpuks kuivaks said ja peeglisse vaatasin, oli täpselt nagu polekski pead pesnud - rasvane võileib täiesti. Järgmine päev ostsin uue balsami ja olen sellega rahul.
 
kõllu 29. aprill 2002, kl 13.32
Kõik Pantene tooted on ilge saast. Tigi, Shwarzkopfi omad on head, mõned asjad isegi väga head (S-i juusteotste sodi näiteks). aga geelide-vahtude poole pealt ei ole millegipärast üldsegi reegel, et kallimad on paremad. Mul sai näiteks ükskord maal sõbranna juures olles juuksegeel otsa (kohutav jama, sest mu tukk ei püsi miskitpidi peas, kui pole hunnikut geeli märja peaga pähe topitud) ja ainuke, mis seal külapoes müügil oli, oli mingi tundmatu 25-kroonine (!!!) Poolas toodetud "NOVA" juuksegeel, mille nimetus oli "Extra hard" või midagi muud pornolikku. No kuna valikut polnud, siis pidin ära ostma, eeldades, et nüüd olen küll oma karvadest ilma. Aga ohhoo - asi jumalast hea, parem kui S-i geel (mis nagu teada maksab oluliselt rohkem. Kellelegi ma sellest rääkida pole julgenud (st ei taha olla sitasõbra kuulsusega) aga seda geeli ostan ma salaja juba aasta aega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!