Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Scotland Yard
 
Makenna 07. mai 2002, kl 12.58
Väga tore, et see Laagri juurtega pubi on nüüd ka kesklinna Mere pst-le jõudnud. Kuid klienditeenidus on kuidagi kummaline:
Esimene seik. Olin ainus inimene, kes letist tellida soovis. Kolmest näitsikust leti taga ei pööranud keegi mulle tähelepanu, vaid tuhisesid kordamööda leti ja laudade vahet. Tundus, et lauast tellides saab soovitu kiiremini kätte. Igaks juhuks küsisin teenindajalt, et kas lauast saab ka tellida. Seepeale mulle käratati, et saab küll, aga näete ju, et meil on kiire, nii et täna ei saa. Letist ka ei saanud....
Teine seik: Teenindaja tuli menüüdega lauda ja küsis, et kas te süüa ka soovite. Sõbranna tegi nalja ja teatas, et ei, ainult juua. Ja teenindaja võttis menüüd ning läks sõna lausumata minema, ilma "joogisoove" uurimata.

Ma ei taha viriseda, sest üldjoontes mulle Scotland Yard meeldib, lihtsalt kummaline, tagantjärele najakas kogemus.
Seega äkki kellelgi on veel naljakaid (mitte halbu) kogemusi?
 
Mina 07. mai 2002, kl 13.54
Üldiselt olen jäänud selle kohaga rahule. Eriti vilgas teenindus oli siis, kui sõber pidas seal sünnipäeva. Samas on möödunud nädalast näide, kus ootasime, laual tühjad klaasid, mil ettekandja meie jaoks aeg aleiab. Kõnetasin siis ühte mööda tuiskavat ettekandjat, et kas teenindaksite meid ka, mille peale tuli vastus, et kohe, kuion ühte teise lauda tellimuse ära viinud. See kohe oli umbes 30 minutit s.t niikaua, kuni pöördusime ühe teise ettekandja poole. Kusjuures ettekandja, keda alguses kõnetasin oli selleks ajaks vähemalt 4-5 korda veel meie lauast möödunud pööramata meile tähelepanu, isegi tühje klaase ei koristatud ära.

Kahju, et ses hubane koht oma mainet rikub sellise teenindusega :(
 
sarah 07. mai 2002, kl 21.49
Käisin ka hiljuti seal esimest korda. Interjöör oli lahe, aga... Üks mees oli vastu hambaid saanud ja terve foajee põrand oli verd täis. Seda ei koristatud ära! Ma olin seal kolm tundi, sisenedes nägin maas vereloike ja väljaminnes samuti. Ka laudadelt jäeti eelmiste istujate pooltühjad taldrikud ja joogiklaasid ära viimata. (ei ta kas nad arvasid, et tahame neist edasi süüa?)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!