Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
WC-kultuur
 
urrr... 06. mai 2002, kl 21.59
Ajudele käivad inimesed, kes ei suuda elu sees ära õppida WC kasutamist:
1. Ronivad jalgupidi potile
2. Lasevad prill-laua täis (paksu ja vedelat). Mitte ainult prill-laua (issand hoia, ühe Tallinna kõrgkooli vetsus olid kabiini seinad sula s....a kokku mäkerdatud (?)
3. Ei viitsi oma tegevuse tulemustele vett peale tõmmata.
4. Loobivad kasutatud WC-paberi ja kõikvõimalikud tegevuse jäägid laiali.
Aru ma ei saa, mis see on.
 
mm 06. mai 2002, kl 22.36
Ma mõtlesin koguaeg, et see on mingi nali, et mõni jalgupidi potile ronib, kuni Saku Suurhallis käisin ja seal prilllaua peal musti poriseid jalajälgi nägin. :(
Olge korralikumad
 
krissu 06. mai 2002, kl 22.58
muuseas see jalgadega peale ronimine tuleneb kultuurist - venelaste seas väga popp ja muud slaaavi rahvad
 
Sippsikk 07. mai 2002, kl 08.33
Eluks ajaks on meeles vanaema õpetus- kui tuled kempsust välja, vaata alati taha veendumaks, et see korraliku ja puhtana sinust maha jääb.
Niisama lihtne see ongi, ahjaa, kõigil i olnud ju sellist vanaema, võibolla isegi ema....
 
korgits 07. mai 2002, kl 08.48
Kas teie istute ühiskäimlates prilllaua peale?
 
hea 07. mai 2002, kl 08.48

See on jah tõesti inetu.

Mul töö juures ka WC - s prilllaud on täiskusetud ja lausa maha kusetud. Kuidas sa käid siis WC kui prilllaud on täis kusetud???

Panin isegi sildi üles, et hoidke puhtust jne aga see kisuti ka varsti maha!!!!

Kas äkki peaks välja andma sellise õpiku nagu :

WCpoti kasutamise juhend või WC - s käimise õpetus
 
ylenna 07. mai 2002, kl 09.47
Kahju nendest koristajatest, kes neid roppe wc-id peavad kasima.
Tuttav, kes töötab pesumajas, rääkis jällegi, et pealtnäha peened daamid-üles mukitud,toovad neile pesu pesta, kus intiimpesu on koos veriste hügieenisidemetega!
 
mari 07. mai 2002, kl 10.04
korgits, loomulikult istun! sina ronid jalgupidi peale või pissid nagu mees?
 
Pille 07. mai 2002, kl 10.09
Iialgi ei istu
 
K2klin 07. mai 2002, kl 10.48
teil on kondid kõhus, et kykitada ei jõua!? ennekuulmatuid haiguseid võib yhisvetsudest saada!!!!
 
Hiir 07. mai 2002, kl 13.52
Nojah, see et ühiskäimlad on jubedamast jubedamad, selle üle ei imesta keegi.

Aga kui töö juures on napilt 10 inimest ja üks tark mees/naine arvab, et keegi teine tahab pärast tema wc-külastust potti nühkida ja õhku lõhna pihustada, siis see on ikka mega nõme suhtumine.

Ei tea, kas tal endal piinlik pole...
 
maali 07. mai 2002, kl 14.43
just, istun nt. bussijaama, sadama, lennujaama vöi raudteejama vetsu potile sulni näoga? Just sealsamas jaamades liigub neegritest-narkariteni köike rahvast! Vaja mul seal HIV-i korjata, rääkimata ohtratest suguhaigusest?
 
kägu 07. mai 2002, kl 15.18
maail, ja siis lased oma kükakil poosil vabalt äärepeale ja järgmised teemas halised, et miks kõik prilllauad on täislastud, mnjaa
 
Muhe 07. mai 2002, kl 15.48
Aga kas te olete näinud mõnes WC kasutus juhendit mõni idikas ei jaga lihtsalt matsu lahti ja kui jagab siis jagab seda matsu koos kõigiga ja seinaga ja laega ja ukse lingiga.
Samuti tuleks panna WC paberi kasutus juhend et, see paber ei ole ette nähtud teale vaeva näge mist poti kinni matmiseks või ummistamiseks vaid ******** ****** **** ***.
Ja mis üldse ttü peldiku kultuuri puutub siis sellest võib omaette teadus töö kirjutada eest eri piirkondade ****kultuuridest.
 
ylenna 07. mai 2002, kl 16.22
WC näitabki selle kasutaja kasvatust.Huvitav, kas nende sitturite kodus on samuti wc-d täis tehtud?
 
mari 07. mai 2002, kl 17.32
see, et WCst saab mingeid ennenägematuid katke, on küll nõukogude aegne legend. Neid asutusi muideks desinfitseetakse tänapäeval, niiet ei ole vaja mingit horrorit endale ette kujutada. Muidugi kõige ropemasse peldikusse ma ei lähegi, vaid hoian neist lihtsalt eemale.
aga nagu näha, oleme siis jälile saanud saladusele, kes neid prill- laudu täis lasevad.
 
ylenna 07. mai 2002, kl 17.35
Miljoni-peldikus oli küll prill-laud puhas! Ja vesi tuli nii suure vaakumiga, et tahtis tagumiku minema viia!
 
corsten 07. mai 2002, kl 18.40
Mulle ka ei meeldi istuda avalikus pelleris potile ja kahjuks pole Eestis veel neid spec ovaalse kujuga poti-kaitse salfakaid, aga tegelikult võib ju kasutada lihtsalt tavalist WC paberit potikaitsena!
 
karin 07. mai 2002, kl 20.24
Kusjuures nt. mõnes Tartu edumeelsemas meelelahutusasutuses- söögikohas on need paberist potikaitsed täitsa olemas; tavalises ühika peldikus aga ei ole isegi neist kasu, sest olukord on lihtsalt liiga rõve nii või teisiti.
Aga mis mind tegelikult veel rohkem häirib - miks paljud meessoost isikud arvavad, et kui nemad parajasti sorinal põit tühjendavad, ei ole neil vaja wc-uksi enda järelt kinni tõmmata?! Piisavalt vastik vaatepilt minu meelest, aga tegijad ise vaatavad aeg-ajalt üle õla veel tagasigi - kas tegu on mingi ekshibitsionistliku kalduvusega või mida? Või on see meeste jaoks täiesti normaalne asi?
 
kassu 08. mai 2002, kl 03.46
Kempsud on vahest tõesti jubedad:( Kuid jah, eestis on tõesti ned paber-kaitsed olemas .Kurb on muidugi see, et enne kui paber peale panna, tuleb ise ikkagi salfakaga või kempsupaberiga se prill-laud kuivaks tõmmata, muidu imbub võõrast pissist läbi! Lennujaamas olid nad igastahes olemas . Ja sellist trikki pole ma veel teinud et tõmban vett samalajal kui potipeal istun , see vist annaks yhe vägeva bidee-effekti? Kuidas sul, Ylenna , see ometigi õnnestus:)?
 
ylenna 08. mai 2002, kl 08.11
to Kassu: ise ei käinud, jäin ukse taha, sõbrants käis.Tuli vetsust välja ja oli ehmatand-õnnelik, et tagumik alles jäi!
 
teadja 08. mai 2002, kl 10.08
Ega siis wc-d nii uisa-päisa kasuta. Tuleb ikka eeskirju ka teada. Näiteks wc-paberi kasutamise eeskiri on juba suht keeruline: http://vmg.vil.ee/~golden/tualettpaber.htm
 
mari 08. mai 2002, kl 11.12
pole selles miljonipeldikus käinud, aga põhimõtteliselt on ju olemas vetsud, kus vesi tuleb automaatselt mingi hetk peale seda, kui poti peale on istutud. ükskõik, kas sa oled jõudnud oma asja ära teha või mitte. Niiet see "bidee- efekt" on täiesti võimalik.
 
tots 21. mai 2002, kl 10.53
muuseas me saatsime tööl wc käimise juhendi laiali,aga kahjuks sellest polnud märgatavat kasu.Masendav!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!