Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kihutavad autod
 
julm 22. aprill 2002, kl 15.12

Kõik need, kes oma autodega kihutavad - sõitke ennast surnuks!!!
 
halb inimene 22. aprill 2002, kl 15.13
Eks nad aega-ajalt sõidavad ka. Edu neile selles!
 
mm 22. aprill 2002, kl 15.26
Ja need, kes suunatuld ei näita, tulistagu ennast surnuks ;)
 
Liis! 22. aprill 2002, kl 15.48
Eile just sain ühe intsidendi omaks. Kutid panid üle katuse kraavi ning siis pagesid metsa. Kutsusime politsei ja poisid tulid ilusti metsast välja. Hea, et jõudsime sellesse kurvi 2 sekundit hiljem, muidu oleks vist isegi kraavis istund.
 
x 22. aprill 2002, kl 15.49
hihii... siis peaks minu mees ennast surnuks sõitma ja seda ma tõesti ei sooviks...
mõnikord kihutan ise ka - kui kiire on või tuju halb. mis selles nii halba on? mulle pigem jäävad need ette, kes on nagu teod ja liiklust taksitavad (ilmselt sellised nagu sina). seega - sa võitsid auhinna - liiter bensiini lähimast bensukast ja tikud! (kui auhinna mõte selgusetuks jäi, siis las ma seletan kolme sõnaga - pane ennast põlema!)
 
aita-leida 22. aprill 2002, kl 16.01
kui kihutajad ennast surnuks sõidaks, siis sellest polekski niiväga midagi. jama ainult et nende teele jäävad tihti ka teised inimesed. eriti hulluks on asi just kevadiste päikseliste ilmadega muutunud. no okei, ega ma ise ka linnas just 50ga sõida, aga mõistlikkuse piires võiks siiski kiirusepiirangutest kinni pidada. ps, need numbrid nagu 252 ja 150 teeäärsete siltide peal ei ole kiirusepiirangud, vaid teede numbrid :-p
 
m 22. aprill 2002, kl 17.46
jaah - marko märtin tõmba ennast oksa!
 
vip 22. aprill 2002, kl 18.44
x aga palun tee seda siis koos oma mehega:))) võta mõni hea sirge, vaata ega kedagi ei tule, gaas põhja ja vastu puud:)
 
Jaah 22. aprill 2002, kl 20.17
lollid kulgejad... kihutajatel on nii head autod milles on võimatu surma saada, sita autoga ei saagi kihutada.

Kadedus teeb küürakaks ja halvab mõistuse...
 
inxsu 22. aprill 2002, kl 20.46
mul ei ole kehv auto...aga ikkagi ei kihuta...
 
siramius 23. aprill 2002, kl 09.31
teatavasti ei suuda inimene läheneva auto kiirust adekvaatselt hinnata ning ütlemata saast on traktorist möödasõitu tehes leida, et see masin, mis tundus piisavalt kaugel olevat, läheneb oletatava 100 asemel hoopis ca 160-ga...
enamus uute ja (uhkete?) autodega tüüpe omale seda hooba, millega suunda näidata saab, nagunii osta pole jaksanud, nii et... (eks see käib ikka vanemata masinate kohta ka)
aga minu tänud neile, kes seda siiski suutnud on.
 
Minake 23. aprill 2002, kl 09.49
to Jaah: Sõidan ka "soliidse" autoga (Mersuga), aga eelistan sõita nii, et keegi ei peaks mu mõistuses kahtlema. Arvan, et soliidne auto eeldab soliidset juhti.
 
Tigr 23. aprill 2002, kl 10.08
Minake: kui Su kommentaar vaid tõele vastaks (mitte, et ma Sinus kui soliidses juhis kahtleksin).

uued mersud ja bemarid (nõmedad väljendid muide) on kokku pandud absoluutselt ilma suunatulesid külge monteerimata....lisaks antakse tehase poolt koos autoga kaasa mingi kummaline mentaalne pakett, mis nende 'soliidsete' autode 'soliidsetest' juhtidest kõiki liikluseeskirju ja liikluskultuuri eiravad kaagid teeb...nii naistest kui meestest muuseas.

ma tean, et suure mercedesega, mille mootor ja sõiduomadused kokku annavad enam-vähem kõige luksuslikuma kompoti, on tõepoolest mõnus sõita, kuid siiski.....kõik juhid on teoorias võrdsed...praktikas aga mitte.

peab tunnistama, et olen ka ise liikluses üsna nahaalne ja pean endale aeg-ajalt meelde tuletama, et teele sisseõitvale autole võiks võimalusel teed anda, et mitte sundida teda pidurdama, tekitades sellega ummiku jne.

pean ütlema ka, et kui sõitsin jeebiga, arvestati mind liikluses märksa rohkem kui vanemate civicuga liigeldes...
 
julm 23. aprill 2002, kl 10.36

Marko Märtini vastu ei ole mul midagi, sest tema jaoks on see sport! Spordi eesmärgil on see ju hea.

Aga mõnel väikesel tänaval 100 - ga kihutada? Milleks? Kus see mõte on? Auto lõbu pärast vihaseks ajada ja siis mõni väikelaps või aed maha sõita?
Maanteel palun minge kasvõi lendu. . .
 
Minake 23. aprill 2002, kl 11.03
to Tigr: Pean tunnistama, et mul on tõsti harjumus liikluseeskirjadest kinni pidada (sestap pole ka politseiga pistmist olnud). No maanteel hea tee korral vahel sõidan 90 asemel 100-ga, mitte rohkem. Olen sellega ära harjunud, et gaasipedaalile selle autoga eriti vajutada ei tohi. Hirmsasti häirivad BMW-d. Kui tahavaatepeeglist see automark paistab, hakkab sisemine alarm tööle: iial ei või teada, mida selle auto omanikult oodata (paraku on "rullnokad" sellele automargile kõvasti antireklaami teinud)- mõttetud reast-ritta sebimised, suunatulede mittenäitamised on veel köömes nende "võimete" juures. Mõttetuid jokutajaid (30-40 km/h) olen küll alatasa omaette kõva häälega kirunud.
 
Tigr 23. aprill 2002, kl 11.09
Minake: pidasin silmas just uusi (tuttuusi) bmw-sid ja mercedeseid, mitte rullnokkade pätibemusid.

nii et huvitav on jah see mentaliteedi värk....vastavalt automargile :)
 
Minake 23. aprill 2002, kl 11.21
Ega need (enamasti verinoored) rullnokad ole oma "palehigis" teenitud raha eest autot ostnud: eks ikka kallitelt vanematelt saadud või kahtlaste "äritehingutega". Eks selliste jalanumber ole nende IQ-st tublisti suurem - sellest ka "omapärased" sõidumaneerid.
 
Eve 23. aprill 2002, kl 11.45
Igaüks teab ise, kui kiiresti sõidab- neid mökusid, kes loksuvad teel 40 pole ka vaja ainult takistavad liiklemist.
 
muhkel 23. aprill 2002, kl 11.52
eve: ise tead jah, kui kiirelt paned ja millisesse posti. kahju ainult, kui keegi mitte asjasse puutuv ette juhtub jääma.
PS ka põhjendamatult aeglase loksumise eest võib trahvida
 
Liisu 23. aprill 2002, kl 17.49
X, vaevalt, et sa sama lahe mutt oled ka peale seda kui sulle teatatakse, et su armas kihutajast mees kuskil otsa leidis või ise vastu puud paned.
Mina igatahes enam nii julgelt sõna ei võtaks. Isegi oma kihutajast exmeest nutaks taga kui temaga midagi peaks juhtuma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!