Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kas tööl tohib naerda?
 
Ling 19. aprill 2002, kl 16.16
Loll küsimus küll, kuid siiski...
Meil siin kontoris ühe osakonna juhataja ei kannata, kui keegi kuskil naerab... Kui ta midagi sellist kuuleb, ütleb: ahaa, see seal naerab - s.t. tal pole midagi teha, kohe annan talle ülesande. On see normaalne?
Ta marsib sisse meie puhkeruumi lõunaajal, et öelda mõnele oma alluvale, et paneb mingi tühise paberi laua peale. Kas seda peab siis ilmtingimata ütlema? Või tuleb käsi pesema, kuigi puhkeruumis meil pole isegi seepi (ainult Fairy) :) Või teatab:"Sind otsis firma juhataja, aga ta läks juba ära, ega ta midagi erilist ei tahtnud kah..." Oli siis vaja üldse tulla lõuna ajal seda rääkima?
Raadiot töö ajal ka ei tohi, isegi vaikselt, see käib närvidele.Lubatud on vaid klassikaline muusika, aga mitte kõik heliloojad talle meeldivad. Kui näiteks inimene, kes temaga ühes ruumis töötab paneb raadio mängima ja läheb korraks välja, tagasi tulles avastab ta, et raadio vaikib.
Õnneks ei ole mina tema alluv, kuid siiski selline suhtumine tekitab päris ebameeldiva tunde.
 
Tigr 19. aprill 2002, kl 16.24
Närviline ülemus teil.
Meie küll naerame ja kuulame nii raadiot kui netist tõmmatud muusikat (meil ju autorikaitse muidugi ka:)))

ülemus ei pane pahaks, peaasi, et töö tehtud saab....ta ise on ka suht kõva hääle ja otsekohese ütlemisega, kui majja tuleb, siis on mullegi kolmandal korrusel kuulda, et ahah, ülemus tuli.

väga tore ja vabameelne töökeskkond minu arvates.
 
Ling 19. aprill 2002, kl 16.27
Meil on ka nii, välja arvatud just see tädi. Kusjuures tema on vaid ühe osakonna töötaja, ta ei ole "esimene inimene firmas". Kuid selline "tsarinna" on ta ikkagi... Minu töölaud on tema käbineti lähedal, kuulan muusikat, naeran (mitte üksinda loomulikult :))VAhest, kui hakkab virisema, ütlen talle, et pangu uks kinni, siis ei kuule ta midagi :)
 
vihmapisar 19. aprill 2002, kl 16.41
heheh...ilmselt tädi põeb raskekujulist raskemeelsust. ja kui ta sinu otsene ülemus pole ning erilist võimu tal ka firmas pole, siis ma küll ei saa aru, miks peaks tema "naerukeeldu" tõsiselt võtma.

meil käib küll siin tööl pidev naermine, hõiked üksteisele jne. a
 
mari 19. aprill 2002, kl 18.44
huvitav, arvasin automaatselt, et see kuri ülemus on meesterahvas...:))
 
vip 20. aprill 2002, kl 00.08
ling, äkki postitad järeltulijasse ka oma teema? tobe
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!