Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kaubahall
 
Rainy 25. aprill 2002, kl 23.14
Mida arvate sellest poest?
 
saba 26. aprill 2002, kl 03.14
Mina sinna enam ei lähe, kuna esimest korda kohtasin seal müüjaid, kes keeldusid müümast viilutatud vorsti ilma saba ja sarvedeta - st toppisid järelejäänud kontsu ja vorstinaha ja metallotsa ka koos viiludega kaalule. Söandasin mainida, et olen sellisest müügiviisist veidi üllatunud ega ole sellist praktikat muudes poodides kohanud. Mille peale sain sõimata, et ka ma tahan, et müüjad omast taskust need jäägid kinni maksaksid. Lisaks haisesid seal poes mõned piirkonnad ebameeldivalt.
 
karia 26. aprill 2002, kl 09.18
nõus sabaga. peale selle on sealt väljudes on kuidagi räpane tunne, pole seda teistes suurtes poodides kunagi kohanud. käsi tahaks pesta kohe.
 
mona23 26. aprill 2002, kl 09.32
Mina kain seal kinnastes!
 
Norija 26. aprill 2002, kl 10.29
Kummaline koht. Miski sinna küll ei kutsu.
 
Tirts 26. aprill 2002, kl 11.50
Kas mõtlete Tartu kesklinna kaubahalli? Kui jah, siis see on tõesti kummaline koht.
 
dokk 26. aprill 2002, kl 11.50
Kaubahall on üks rõvedaimaid suuri kauplusi. Vahel trennist tulles hüppan läbi - alati on seal kassasabad, luuravad turvamehed, lihaletis tundub kõik kahtlane. See koht on täiesti alla käinud. Kassatädid on kohutavalt saamatud ja aeglased - neljast korrast kahel, mil seal käinud olen, on kassas olnud mingi jama - kas kassiir ei saa hakkama oma tööga, mingi kood ei lähe sisse vms. -niiet paljud ostjad on oma näpus olnud asjad sinna lindile virutanud ja lahkunud. Pange see koht ometi remonti ja vahetage personal välja!
 
sidney 26. aprill 2002, kl 12.46
ootasin ükskord lihaleti ees 20 minutit, siis tuli tagaruumist üks tädike ja küsis üllatunud olekuga - kas soovite osta midagi?
Ei no mis te nüüd, niisama viidan aega seal...
Ääretult nõme koht, miks eda juba kinni ei ole pandud?
 
krt 26. aprill 2002, kl 13.50
nali seisneb selles, et poodi remonditi ju mingi aasta tagasi ja remondi tulemusena tekkiski selline tore asutus nagu ta praegu on :) Sellesse poodi minnes tuleb arvestada nii, et kui mujal saad 5 minutiga spipsti mingi asja ära osta, siis seal läheb pool tundi kindlalt. Ja koodide jama on igakordselt kindlustatud.

Mis puutub sellesse, et räpane, siis viimasel ajal on kõik poed kuidagi räpased, isegi Kaubamaja ostukorvid toidupoes on sellised, et ei taha kätte võtta. Ei tea mis see on, kevadväsimus?
 
aleksaander 26. aprill 2002, kl 19.20
ujumas käies satun ka vähemalt kord nädalas Kaubahalli, aga ma küll millegi üle kurta ei saa. on teenindatud kiirelt ja viisakalt, kaubavalik täitsa ok ja ma küll ei ütleks, et oluliselt mustem oleks kui mujal. ehitus ise on veneaegne ja kulunud, aga ostu sooritamiseks käib küll
 
keili 27. aprill 2002, kl 19.51
sealsed turvamehed käivad igaühele järgi nagu vargale.Ja õudselt räpane koht.
 
trendi tädi 02. mai 2002, kl 18.51
Täitsa mõttetu koht.Poe hiilgeajad ongi jäänud nõukogude aega,suhtumine ja teenindus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!