Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
välikohvikud Tallinna vanalinnas:-(((
 
pettunud klient 14. mai 2002, kl 13.29
Kas teile ei tundu,et need väliterrassid on mõeldud välismaalastele.Mina ootasin igatahes eile oma teenindust kokku ca tund ja ei midagist,läksin lihtsalt ära.Aga selle tunni aja jooksul lisandus sinna üsna palju välismaalasi ja ettekandjaneiukesed olid kohe krapsti tellimust tegemas.Nõme minu arust!!!!Vähemalt Molly malonesi välisterrassil!!!!ma olen ikka väga-väga pettunud.
 
arusaamatu 14. mai 2002, kl 16.03
Miks te üldse seal nii kaua istusite, ilma, et oleksite teenindamist palunud-nõudnud? On teisigi kohti, kus olla.
 
siks 14. mai 2002, kl 16.19
see on tallinna söögikohtade puhul nii tavaline. eelmisel nädalal oli controvento soomlasi paksult täis ja eesti klientide jaoks aega peaaaegu et ei jätkunudki. kui soovisime veel veini ja magustoitu tellida, siis pidime menüüd ikka väga kaua ootama.
 
pettunud klient 15. mai 2002, kl 10.56
mind huvitas,kaua üldse võib oodata,aga siiski ei pidanud vastu.
 
Kessu 20. mai 2002, kl 16.43
Põhjus ju ülimalt lihtne... reeglina eestlane ei anna jootraha... Jootraha andmine on aga välismaalasel sündides kaasa antud ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!