Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Baieri Kelder
 
plika 16. aprill 2002, kl 16.10
Jube. Läksime sinna, kõhud olid tühjad. Kõigepealt andis ettekandjat oodata. Ok . Võttis tellimused, ootasime 15 min, siis oli ta ära unustanud, mida keegi tellis ja tuli üle küsima. Ootasime siis umbes 20 minutit ja lõpuks saimegi oma lõuna kätte. Aga...,vaene ettekandja ei mäletanud, et mõned meist olid ka eelroad tellinud. No neid me ei hakanud enam palumagi. Arvet ootasime samuti ligi 20 min, võimalik, et isegi rohkem.
Üldiselt olen Baieri Keldri kohta palju head kuulnud. Vahest oli ettekandjal lihtsalt halb päev. Aga sinna enam tagasi minna küll ei taha. Kahju.
 
Kats 16. aprill 2002, kl 18.32
Mina olen seal palju käinud, aga mõni aasta tagasi. Siis polnud küll kunagi mingeid probleeme. Kas koht hakkab alla käima või? :(
 
kõllu 29. aprill 2002, kl 13.23
Äkki lihtsalt plix oli esimest päeva tööl?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!