Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
pikk järjekord raviasutuses
 
lo 22. aprill 2002, kl 19.13
Kuidas võib ühe riigi tervisesüsteem nii inimvaenulik olla, et onkoloogiakeskuses on järjekord kuu aega??? progresseeruv surmatõbi...
 
siramius 23. aprill 2002, kl 11.18
ega see vist ei lohuta, aga järts on siis lühemaks jäänud - ma olin 1,5 kuud. õnneks polnud eriti midagi viga...
 
vihmapisar 23. aprill 2002, kl 12.13
tänage jumalat, et teil pole vaja kõrvaoperatsiooni. mul üks tuttav pani ennast järjekorda eelmise aasta alguses ja kui arst just vahepealt pensile ei lähe, siis saab opile järgmisel aastal.
 
evil - twin 23. aprill 2002, kl 13.25
Lapsel lööve - nahaarsti juurde saab alles mai keskel ! Kui tahad kohe maksa 135.-eek HULLUMAJA
 
helen 23. aprill 2002, kl 13.29
ma ei saa ikka veeeel aru , mille eest me sots.maksu maksame, et iga kord kui vaja artsiabi, tuleb ikka veel juurde maksta.!!!!
 
manni 23. aprill 2002, kl 14.35
Sots.maksu tasumine tundub tõesti mõttetu!! Kui arsti juurde vaja minna, lähed lõpuks ikka eraarsti juurde ja loomulikult maksad!, kuna muidu ootad järjekorras kuid, kui mitte vahepeal üldse otsad ei anna...Idiootsuse tipp! Kas sellist Eestit me tahtsimegi? :)
 
Betty 23. aprill 2002, kl 16.08
Mina tahtsin naistearsti juurde minna ja öeldi ka et poolteist kuud on järjekord. Olenemata sellest et ütlesin et ei saa nii kaua oodata, ei huvitanud see kedagi . maksan haigekassat - kasu pole sellest aga midagi! Tuli minna erakliinikusse ja maksta 1200,-EEK! Oma tervis ju.
 
Kaaskannataja 23. aprill 2002, kl 20.25
Tõesti peab hoolega tuttavate kogemusi kuulama, kui seisad probleemi ees, et vaja arsti juurde saada varem kui kuu või mitme pärast. Tegelikult on mitmeid nn ümbernurganõkse olemas, ainult avalikult neid ei propageerita. Samas tänan saatust, et teen tööd, mis ei sunni mind tingimata iga päev 8-17 kontoris istuma. Tänu sellele olen haigestudes enamasti arsti juurde minemisest pääsenud. Tohterdan end paar päeva kodus ja pean sel ajal tegemata töö muidugi tagantjärele äta tegema, aga see on siiski meeldivam kui polikliinikus niigi sandi enesetundega end veelgi haigemaks vihastada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!