Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Naisautojuhid :)
 
Scarlet 22. aprill 2002, kl 18.23
Selline tore tsitaat ühe meesinimese suust:

Kui sõitsin täna hommikul linna tööle sattusin korraks silmitsema
möödasõitvat autot ja selle juhti. Auto oli tuliuus Saab, kiirust oma 140 ja juhiks naine. Lisaks istus ta peaaegu nina kinni tagasivaatepeeglis ning viimistles oma meiki kontuurpliiatsiga.
Vaatasin ise hetkeks tagasivaatepeeglisse ning pilgu tagasi pöörates nägin,et tema auto oli minu auto ees poolest saadik minu sõidureal ja juht ikka veel meikis end.
Ehmusin nii, et pardel pudenes sõrmede vahelt, lüües kukkudes teisest käest moosipiruka. Kui püüdsin põlvedega auto liikumissuuna üle taas kontrolli saada, kukkus mobla õla ja kõrva vahelt otse jalgade vahel olevasse kohvitassi (ja kohv teadagi läigatas õrnadele kehaosadele) ja loomulikult katkes tähtis kõne.

krt küll neid naisautojuhte!!
 
vip 22. aprill 2002, kl 18.42
mida sa seal roolis tegid? sõid pirukat ja ajasid habet? hmm, kui ma oleks liikluspolitseinik ja ma oleks sind tabanud, siis ma oleks teinud kõik, et sa oma lubadest ilma oleks jäänud ja niikauaks kui võimalik! Sinusuguseid võiks vähem olla.
 
mati 22. aprill 2002, kl 20.22
Osta ka tuliuus auto, siis ei vahi teisi.
 
? 22. aprill 2002, kl 20.40
 
Vanaeit 23. aprill 2002, kl 08.00
Kui ajalehtedest liiklusõnnetuste statistikat vaadata, siis naisautojuhtide sõiduga kaasneb plekikolin ja meesautojuhtide sõiduga kaasnevad laibad. Huvitav kumb variant hullem on?
 
leena 23. aprill 2002, kl 08.36
Mina küll ei ole tähele pannud, et naised meestest halvemad autojuhid oleks. See sõltub ikka inimesest.
Aga aitäh teema eest, naersin kohe hea tükk aega :-))).
 
Tigr 23. aprill 2002, kl 10.00
autot, mille kiirus on 140 km/h, on suhteliselt raske silmitseda....kui just ise sama kiiresti ei sõida...ja sel juhul ei ole eriti aegagi kõrvalsõitva auto juhti silmitseda, sest 140 on juba suhteliselt arvestatav kiirus ning tuleks tegeleda liikluse jälgimisega.
aga mees, kes seda Sulle rääkis, põeb ilmselgelt mingisugust kompleksi, sest detailid, mida ta oma jutus mainis (UUS saab, kiirus jne), viitavad soovile enese tähtsust tõsta ning teisi ennast kuulama panna.

:)

aga jutt iseenesest ju täitsa pull...
 
Feliks 23. aprill 2002, kl 10.01
...a mina olen küll tähele pannud. Naisautojuhti märgates võtan teda kui üht ohuelementi...nagu ka nt rohelise lehega, rullanokkade juhitud, kevadel talvekorterist auto väljaajanud pensionäri juhitud, silmnähtavalt katkist vms autot nähes...on ohuallikas. Ma ei tea, kas see on mingi kummaline teistmoodi mõttelaad aga naisautojuhtidelt on vahel oodata pisut ootamatumaid liigutusi kui keskmise meesterahva poolt. Samas olen asattunud kaassõitjaks ka paarile sellisele naisautoju kõrvale, kellega (suht kiiresti) sõites tundsin ma ennast turvalisemalt kui enamiku meeste juhitud autos.
 
siks 23. aprill 2002, kl 10.34
nii naljaks on lugeda, kuidas heale naljale hakkavad inimesed nii tõsiselt reageerima (pean silmas vip-i ja tigr.-i) :)

aga teg kui vaadata juhte, siis rohkem kobasid autojuhte on meeste seas, sest mehi lihtsalt sõidab rohkem autoga.:)
 
Scarlet 23. aprill 2002, kl 10.38
Siks, tänan samasuguse mõtlemise eest. Mõni ei tabanud üldse matsu. :)))))
 
wo:man 23. aprill 2002, kl 10.43
Päris hea :)
 
Scarlet 23. aprill 2002, kl 10.43
Ma jah, mõtlesin teiega lihtsalt jagaga muhedat huumorit, mille kellegi käest e-maili teel sain. See ei ole minuga juhtunud, see ei ole ühegi minu tuttavaga juhtunud.
Vip, Tigr, mati, leena: pole vaja tühjast erutuda.
 
tramm 23. aprill 2002, kl 10.49
kiirele ja töisele hommikule oli väga positiive lugu:)
 
Tigr 23. aprill 2002, kl 10.55
ei erutugi, selleks oleks vaja erutumist väärt teemat....ja kuna nalju on u-duurist puukuurini, siis tuleb olla ettevaatlik...

pealegi ei saa ette heita inimeste analüüsimistahet ja -võimet, seda võib muidugi ka vaikselt omaette teha, aga paberile panna, teistele lugemiseks on peaaegu sama vahva.
 
Minake 23. aprill 2002, kl 11.25
to Feliks: Olen kohanud veel paari sinusugust meest, kes mulle öelnud on, et sõidan paremini kui enamik meesterahvaid. Kas seda peab komplimendina võtma??!! Mõned mehed on meessoost ikka väga heal arvamusel.
 
Feliks 23. aprill 2002, kl 11.29
Minake: ära võta komplimendina..miks..võta kui fakti...ja tunnustust. Egas sõiduoskus eelda vaid pedaalide-rooli ja käigukangi (kel on) oskusliku kooskäsitlemist vaid ka tänava ja sellel toimuva liikluse tunnetamist. Nõnda võib osutuda tänaval korrekselt(loe liikluseeskirju ülitäpselt täitev) autojuht takistuseks ja häirijaks - seega tavaliklusele ootamatute episoodide tekitajaks. Ma tõesti ei oska öelda, kas see on tingitud mehelikust -naiselikust mõttelaadist ja käitumisest...kuid naistel utleb sellist kohanimist minu kogemust mööda rohkem ette...naised mu arusaamist mööda täidavad liikluseeskirju täpsemalt....ja ku ieksivad - siis kogemata ja seda hullemini....see on mu tähelepanek ja ei pretendeeri absoluutsele tõele.
 
vip 23. aprill 2002, kl 13.16
to Scarlet: ee...sain pihta küll, et oli nali, aga kui su peake kunagi esiklaasis ära käib, siis mõtle selle naljale järele ja icita siis omaette:)) kohe hakkab kergem:))
 
Scarlet 23. aprill 2002, kl 13.56
Tänan, et mind, tumedakest, valgustasid. Naisena ma muidugi habet ei aja, aga kohe parem hakkas, et sa nii väga muretsesid.
 
vip 23. aprill 2002, kl 14.51
Scarlet: nu elul juba on sellised vimkad sees et kunagi ei tea kuna haigla satud:)
 
mati 23. aprill 2002, kl 18.17
Nali, no muidugi oli see muhe lugu.
Minu poolne komm samuti!!
 
kogenu 24. aprill 2002, kl 10.50
Feliks...kes need "tavalised meesautojuhid" siis veel on?????
Nuh, enamik naisi lihtsalt pole kolmeaastasest saadik näppepidi mootoris nagu väga suur protsent poisslapsi. Lihtsalt ongi vähem kogemusi.
 
Feliks 24. aprill 2002, kl 11.06
KOgenu: tavaline=keskmine
...muidugi võib see põhjus olla..ja piisav, et siis teda täiendava ohu allikaks pidada.
 
Mõningaste kogemustega 24. aprill 2002, kl 11.53
Ei siin tea kunagi millelegi kindel olla. Mu kodu lähedal on üks selline nelja tee ristmik, mis pealtnäha tundub võrdväärsete teede ristmikuna, aga märkide järgi ei suubu peatee mitte otse, vaid keerab ühele harule. Kuna sõidan sellelt tiheda liiklusega ristmikult iga päev, siis tean seda trikki, aga küllat tihti kohtab seal ka neid, kes märke ei märka ja ikka otseteed peateeks peavad. Need jälle, kes peateed mööda keeravad, ei suvatse tihti suunda näidata. Nii et seal tuleb peateed pidi sõites alati valvel olla, kuna iial ei oska ennustada, mismoodi kellegi arusaam parasjagu liigub. Ja ei ole märganud küll, et seal naised rohkem eksiksid kui mehed.
 
leena 24. aprill 2002, kl 12.10
Ah muidugi ei eksi. Isiklike tähelepanekute põhjal ei saa mingeid üldistusi teha. Näiteks mina olen tähele pannud meeautojuhtide juures sellist käitumist, et nad tahavad sõidurada vahetada, et kiiremini sõita (linnas) või siis üritavad piiratud nähtavuse juures möödasõitu (maanteel) kuid ei hinda asjaolusid õieti, näiteks vastutuleva auto kiirust, selle auto kiirust, millest nad mööda tahavad sõita, nähtavust, ohtu sattuda libisemisse jne ja peavad oma sõidurajale tagasi kobima. Sellised situatsioonid teevad liikluse närviliseks, aga ma ei arva veel sellpärast, et ükski meesautojuht ei kõlba kuhugi nende kogemuste põhjal. On halbu ja häid juhte nagu naiste hulgaski.
 
Stine 27. aprill 2002, kl 19.06
Ehee... tundub juba nagu minu moodi - kui mul auto oleks :)
icit.. igatahes nalja ju palju :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!