Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kontskingad, mi ei pea vastu
 
chris 15. mai 2002, kl 14.05
tahaks lihtsalt kiruda, seda meie kinga valikut. Kannan kontsaga kingi, enamuses 6 või 8senti kõrgeid, ise olen 65 kg ja no kurat, ükskõik kui kallid ostad ikka ei pea vastu. Kusjuures ma ei osta neid peenikeste kontsadega, vaid ikka korralikke, pisut tugevama kontsaga.
Paar tundi tagasi läks tänava peal konts katki, kingad maksid 1300 ja olid Suurtükist ostetud. Iroonia on see, et ma just rääkisin müüjale, et tahaks selliseid, mis ikka vastu peavad ja ostsin kaks paari korraga, need igapäevased venisid suht kiiresti välja ja jäid suureks ning konts hakkas liikuma, sama juhtus mu sõbrannal. teised, mis nüüd katki läksid, neid kandsingi harvem, et oleks ikka ühed korralikud kapist võtta - ja palun!!! kontsa sees olev raud oli muidugi seest tühi! garantii on mul kah nüüdseks juba läbi!
mille eest maksan? tuuakse nii kehva kaupa sisse, et lihtsalt ei pea vastu!
 
Beggy B 15. mai 2002, kl 14.26
Isegi läks hästi, ostsin eelmine aasta lapsele sandaalid, pani jalga, sai 20 min kanda ja sandaali rihm läks õmblusest katki. Läksime siis Tartu pläsku alla kingapoodi, et saaks raha tagasi, aga ei, soovitati võtta uus paar... No, mida kõik olid seal ühesugused ja mõnel juba poes õmblus kergelt lahti. Siis viisime oma katkise kingapaari koju, tegime kingsepatööd ja laps saigi paar nädalat nendega käia, kuni eraldus järgmine vidin kinga küljest jne...
Endal kah pärast nii paha tunne, et näed ei oska lapsele kinga osta.
Aga, mis sa saada tahad, mine näiteks mõni kuu hiljem ja vaata palju sinu ostetud kingad siis maksavad - no pakun nii 500 eeku. Odavad, eks ole... ja mis sa nii odavatest kingadest siis loodad kvaliteeti???? Aru ma ei saa, kuidas meie kingapoed sellised saakalid on.
 
maie 15. mai 2002, kl 14.31
8 cm on ikka liigmisliig tavalise argipäise kablutamise tarvis. miks sa neid fakkmiisid kandma pead? raha rahaks, oota kuni hüppeliiges puruks läheb, siis pead ülejäänud elu plätudes ringi sahistama. tean mis räägin.
 
chris 15. mai 2002, kl 14.35
Beggy B
tead mul üks lähedane selle kinga alal ja ma tean, et ikka vähemalt 100% panevad hinnale otsa, aga ma olen isegi nõus maksma, et saaks korralikud - lihtsalt varem ei läinud kingad nii ruttu katki, aga nüüd kvaliteet nii alla käinud, et õudne.
Ja siis kui läheb seda praaki tagasi viima, siis valmistu juba varakult enne vaimselt ette, kuidas sind hakatakse süüdistama selles, et sa ei oska käia, ei oska hooldada, oled ehk liiga paks nende kingadega käimiseks jne jne mida ma kõike oma tuttavatelt olen kuulnud.
Eelmine aasta viisin Angela Falconi saapad tagasi - lukk läks katki - maksid ka hea summa - võimlesin ikka tükk aega enne kui raha kätte sain.
No miks ma pean ennast seal leti ees alandama - kui tegelikult mina olen ju maksnud toote eest?!
ja veel, kes garanteerib mulle, et see nn erapooletu ekspert ikka nii erapooletu on?
 
nipitiri 15. mai 2002, kl 14.35
ehk kõnnid valesti?
mu sõbrantsil murduvad kingadel kontsad alt.
ja minul ei murdu.
ka samal päeval samast kohast ostetud samade kingadega sama lugu.
 
nipitiri 15. mai 2002, kl 14.36
vabandust chris.
see et ei oska käija, selle ma lihtsalt hoobist pakkusin.
ei tahtnud pahandada.
 
chris 15. mai 2002, kl 14.37
maie

Naiselik!
mulle meeldivad, sellepärast käin - teiseks ma elan kord ja praegu -pärast tulgu või veeuputus - ma ei saa ju nii elada, et mis ma 10 aasta pärast teen jne jne kontsadega olen käinud 15 eluaastast saadik - mulle lihtsalt meeldivad. Ema on terve elu käinud, praegu on 43 ja panen vapralt edasi.
Kolmandaks, enamuse aja lasen ju autoga ringi ja kontoris on lausa nauding tippida.
 
chris 15. mai 2002, kl 14.40
nipitiri

tead, üldse ei pahanda, ma isegi arvan, et ehk astun raskelt ja ei käi tõesti korralikult? aga ma ju seetõttu ostangi neid tugevama kontsaga saapaid ja kingi - missuguseid siis ikka osta - nad peaksid ju vastu pidama - neid toodetakse ikka selleks, et kõik käia saaksid, neid tikkkontsadega kingi ma ju ei tahagi - neid kannan ainult peol ja siis ka arvestan, et need pole igapäevaseks.
aga olen tähele pannud, et väiksema numbriga sõbrannad käivad oma kingadega kauem. mul on 39.
 
maie 15. mai 2002, kl 14.44
ega hüppeliiges 10ne aasta pärast ei pruugi murduda. ikka homme näit kui järjekordse kontsa murrad.
mina olen kontsadel teinud trikke rohkem kui raha eest. hüppeliigese murdsin (koos kontsaga) aga kesk siledat kõnniteed. ja ei olnud 43, ikka kõvasti noorem..
 
leida 15. mai 2002, kl 14.47
chrisiga nõus, ma ka ei oska madalamatega kui 8-10 cm käia, kohe tundub et selline pardikõnnak tekib. luud ja liigesed võib ka muul viisil ära rikkuda.
 
chris 15. mai 2002, kl 14.58
mul on kahju, et sul nii läks, aga ega ma seetõttu kontsadega käimist jäta...
 
chris 15. mai 2002, kl 15.00
yes, leida, tore, et ka nii arvad...mul on ka selline pardi ja palun mitte lugejatel solvuda - vanamuti tunne - no ma ei saa neid 4sendiseid jalga panna - silme ette tulevad kohe vanemad prouad ..kõrga konts teeb kõnnaku ilusaks ja enesetunde heaks...
 
Liisbeth 15. mai 2002, kl 15.23
Kui autoga sõidad (eriti manuaalne käigukast), siis need kõrged kontsad kipuvadki murduma. Minul on viimasel ajal kõik parema jala kingad/saapad niimoodi ära lagunenud.
 
kaubandusega kursis 15. mai 2002, kl 15.25
asi pole kontsa kõrguses,vaid kvaliteedis.Ostsin endale ka sügisel Walkingust saapad 1400 maksid,need polnud küll tikk kontsaga,aga kõrgust oli 7cm ja nädala pärast konts lahti,siis muidugi parandus ja muu närvikulu.2 paari suvekingi läks eelmisel aastal pärast ostmist katki.Suurtüki kingaäri kauba kvaliteet on olematu,sealt mul need suvekingad pärit olidki(ja mitte mingid eriti odavad)ja lisaks veel varasemast ühed saapad ja kõik sealt ostetud asjad on katki läinud!Närvi ajab juba,enamus riideid ja jalanõusid on üle hinnatud.Needsamased 1400 saapad maksavad tegelt mingi 300 vot nii ja 500 eekised pluusid maksavad sisse tuues umbes 100.Meil müüdavad asjad pole enda hinda väärt!
 
Minake 15. mai 2002, kl 15.35
Mõni päev tagasi mehele kingi ostes kurtsin just vastupidist: minul peavad millegipärast jalanõud väga kaua vastu, ammu enne saab kingadest villand, aga katki ei lähe. Ju mul on vedanud. Kannan üldjuhul kõrge kontsaga jalanõusid ja valin tavaliselt keskmise hinnaga tooted.
 
käpik 15. mai 2002, kl 15.40
Mina armastan ka kõrget kontsa ja jutt õige, minul hakkavad ka kontsad tagurpidi käima, abikaasa arvab , et see on autoga sõitmisest. Ta ei saa üldse aru, kuidas ma kogu aeg kõrgete kontsadega sõita saan. Aga mina olen harjunud, kõrge konts on naiselik ja teeb jala ilusamaks aga nüüd on mul see noorest saadik kontsakandmine ühe jala varbale liiga tegema hakanud. Kurb on(:
 
Zen 15. mai 2002, kl 16.08
aga mina just ükspäev kingapoes käies üllatusin - lõpuks ometi on müügile tulnud juba üsna soodsate hindadega hooajakingi. Sest -kaua sa ikka ühte paari kannad - arvan et kui selleks suveks ostan siis järgmine suvi on juba nagunii natuke vanamoodsad ja enam jalga ei pane. Varem ikka kingapaari alla kuue-seitsmesaja eriti ei leidnud, mulle jäi aga viimasest käigust õige mitu paari silma - hinnad eriti üle 500 ei ulatunudki. niimoodi saab ju kohe mitu paari osta! ja ongi huvitavam :)
 
mari 15. mai 2002, kl 16.32
see on küll jumala õige jutt, et enamus meil müüdavat kraami oma hinda väärt ei ole! Isegi ju siis, kui toode on sooduka käigus mitusada krooni alla hinnatud, pole ta tegelikult omahinnaga müügis. Jube röövimine käib küll, aga kuna valikut eriti ei ole (ise kingi tegema ei hakka), tuleb vist suu pidada ja edasi teenida:)
 
Laura 15. mai 2002, kl 16.35
Ostsin just kenad kingad ja pidin selleks ikka ränka otsimistööd tegema. Ja kahjuks ei leidnud ühtki endale sobivat kinga alla 800-900 krooni. Ning miskipärast arvavad kingamüüjad, et eesti naine käib suvel ainult musta või beeži kingaga. Valik teiste värvide seas on ikka häbemata väike!
 
anks 15. mai 2002, kl 18.20
to zen!Kust neid odavaid kingi nägid?
 
ehhee 15. mai 2002, kl 20.00
mina armastan ka kõrgeid kontsi, kuid alt ära murdusid vaid korra odavatel (600 eeku) plastmassist valatud kontsaga kingadel. Kahjuks peab tõdema et tänaval kui vaadates kuidas naised kontsadel kõnnivad, siis vähemalt poolte ryht on lihtsalt masendav...siit ka vale astumine ja kontsad tagurpidi:(
 
Zen 15. mai 2002, kl 21.23
anks: eks maitsed on ju kaunis erinevad aga kõige parem leid oli WW passaashi NS kingas kus nägin oma maitsele täiesti vastuvõetavaid kingi tervelt 200! krooni eest! Ja hiljuti ostsin väga lahedad punased suvekingad abc-kingast hinnaks 400 eeku :) kes otsib see leiab!
 
Sekeldus 15. mai 2002, kl 21.46
Walkingust ei tasu üldse midagi osta- kõik kingad-saapad, mis ma sealt ostnud olen, on ikka suht kähku katki läinud :((
 
krt 16. mai 2002, kl 09.44
to sekeldus: mina käin oma suvekingadega kolmandat aastat ja ikka igapäevaselt ja pole veel midagi juhtunud... ostsin ka walkingist. Sama asi tänavakingadega. Mõni inimene käib teistmoodi ja tal lähevad kingad rutem katki. Minu mees peab endale iga poole aasta tagant uued kingad ostma, sest vanad katki, hoolimata sellest, kust ostetud või kui kallid.
 
krissu 16. mai 2002, kl 13.41
kui juba üle 1000.- eeku kingad osta, oleks hea ju arve/kviitung alles hoida, igal kaubal on ju garanii. mingi 6 kuu jooksul saab ju ümber vahetada ja kui kingad tõesti esimese 20 min. katki lähevad, parandab pood nad oma kulul.minul selline kogemus olemas.
 
dokk 16. mai 2002, kl 18.35
Minu meelest on need 200 kr maksvad kunstnahast kingad täielikud ebardid, ma ei saa üldse aru, kuidas nendega tänaval üle 100 meetri käia saab. Olen paar korda ka langenud hinna lõksu, et ah, nii odavad, ostan ära, ja pärast kahjuks siiski seisavad nurgas või viin kaltsukasse. Oma jalgade säästmise nimel käin tõesti parem rohkem pappi välja, ehkki nende kallite kingade mugavus ei taga muidugi seda, et nad aastaid kestaksid.
Suurtükist ostetud kingadega oli mul sama lugu, mis teema algatajalgi - muidu ilusad, head, nahast, jne. kingad, miskit aga murdus kontsas, vajusid tahapoole lääpa. Asja ajas ära Selveri kingsepp, vist maksis ca 140 kr. Käivad siiani hästi.
 
kil 17. mai 2002, kl 10.42
käpik, mulle on isegi kingapoodides öeldud, et kõrgete kontsadega sõita ei tohiks - liiga suur koormus on ja kontsad murduvad... ise olen ka igapäevane sõitja ja pyyan siis sõidu ajal kingakesi hoida...
käimisstiilist ja hinnaklassist oleneb ka palju... kingad tavaliselt ikka yle 1500 krooni ning mul on elus vist ainult 1 paaril konts ära tulnud - see oli lihtsat praak... a võibolla minu kinga kontsad veel ei jõuagi murduda, sest vahetan neid niivõrd tihti :)
 
Kiis-Miis 17. mai 2002, kl 12.42
...kallikesed, ütelge palun mulle ka kust te oma kingi ostate, ise otsin praegu endale ilusaid stilettosid, tahan jubedalt endale ilusa konsa ja nende pikkade, jala ümber käivate nööridega ilusaid kingi, äkki keegi teab mõnd poodi kuhu võiks sisse kiigata...:)))
 
jo 20. mai 2002, kl 15.45
ma ostsin omale üleeelmine aasta talvesaapad Kadrioru keskuse II korruselt - hirmkallid - 2100 EEK (- ale 410 EEK), ilusad olid ja ehtsast nahast ka, konts ei olnud tallaga ühes tykis ja lubasid igati head olla, aga võta näpust :((( kontsad tagurpidi libedaga ja küljed talla küljest lahti jne jne ... nii kui lund said, kohe kortsus ja koledad, määri millega tahad :(
paranduse peale maksin terve talve jooksul kokku teise sama palju, sest polnud korraga nii palju raha jälle välja käia. mees ka kirus, et no õpi käima!
aga see talv ostatud saapad peavad hulga paremini vastu ja ostsin nad ABC kingast. hind oli umbes sama ja lihtsalt polnud itaalia omad.
edaspidi hakkan rootsi raudninadega sõjaväe saapaid kandma ja savi, mis välja näen :((
 
KA 22. mai 2002, kl 10.39
Ostsin varem ka ainult kalleid, suht kõrgeid, täisnahast kingi. Venisid nii ruttu välja, et pidin ostma aastat vähemalt 3 paari 1300seid kingi. Vihale ajas juba. Läksin siis lõpuks NS kingapoodi. Ostsin sealt tõesti ilusad kingad - kena mudel ja väga mugavad, kõrged - 9,5 cm, aga kunstnahast kingad ja kannan neid nüüd kolmandat hooaega. Kuskilt pole midagi välja veninud, konts püsib ilus sirge ja ei mingeid pretensioone, tagavara kontsaplekid ka kaasas. Ja mis kõige toredam asja juures - ostsin nad soodushinnaga 49.- krooni(muidu oli hind 199.-). Ja tõesti head kingad. Kõik tuttavad kiidavad, et ilusad kingad ja kui nad vaid teaks, kui odavad. Olen NS kingapoest nüüd veel mitu paari häid kingi saanud - hind 249.- krooni ja väga rahul. Nüüd saan aru, kui tobe oli osta neid kalleid kingi mis tegelikult üle poole aasta vastu ei pea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!