Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Coffiku uus menyy
 
Kats 30. aprill 2002, kl 11.04
Siiamaani on Coffikus ikka mõnuga käidud...
Läksin eile õhtul sinna, omaarust sööma. Koht oli praktiliselt tühi. Istusin siis lauda ja otsisin menüüd, mis seal ju tavaliselt ikka laua peal paikneb.
Menüüks osutus arvutist väljaprinditud A4 leheke, mis üsna kortsus ja kurb välja nägi. Selle ühele küljele mahtuski (üsna hõredas kirjas!) ära KÕIK, mis Coffikul nüüdsest söögipoole pealt pakkuda on, st. salatid, supid, praed, suupisted ja magustoidud. Polnud ka ime, sest igast liigist oli esindatud ainult 3 - 4 nimetust. Ja hinnaklass varasemast tunduvalt kõrgem, nii mitmekümne krooni jagu ikka.
Hinnas ei ole ju niivõrd küsimus, aga et üks söögikoht ühes hinnatõusuga valikuvõimalused nii olematuks kärbib ja menüü kortsus paberilehel lauale viskab... Minul jäi küll söömata. Eitea, kauaks seda Coffikut veel seal on, paneb vist jälle uksed kinni nagu eelkäijadki.
 
kiisuk 30. aprill 2002, kl 20.53
mh
ma ka olen käinud seal tihti söömas ja väga rahul olen olnud
nüüd kas sellist infi jagad lähen kohe tsekin ära
aga üldiselt see koht oli üldse viimasel ajal juba selline vähe kesine
hinnad aint tõusid
 
ka pettunud 01. mai 2002, kl 12.23
Ma olin ka selle koha üle õnnelik. Meeldis nii coffik kui puffet. Aga see asi on seal küll nüüd kokku kukkunud. Kokaks on punkar Kojamees ja ... jube see fakt ajab söögiisu ära(mitte et mul midagipungi vastu oleks aga tahaks puhast ja korralikku sööki süüa). Ja söögid on äärmiselt nõmedaks läinud. Puffeti osa on täiesti jabur. Keegi ei suvatse teenindada. Kassas pead seisma pool tundi enne kui proa kassapidaja kohale longib. nö.salatilaud, mis kunagi oli ok on nüüd laud ,millel on kaussides kuivanud riivitud kaalilkad ja porgandid. Praed ja supid on jälgid . Liha on läbiküpsetamata. Kogu värk seal on rõve. Ja mul on jube kahju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!