Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
carrmeni salong
 
Marii 09. mai 2002, kl 21.41
panin tänaseks kella 10.30-ks aja kinni juuksuri juurde Carmeni salongi. Jõudsin kohale natuke varem ja paluti oodata, et juuksur ei ole veel tulnud. Juuksur ei olnud ka veel kell 10.30 tulnud ja kui adminn helistas talle, siis lubas juuksur kohe kohe Mustamäelt tulema hakata. No mille kuradi pärast ma panen siis aja kinni, kui juuksur tuleb siis, kui tema tahab. Siis paluti oodata, et juuksur jõuab poole tunni pärast. Nagu mul muud teha poleks, kui seal passida ja oodata, siis ju ei oleks aega kinni pannudki, kui võiks oodata.
Kurjaks teeb selline teenindus. Ah jaa, juuksuri nimi oli Katrin.
 
K2klin 13. mai 2002, kl 14.48
ja kuidas oma juustega pärast rahule jäid?
 
Helin 13. mai 2002, kl 17.03
Olen Carmeni salongis päris mitu korda käinud, siiani olen alati rahule jäänud. Võibolla tuleb see sellest, et seal on mu tuttav juuksuriks. Olgu igaks juhuks öeldud, et see pole Katrin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!