Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kettkirjad
 
tsinna 18. aprill 2002, kl 13.53
Tänast hommikut alustasin ma jälle oma kahe sõbranna kettkirjade kustutamisega. Üks oli kettkiri, teine oleks tulnud Wordi ümber tõsta, et näha, mis seal on. Kuna saadetud oli kõigile sõbranna tuttavatele, ei hakanud vaatamagi, kustutasin ära. Kolmas sõbranna, kes harrastab seda kettkirjanduse ja toredate naljapildikeste saatmist, täna ilmselt puhkab natuke. Kuigi pikk päev veel ees. Samas olen ma talle paar korda kirjutanud oma elust ja palunud teateid ka tema kohta. Kirjutada pole tal mulle ilmselt aega, sest kogu tema aeg kulub internetist naljapiltide otsimisele ja tuttavatele saatmiseks.
Mida ma öelda tahan? Kui teie seas on keegi, kes enda meelest toredasti peab meeles oma sõpru, saates neile igasugust pahna, siis mõelge natuke, kas sõprade arvates on see sama tore.
 
Tigr 18. aprill 2002, kl 14.02
mulle saadetakse nalja, kirju vähem...edasi ei saada neid peaaegu kunagi (võibolla siis kui endal tilga püksi naeran, siis ju lausa tahaks seda rõõmu kellegi teisega jagada)

ise ei viitsi netis surfata ja ilmselt mu sõbrad rõõmustavad selle üle.
 
vip 18. aprill 2002, kl 14.17
nu ja tsinna milles siis meil probleem seisneb? äkki paned ta siis kuhugi block listi või teed tema meilile mõne message rules ja asi ants? te lähete küll kõik varsti hauda oma negatiivsete kogemustega, iga pisiasi suudab teid kõigutada. olge te vanad tahes, aga sisimas olete ikka ühed teenagerid küll,äh
 
Ling 18. aprill 2002, kl 14.21
No naljapiltide pole mul midagi vastu, kuid mulle ei meeldi sellised kirjad: "sa said selle pildi/kirja sellepärast, et oled hea sõber, saada see teistele oma sõpradele, ja kui saad selle tagasi, st et su sõber on ka hea sõber, saada see uuesti oma sõpradele, et näha jälle kui head sõbrad nad on ja kui hea sõber oled sina...."
Ma polegi vist hea sõber, kuna ei viitsi kunagi seda sel moel tõestada...
 
cat 18. aprill 2002, kl 14.33
Mulle meeldib kui nalju saadetakse. Tihti teevad need tuju heaks. Mina samuti ei viitsi netis surfata ja ise otsida vaimusünnitusi. Kettkirjad kaovad kohe prügikasti, ma ei vaevu neid isegi lugema.
 
tramm 18. aprill 2002, kl 14.51
tsinna. järgmine kord kui talle meili saadad, teata suurelt ja punaselt- PALUKS PAHNA MITTE SAATA.
ja kui ikka saadab siis valeta, et niikui selline ketivärk tuleb jookseb sul arvuti kokku. vms. igatahes ütle talle seda, mitte meile.
 
tsinna 18. aprill 2002, kl 15.38
Vahel nad kirjutavad ikka midagi asjalikku ka, sellepärast ei taha päris ära blokeerida. Ja ei taha inimestele otse öelda/kirjutada, et lõpetage see postkasti risustamine, solvuvad ju. Siia kirjutasin sellepärast, et kui teie seas on ka selliseid rämpsusaatjaid, siis äkki mõtleksite natuke, enne kui "send" nuppu vajutate?
Põhiline, et need pildid ja kettkirjad on kaunikesti pikad kõik ja hulk aega võtab, enne kui lahti tuleb.
 
eneL 18. aprill 2002, kl 16.23
Mul on paar sõpra, kellele ma saadan, kui midagi enda meelest uut ja huvitavat näen. Eks nemad saadavad mulle ka aeg ajalt. Nad on sellised inimesed küll, kes ütleksid, kui neid häiriks. Minu meelest pole midagi imelikku, kui Sa ütled, et ei taha selliseid kirju. Inimesed on erinevad ja see pole üldse solvav. Sinu arvamuse, et inimesed otsivad netist naljapilte, enamasti ei pea paika. Tavaliselt saadakse neid rühmakirjadega. Ja Sinu lähenemine on mõistlik, sest pole üldse soovitav kirjades attachmente avada - tavaliselt viiruseid saadakse just sõpradelt.

Ah jaa - üks inimene lausa ise küsis, et ma talle edasi saadaksin, kui midagi huvitavat näen
 
mari 19. aprill 2002, kl 00.56
mina saadan iga päev nii paju kirju, et pole aega mingit naljavärki ka saata. ühele tuttavale, kes saatis mingi krdi aastataguse kettkirja (teate küll, see kus keegi tegi sahtli lahti ja leidis sealt mingise kingituse vms), kirjutasin just paar päeva tagasi küll julmalt, et ära palun saada seda saasta mulle enam. võtku heaks või pangu pahaks, aga see on ikka loll harrastus küll.
 
minni 19. aprill 2002, kl 11.09
Aga kõige totakam oli ikkagi se "õnnepirukas"! Olin vist sel ajal ebausu küüsis ega julgenud tainast kohe prügikasti visata, niisiis lisasin ja segasin kõike nagu kästi. Koeraga koos saime vist ka söödud, aga edasi levitada - vot seda enam ei suutnud.
 
toka 22. aprill 2002, kl 15.14
ja nõmedaid viirusi tuleb ka kogu aeg!!! viimasel ajal ei tule need enam suvalite nimedega, vaid tuttavalt aadressilt märksõnaga, mis tundub justkui oluline. praegugi on kõik kontori arvutid mingi jubedusega rikutud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!