Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
wall street
 
kil 02. mai 2002, kl 15.23
no pole lihtsalt sõnu. ja ilmselt ma siin ei plärtsuks ka, kui kaaskannatajaid poleks, aga on ja terve hulk! antud kohas olen lõunal käinud ning ikka ja jälle tunnistan, et nii halba teenindust pole varem kohanud. seal on kaks vahetust, kuid üks teeb kogu pubil margi täis. seal on mingi isehakanud ülemus - roosa peaga ja kamandab teisi klientide ees. veel vahib selliste silmadega otsa nagu oleks ma talle võlgu. teine, pikkade tumedate juustega kaaslanna, muidugi täiustab asja veelgi. kas siis ülemused ometi ei näe, mis (vabandust väljendi ees) bitchid seal on? aga ytleme nii, et jutt on nyydseks mineviku toonis kuna mina olen vahetanud nii lõuna- kui ka õhtusöögi kohta.
ja teadmiseks... kannatasin (või ehk kannatasime, sest mina olen sellest kohas viimane lahkuja ja kolleege, kes seal enam ei käi on 7) antud teenindust yle aasta (iga kord uskudes, et ehk läheb paremaks) ja nyyd oli viimane tilk.
ja kaotus missugune, sest kaheksa inimest päevapraadi + muid praade süües ja jooke juues toovad sisse u 10 000 krooni kuus.
 
tydruk 02. mai 2002, kl 16.17
Samad sõnad. Teenindus alla igasugust arvestust. Ettekandjad on sellised mimmid, kes oma tööst ei tea mitte midagi. Kusjuures toidud on head ja isegi käiksin seal pea iga päev, kuid just teeninduse pärast sinna ei kipu. Hea, et seda on teinud veel inimesi peale minu. Loodan, et Wall Streedi omanikud loevad neid sõnu ja palkavad omale uued ettekandjaneiud!!!!!!!!!!
 
eneL 02. mai 2002, kl 16.44
Olen paar korda seal päeva ajal käinud. Midagi negatiivset ei hakanud silma. Söök meeldis. Väga vähe on kohti, kus küsitakse, kas loomaliha täiesti küpselt või keskmiselt. Igal juhul mina olin rahul.
 
kil 02. mai 2002, kl 16.51
enel, ehk "harva" külastajat teenindatakse paremini. aga kui iga päev käid, siis on teine teema. ja järsku sattusid sellele teisele vahetusele, mis on ok :)
 
merje 02. mai 2002, kl 21.09
Puhtalt selgelt ennast nüüd väljendades on siin ilmselgelt näha, et tegu on ilmselge mingi isikliku vihaga vms..Olen väga tihe Wall Streedi külastaja ja seda justnimelt seetõttu et seal on äärmiselt viimase peal teenindus ning toidud ning kõik muu on ka väga hea. Igatahes, sellist kirja kirjutav inimene pole ilmselt osanud ise olla hea klient. Mina isiklikult annaks ten points nii teeninduse kui söögi- ja ka hindade koha pealt. Mina soovitan kõigile!!!
 
cristy 02. mai 2002, kl 21.27
tere!
Täiesti nõs viimase vastajaga! Söök ja teenindus viis pluss..:) Edu teile teie töös !Teil on lahe koht
 
Kairit 02. mai 2002, kl 22.17
heh .. mina olen täielikult nõus sellega et see on megalahe koht ja ettekandjad on ka ägädad.. mis krdi mimmidest te rääkisite?.. heh te lihtsalt ei tea mis on hea.. kui on omad kompleksid siis leia neis selgust.
 
tydruk 03. mai 2002, kl 08.27
Mina olen ikkagi nõus Kil-ga, sest olen kogenud seal halba teenindamist. Isiklikku viha mul küll ei ole, seda ei saa öelda. Lihtsalt saan öelda sama mis Kil, et ettekandjad on sellised mimmid, näoilmed ütlevad mõnikord rohkem kui tuhat sõna. Ja teinekord rikub mingi kommentaar teenindaja suust kogu lõuna. Ma arvan, et kui tahad olla beib, siis ole, kuid siis sa klienditeenindajaks ei sobi. KLIENT ON IKKAGI KUNINGAS!!! Loomulikult olen ma kindel, et paljudel on sellest pubist head mälestused, kuid kahjuks mina seda enda kohta öelda ei saa. Ju ma siis olen alati sattunud selle jubeda vahetuse ajal sinna. Sorry, kuid nii see on!!!
 
kil 03. mai 2002, kl 10.38
mina ei räägi kahjuks ainult enda eest ja muuseas - ma olen vägagi kannatlik inimene... võttis aega, et mind sealt välja süüa ning sellega nad ka hakkama said. ja kliendina ma ka väga halb olla ei saa, sest paljudes kohtades võetakse mind naeratades vastu ja teinekord sealsamas wall streedis isegi ebameeldivaid olukordi olen üritanud nalja ja naeratusega parandada. ja võibolla see neile ei meeldigi... mine sa tea, igasuguseid imelikke on.
ja selle wall streedi puhul ma tõesti juba kardan, et antud tütarlapsed toiduga midagi teevad enne, kui see kliendini jõuab, sest nad tõesti jätavad väga halvasoovliku mulje...
aga mis siin enam muljetada... mind ja minu kolleegid on nad oma klientide nimekirjast kaotanud ja seda ei muuda vist küll miski.
 
PIPI 03. mai 2002, kl 14.44
kuule,kil!Mul on tunne,et sul on tõesti mingi isiklik probleem teoksil.Ja peale selle oled sa ilmselt ikka väga nõrk "mingi MIMMI",kui sind nii kerge oli sealt WALL STREET-ist välja süüa.Tundub veel,et sama probleem on ka sinu kirjasõbral "tydrukul".Kõigile teistele paistab see koht siiski väga meeldivat,samuti ka mulle.Olen kogenud seal väga meeldivat teenindust ja just sellesama niiöelda "mimmide"vahetuse ajal.Ka teine vahetus on muidugi OK.Söögid on priimad!!!Ja kui sul on veel midagi lisada,siis mine ütle otse,aga ära kiru selja taga!!!
 
tydruk 03. mai 2002, kl 15.22
PIPI-le! Endal sul on mingi isiklik probleem, vist. Või äkki oledki Wall Streedi ettekandjamimm? Minu meelest ma kirjutasin, et olen seal saanud halva teeninduse osaliseks. Samuti juhtus see Kil-ga. Ja oma arust ma lisasin ka, et kindlasti on paljudele seal meeldinud, kuid kahjuks ma ei saa midagi teha, kui mind seal halvasti teenindati!!! On ju peaaegu kõigi söögikohtadega nii, et mõnele meeldib väga, teisele jälle üldse mitte. Nii et, PIPI, ära targuta siin midagi! Ja ma ei ole kellegi kirjasõber!!!
 
eneL 03. mai 2002, kl 15.36
to PIPI:
Sul on väga imelik suhtumine, nagu puudutaks see kiri Sind kuidagi isiklikult. See väide, et teine on "nõrk, kui laseb ennast välja süüa". Sinu jutus jääb selline mulje, nagu oleks ettekandjate püüdlus inimeste tugevust testida?!?
Ja ma ei öelnud, et VÄGA meeldis. Hea mulje jäi, aga päeval söömise kohana, milleks ta ilmselt mõeldud ongi. Ja sealne köök meeldis.
 
anks 03. mai 2002, kl 22.32
Ma arvan ka ,et keegi kes siin sõimab on tegelikult seesama ettekandja või ettekandja sõbranna,muidu niiviisi vist ei astuks asja eest välja!!!
 
siks 07. mai 2002, kl 16.42
kus see wall street üldse asub? kuigi erilist tahtmist sinna minna küll ei ole...:)
 
tydruk 08. mai 2002, kl 11.01
Asub Liivalaia tänaval Hansapanga kõrval. Parem ära mine sinna :)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!