Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
rosinad:(
 
marica 27. aprill 2002, kl 05.23
Maisaa yltse aru!!! Igal mysil on nad alati sees... Mulle jubedalt maitseb mysli, kuid alati pean 15min. kulutama et neid sealt välja noppida .Hästi maitsev hommikusöök on ka Kelloggs AllBran , kuid sama lugu, maitsev puuvili sees, kuid jälle-rosinad!!! Paljud mu tuttavadki vihkavad neid asju nimmodi välja noppida .Minuarust võiks myslidel ´ja muudel selletaolistel portsudel olla eraldi rosinapakike kaasas, et siis kellele ei meeldi, ei lisa. Miks kyll peab olema igasugustel mõnusatel puuviljasegude toitudel olema need sees:( Muidugi saab ka ise teha oma myslit, kuid miiiiikks ma ei võiks osta "ilma":(((
 
! 27. aprill 2002, kl 10.34
04-27-02 05:23

:)
:)

see on raske probleem. võiks ju tootjale kirjutada, et miks te rosinaid sissse panete. ega teised saa teie probleemi lahendada, kui ainult tootja. seega suht mõtetu üritus ja kuna te keskmisest rosinasööjast inimesest hälbite, siis teie jaoks eraldi varianti pole. kahjuks. mina ei söö jälle muna - ma saan osta ju ainult juurvilja salateid...
 
ronja 27. aprill 2002, kl 11.13
oii...sama siin. Ja ega see asi ain`t mysliga ei piirdu..vahel naed isuaratavat kooki voi sokolaadi, ja ennae, rosinad sees!!!!
:(
 
vip 27. aprill 2002, kl 13.21
äh, rosinad seal need kõikseparemad:) aga müslist võiks jälle need kaerahelbelt välja koukida, need nagu sellised maitsetud jubinad:)
 
keiu 27. aprill 2002, kl 14.52
mulle jälle hakkavad vastu need pähklid, mida igale poole topitakse :-(((
 
Mariann 27. aprill 2002, kl 16.17
Pähklid ja rosinad - mõlemad hullud ühtemoodi.Midagi süüa ei saa - igasse võimalikku asja on nad sisse topitud.Vihkan neid mõlemaid :)
 
Kiisuk 27. aprill 2002, kl 16.47
mul just hea kogumus kui rosinad sees :PPP
pähklid suures koguses ka käivad mulle närvidele...
 
Pille 27. aprill 2002, kl 21.14
no kuulge...siis võiks ju teha müsli kus pakis on mitu erinevat pakikest, 1. pakis kaerahelbed, 2. mingid seemned, 3. rosinad jne...inimesed mõelge enne kui ikka tahtma hakkate. ei saa ju igaühe jaoks eraldi tooteid valmistama hakata...puhtalt sellepärast et ei meeldi see või teine komponent. ja mis halba on rosinate nokkimises? no läheb veidi kauem aega kui sööma saad hakata! ja üleüldse....enda teada olen küll näinud rosinateta müslit....või oli see kaerahelbepakk...hmmm...
 
mari 27. aprill 2002, kl 22.39
kas tõesti millegi muu üle vinguda pole? Müsli pole ju mingi õige müsli, kui seal rosinaid sees pole!!
 
marica 28. aprill 2002, kl 05.50
Eriti hea on see "tallinna"keeks, sellel on rosinavarred ka sees...uhhh!!! Söögiisu lääp tykiks ajaks ära.
 
lipelgas 29. aprill 2002, kl 00.47
osta siis eestlaste "müslit" - kama, seal pole mingeid rosinaid ega pähkleid ega kaerahelbeid. igati tervislik värk ja pole millegi üle viriseda!
 
Norija 29. aprill 2002, kl 09.59
Eks siis tuleb jah komponente eraldi osta, kui kokkukeeratu miskipärast ei sobi.
Aga siin kurtmisel väike mõte sees on. Arvata on, et ka maaletoojad ja poeomanikud võivad seda foorumit nii vahetevahel lugeda. Äkki leiavad, et tasuks ka rosinateta müslit pakkuda. Kuigi mina seda ei ostaks.
Aga kama on küll hea.
 
mona23 29. aprill 2002, kl 11.01
Mina VIHKAN rosinaid musli ja kringli sees. Noppida ei viitsi. Musli asemel soon tatrakrobinaid ja kringli asemel jogurtikooki. Vot!
 
Sippsikk 29. aprill 2002, kl 11.10
Hei, mina teen juba aastaid ise müslit. Kõiki komponente panen just nii palju kui tahan ja ei mingit rahulolematust enesega.
1.Röstitud kaerahelbed lasen pannil veel kord kuumaga krõbedamaks
2.Maisihelbed (enamus)
3.värsked õuna, pirni, maasikad....j.n.e.
4.sokolaadigraanulid (misasjad nad nüüd ongi, nagu jänese pabulad)
4.nisugraanulid
5.mida iganes, ka ROSINAD
 
kass 29. aprill 2002, kl 14.07
aja teisi, nigu narrr, noaotsaga mööda saia taga:)))
 
im 29. aprill 2002, kl 20.42
Rosinad ja pähklid häirivad tõepoolest. Nõustun ostam rosinavaba müslit niipea kui see poeletile jõuab. Shokolaadidesse topitakse ka igasuguseid junne sisse, peaasi, et shokolaadi ennast võimalikult vähe pakendisse jääks...
 
zoocoll 30. aprill 2002, kl 10.16
Ühele ei meeldi, teisele ei meeldi... Aga rosinaid on eluaeg saiataignasse pandud ning tohtrihärra, kes kunagi müsli leiutas, pani sinnagi ilmselt neid sisse... See, mida keegi arvab heaks (üldiselt söödavakstunnistatud kraami seast) mitte süüa, on inimese enda isiklik asi, tema enda mure, ja ingumine sel teemal "miks ta paneb supi sisse sibulat" näitab vähekese kehva kasvatust. Keegi ei sunni müslit sööma, kringlit ka ei sunni sööma... Aga toidust ja selle valmistajast võiks vähekese lugu pidada ja loobuda eeldamast, nagu peaks kõik siinilmas teadma, et keegi preili X ei või rosinate peale vaadatagi.

Ühel kodanikul oli õnnetus võõrustada vahetusõpilast välisriigist. Mindi siis koos sööma. Telliti pitsa. Väljamaalane hakkas kõigepealt, enne söömist juustu alt paprikatükke välja koukima. Küsiti - what's up? Tema vastu - ma ei söö noid. Sonkis kogu pitsa läbi, siis hakkas sööma.

Järgmine kord sellessamas pitsa-asutuses telliti taas samasorti pitsa ja paluti küpsetajal külalise pitsale paprikat mitte panna. Aga pitsa laual ja kallis võõramaalane jälle sorgib. Küsiti - what's up again? Tema vastu - ma ei söö oliive. Oliivid, muide, eelmine kord viimseni nahka pani. Ja koukiski muudkui jälle... Ümberkaudsed jäid jälgima - mida see seal songib... vastuvõtjal kaunikesti piinlik.
 
ylenna 30. aprill 2002, kl 12.08
Rosin nii hea ja kasulik! Puhastab verd ja alandab vererõhku!
 
capote 03. mai 2002, kl 13.05
šokolaadimüslis ei ole rosinaid - kontrollitud värk
 
2 04. mai 2002, kl 12.50
nu aga seal on ju jälle see vastik sokulaaaaad... mina seda ei söö. see võix eraldi pakis kaasas olla mu meelest
 
Lii 04. mai 2002, kl 15.19
No ma ei saa aru, kas te tahate paljaid kaerahelbeid siis müslipakist süüa või? Mina näiteks pean müslit ostes ostma ka paki rosinaid , pähkleid, päevalilleseemneid(kooritud) ja kuivatatud banaani, et endale üks korralik müsli teha , mis süüa kõlbaks. Nii et probleem vastupidine mul.
 
Pirin 04. mai 2002, kl 19.43
Jah, palun juba ykskord lõpetada mingite stampidega ahistamine; ootaks myygilettidele siiski suuremat valikuvõimalust kõigile inim- ja seedegruppidele: mulgikapsaid mis ei sisalda hapukapsast (noh, paljude magu ei kannata teatavasti hapukapsast) siis mudugi hernesupp ilma hernesteta (tekitab ebameeldivaid kõhutuuli mille kohta ka siinrääkijatel palju pretensioone on olnud mingi teema all).
 
Mina 05. mai 2002, kl 22.15
Väga head on AXA müslid, Ise ostsin just meega röstitu shokolaadiga müsli - no mitte üks kärbatand rosin pole seal :). Ja kaerahelbed on ka röstitud müslis paremd, mõnusa maitsega. Kuigi röstitud müsli annab tiba rohkem kaloreid eelistan siiski seda tavalisele, röstimata müslile. Ei suuda ennast sundida sööma kuivi kaerahelbeid ja kärbatanud rosinaid :(
 
Mina 05. mai 2002, kl 22.15
Väga head on AXA müslid, Ise ostsin just meega röstitu shokolaadiga müsli - no mitte üks kärbatand rosin pole seal :). Ja kaerahelbed on ka röstitud müslis paremd, mõnusa maitsega. Kuigi röstitud müsli annab tiba rohkem kaloreid eelistan siiski seda tavalisele, röstimata müslile. Ei suuda ennast sundida sööma kuivi kaerahelbeid ja kärbatanud rosinaid :(
 
Lii 14. mai 2002, kl 23.05
To Pirin: väga hästi öeldud siinsetele kurtjatele!! Tõepoolest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!