Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Pätikari
 
vabsee 15. mai 2002, kl 14.54
Ma olen siin nüüd värskelt nördinud ja mõtlesin teie toeka õla peal natuke nutta. Lähen mina kontorist välja Tallinna kesklinnas ja mis ma näen! Mina auto juhipoolne klaas sisse löödud!!!!
Olen kurb. Ma ei hakka seda sees keevat viha siin välja elama. Siin olen lihtsalt kurb :(
 
chris 15. mai 2002, kl 15.02
väga kahju..kas sul kasko on? ah see klaas vist ei maksagi 3000 tuhhi? vist?? tunnen kaasa..

mul oli hiljuti õnnetus kus süüdlast ei suudeta tuvastada, teisel autol pole midagi, aga mul on taguots täitsa tuksis ja läheb hea kopika maksma.

peaks vist lohutama sind, et hea , et auto alles on?!
kas sul ei ole võimalik kuhugi kinnisesse parklasse panna?
 
vabsee 15. mai 2002, kl 15.10
kasko on ja klaasiring omavastustuseta, aga makk läinud ja see täpselt omavastutuse hinnaga. Tööl olles seisab auto tõkkupuu taga olevas parklas, aga hetkel viisin juba teenindusse.
Jah, hea, et auto ise alles on. :((((
 
vanakala 15. mai 2002, kl 15.20
vastik tunne, tean, mul on korter tühjaks tehtud.
tunnen kaasa.
 
käpik 15. mai 2002, kl 15.31
Nii hästi tean, mis tunne on, mul juhtus see koduakna all. Mingi kasko ei maksa kinni klaasi. Oeh, ma läksin politseisse hommikul kohe, keegi ei võtnud jutule, oota seal nagu tola. Saatsin pikalt, läksin autofirmasse ja kella 10-neks oli auto korras. Aga tunne, oli oi kui vastik. Ma ei saanud maki paneeli eelmisel õhtul pealt ära, kohe mõtlesin, et kas peab öö vastu või ei. Niikui kell seitse aknast välja vaatasin, oli pilt selge. Raadio makstakse välja, klaasi maksad ise, asi seegi.
 
vabsee 15. mai 2002, kl 15.31
Vastik on ette kujutada, milline täitanud või narkovärinas käsi mu autos käinud on.... ÖÄKK
 
juhuu 15. mai 2002, kl 15.42
käpik: kus seltsis sul selline kasko oli?
üldiselt on asi nii, et klaasiring ON omavastutuseta ja makk ka, kui selle eest juurde maksad. kardetavasti oli agent sinu puhul kaskoavaldusel risti valesse kasti teinud või selle üldse tegemata jätnud.
 
vuubets 15. mai 2002, kl 16.26
Pätikari teeb hinge täis küll. Ma käisin eelmisel laupäeval klooga rannas. Auto jätsin parklasse, enne tegin veel kindalaeka lahti, et oleks väljast näha, et tõesti midagi sees ei ole. Pole veel mingi uus auto ka. Aga IKKAGI oli lukk katki murtud! Kurat võtaks selliseid tegelasi.
 
mina 15. mai 2002, kl 17.07
ju-ju!
Mul oli peresynnitus veebruaris;)Värske ja önnelik isa lahkus haiglast koju puruks löödud autoklaasiga ja tyhja raadio kohaga:( Aga...oli siiski önnelik edasi.Kurb, et vaid tuli koledas kylmas söita 300 km:( Masendav on see, väga masendav, saan sinust önnetust täitsa aru!
 
mina 15. mai 2002, kl 17.09
ahsoo, lisaks oli muugitud puruks eelnevalt lukk, seega, kogu uus lukuring autole:( Muide, pagasnik oli täis suht.väärt kraami, vargad kiruks kui seda teaks...irw
 
materialist 16. mai 2002, kl 08.54
kui klaasid on kindl. siis makstakse kyll välja. olen kogenud!
 
käpik 16. mai 2002, kl 13.52
Mul juhtus see üleelmisel suvel, siis oli klaasiring veel omavastutuseta. Nüüd on omavastutus 500 krooni, see on ikka väike raha võrreldes klaasi hinnaga. Aga võimalusi on väga erinevaid, saab ka kindlustada lisavarustust, tuleb vaid variante uurida ja siis ongi ok. ristid on ikka kõik õiges kohas:)
Mul oli ka luku kallal midagi tehtud, kriips oli peal, õnneks lõhuti siiski vaid klaas ja viidi raadiopaneel.
 
juta 16. mai 2002, kl 15.30
Nojah, kuidas siin ikka lohutada. Hommikul enne tööleminekut helistasin korra naabrinaisele, kes oli nii hüsteerikas, et täiesti kontaktivõimetu, kuna tema mees oli teda just rõõmsalt teavitanud, et mul on nüüd teine naine, tsau, muska! Kujutle ennast kümneks minutiks tema olukorda ja sa saad aru, et sinu tänane päev on võrreldes tema tänase päevaga lausa õnnestunud...
 
vabsee 16. mai 2002, kl 16.03
Tänan teid kõiki. Mul on pilk juba oluliselt selgem ja meel rõõmsam. Elus ju rõõmustavaid asju nii palju rohkem, et taolised asjad tuhmuvad. ...kuni on vaja raha välja käia, et lõhutut/kadunut asendada.
Aga niipalju ütlen küll, et oleks ma ta kätte saanud, oleks käeluu murdnud ja mehele peene häälega rääkimisharjumuse põhjustanud.
 
minni 16. mai 2002, kl 17.44
to käpik:

Kuidas sul omavastutus 500.-?
Mul klaasidel omavastutus 0.- (Sain hiljuti kivi klaasi)
 
vend 16. mai 2002, kl 21.44
Kui ühe päti teolt tabaks siis murraks rai....l kondid.OOt oot aasta alguses sain ühe autovarga tööjuurest kinni.Alguses ei vaadanud mis nägu peas ja pärast ei saanud enam aru,sest oli jubedalt sassis.Vot nii tuleb nendega teha.Eelmine aasta varastati mul ratas paari minutiga.Oi oleks ainult teolt tabanud...seda nad kõige rohkem kardavadki.
 
Naine25 17. mai 2002, kl 10.55
Mul varastati eelmisel sügisel maja eest valukad ära-avastasin alles hommikul ebameeldiva vaatepildi-auto pakkude peal :(
Tõesti, kui oleks juhuslikult peale sattunud, oleks küll omakohut teinud ja raudkangiga virutanud.
 
Scarlet 17. mai 2002, kl 12.06
Mina olen ka "julm" olnud.
Kunagi, kui kortermajas elasime, avastasin poole öö ajal mehele järele sõitmiseks välja minnes, et maja ees üks lahe sepp krutib minu auto ratast küljest ära. Pistis jooksu nii, et rattavõti maha jäi ja selle ma siis talle täie hooga järele virutasin. Sai ristluudesse ja see lõi tal selja paigast ära. Ega ma teda sinna maha närtsima ei jätnud, kutsusin ikka politsei teda talitama :))
Poltseile mõni plusspunkt - aitas mu ratta uuesti kinni kruvida.
 
Merle 17. mai 2002, kl 12.29
Erinevatel kindlustusfirmadel ju erinevad pakkumised. Enne ei osanudki nagu sellisele asjale tähelepanu pöörata, et klaasiring peaks olema omavastutusega 0.- krooni, aga meilgi löödi klaas sisse ja kaks päeva enne kaskolepingu lõppemist. Ja tolle lepinguga olid klaasid ka 3000.- kroonise omavastutusega. Klaas maksis 3500.- krooni. Polnud mõtetki kindlustusfirmaga sahmerdada... :( Nüüd on firma ja leping, millel klaasiring omavastutusega 0.-
 
kass 17. mai 2002, kl 12.55
meie bussil löödi küljeklaas maja ees puruks ja varastati ära TUHATOOS!?! ma ei saa sellistest inimestest üleüldse aru - mida ta hakkab peale ometi TUHATOOSIGA? seal oli vist ka kaks koni sees - võibolla oli kange suitsunälg peal, muud ei oska küll arvata...
 
käpik 17. mai 2002, kl 13.17
Tahaks siis teada, millisel firmal veel klaasiringi omavastutus 0 on? Minuteada lõpetati see juba ammu ära, sest klaaside lõhkumine on massiline. Muidu olen oma firmaga igati tahul, olen nõus ennem omavastutusega, kui sellise firmaga, mis kuidagi raha ei taha maksta kui midagi juhtunud om.
 
Pinchu 20. mai 2002, kl 14.13
Mul tuttaval kah murti lukud lahti ja pihta pandi.... mustad (määrdunud) püksid, mida ta tahtis just keemilisse puhastusse viia.... vargaid on ikka tõesti igasuguseid
 
juta 20. mai 2002, kl 17.09
Aga mina tegin kunagi kogemata eksperimendi - jätsin auto ööseks tänavale, uksed lahti ja rahakott ees akna peal... Ja hommikul oli kõik puutumata - pätid arvasid vist, et on lõks...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!