Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Konsum
 
mädanik 06. mai 2002, kl 20.13
Ostsin Mustamäe tee konsumist eile kartuleid. Arvatavasti olid need mõne kartulikasvataja poolt poodi müügile toodud, sest need olid pakitud tavalistesse läbipaistvatesse sangadega kilekottidesse. No ja ostsin siis. Krt, 25 eeku läks selle peale. Ning mis ma selle eest sain? Hunniku mädanenud ja hallitanud plönne. Kartulid olid arvatavasti niiskena sinna kottidesse topitud. Kotisuud kinni sõlmitud. Ei tea, kaua nad seal juba seista võisid, aga no arvata võib, kui kaua...Lõppkokkuvõtteks sain 3- est kg kartulitest 1 kg söödavat materjali. Kõik.
 
maie 06. mai 2002, kl 20.16
need nö vaakumkiles, koorituid kartulid on küll kaka. mõtlesid neid või? mina astusin sellesse ämbrisse kaks korda.
 
Beggy B 07. mai 2002, kl 09.42
Jama jah nende poekartulitega. Kui ma olen ämma juurest kartuleid toonud, siis ei lähe kunagi nii palju prügikasti. Poest ostad hingehinna eest kartulid, mis on rohelised või mädad või nii silmi täis, et saad suurest kartulist sellise 3x3 cm suuruse kuubiku. Ilusatesse kilekottidesse on pakitud sellist saasta ja siis veel julgevad oma talu nime kah kilekoti peale trükkida...
 
ylenna 07. mai 2002, kl 10.05
Kauplustes on tõesti kartul väga niru, kuid hind kõrge. Igaljuhul tasub osta ennem turult natsa rohkem tagavaraks, kui kaupluses kalli raha eest piskut!
 
sitimaan 07. mai 2002, kl 11.08
Narva mnt Konsum on üks kole koht. Lõunasel tipptunnil vehklevad müüjad nagu arust ära, kassasabad looklevad, turvamees üritab kõiki korraga jälitada, koristajamutt käib ja õiendab. Mul näiteks sõimas koristajamutt (aus vene tädi, lapp käes) näo täis kord, kui paar viinamarja maha läks. Tormas juurde ja hakkas etteheiteid tegema, et vaadake, oo boozhe moi, mis te nüüd siin tegite. Koristajamuttide maffia ei ole sugugi veel murtud!
Ahjaa - tihti on seal roheliselettidelt kõik otsas. Nad lihtsalt ei jõua kas taga pakkida ja välja panna või milles asi.
 
trendi tädi 07. mai 2002, kl 11.17
Narva mnt. Konsum on tõesti jube koht.Ega see vist pood ei olegi,müümisest seal ei huvituta.Vanasti soojendas ennast ja sõi müüjate poolt antud kartuleid üks prügikoll.Eks ta üks varjupaik ongi.
 
väikeMy 07. mai 2002, kl 12.20
aga Tartu Ujula tn (Meltsiveski) Konsum on küll vääga hea :)
 
pai 08. mai 2002, kl 13.45
Konsumis on linna kõige räpasemad ostukorvid. Toiduasju ei taha neisse küll panna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!