Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
raamatuklubi
 
Gerli 18. aprill 2002, kl 13.06

Otsustasin liituda raamatuklubiga 25. apillil. Lootsin, et saan raamatud, mida tellisin kätte paari nädalaga, nüüdseks on möödunud juba 4 nädalat ja raamatutest ei ole kuulda midagi.

Isegi ei saadetud kirja, et pole praegu laos või, et jõuab hiljem.

Ei sovita kellelegi, sest peab nii kaua ootama!
 
lugeja 18. aprill 2002, kl 13.26
Minule ei ole Raamatuklubiga mitte kunagi probleeme olnud. Vastupidi, soovitan soojalt.
 
Gerli 18. aprill 2002, kl 15.24
Lugeja!


Kui kiiresti siis tavaliselt need raamatud kliendini jõuavad?
1 kuuga?
 
rika 18. aprill 2002, kl 15.54
Raamatud jõuavad kohale ca 2-3 nädalaga. Võib-olla ei jõudnud kupong postiga kohale, helista üle. Telefoniga vastavad sõbralikud tüdrukud, 6814514
 
Lugeja 19. aprill 2002, kl 10.22
Gerli: minuni on raamatud jõudnud max 2 nädalaga. Kord ootasin 4 nädalat ja ajasin juba kuklakarvad turri, siis aga avastasin selle pagana kupongi oma käekotist........... :))) Jäi nagu postitamata või nii....
 
Gerli 19. aprill 2002, kl 15.01
Kirjutasin sinna kirja nädala alguses ja sain vastuse, et tellimus on antud pakkimisse 25. märtsil, samal päeval, mil saatsin kupongi faxiga. . .

Nüüd kirjutasin uuest ja oh ime vastust pole tulnud. . .
 
Tuesday 24. aprill 2002, kl 16.54
Ütleks midagi väga kõvasti ja koledasti selle raamatuklubinduse kohta. No ok, ma veel saan aru sellest teata-iga-kuu-kui-raamatut-ei-taha-süsteemist, aga ajab ikka tigedaks küll, kui HOOLIMATA äraütlemisest sulle mingisugune "klubiraamat" (mida vabatahtlikult ostma küll ei hakkaks) koju laekub. Või siis teine variant: tutvustavat lehekest ei saadetagi, vaid pannakse kohe prauhti raamat teele. Hea küll, see infoleht või asi jõudis raamatust veidi hiljem lõpuks ikka kohale kah.
Kogu selle tsirkuse tulemusena palusin mina oma liikmeksoleku igatahes lõpetada. Saab näha, kas mind võeti kuulda ka või ei.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!