Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
"ahhaa.." perepilet
 
jõulumoor 20. mai 2002, kl 13.14
läksin mina oma 2-e lapsega näitusele, piletimüüa vaatas mulle süüdlaslikult otsa ja seletas, et perepilet antakse ainult neile peredele, kus 2 täiskavanut ja 2 last kaasas. JABUR! üksikemad võiks sellise asja peale küll lärmi tõsta. vähe sellest, et isa minema jalutanud on, nüüd siis selline räme ninapealehõõrumine ka. kah omapärane "terve eesti pere" kampaania.
isiklikult usun, et piletimüüa lihtsalt rumal ja millestki väga valesti aru saanud on.

näitus ise on positiivne kogemus, soovitan kõigile!
 
mari 20. mai 2002, kl 13.25
võtnud siis nurga tagant mõni meesterahvas kaasa- ega nad abielutunnistust ikka küsima poleks hakanud. Tõesti väga imelik arusaamine asjadest. Samas tekib küsimus, et kas komplekt mees+naine+1 laps poleks ka nende arust pere nimetust väärt??
 
Kanaema 20. mai 2002, kl 13.54
kust leiab infot selle ahhaa ürituse kohta? Ette tänades
 
kukk 20. mai 2002, kl 14.59
Käisin kord botaanikaaias: mu naine, kaks last, poja sõber koos oma emaga, mina ise. Müüdi küll perepilet :)
 
vip 20. mai 2002, kl 15.11
...vähe sellest, et isa minema jalutanud on, nüüd siis selline räme ninapealehõõrumine ka. kah omapärane "terve eesti pere" kampaania.

nu isa õieti tegi ju:)) milles sa teda süüdistad nüüd?
 
arusaamatu to vip 20. mai 2002, kl 16.06
oot, ei saand nüüd su pointile pihta? jälle oled purjus või?
 
juta 20. mai 2002, kl 16.53
Tallinna Loomaaias müüakse küll perepilet komplektile mina+mu ema+2 last. Tartus oli lihtsalt jabur piletimüüja ilmselt.
 
tsinna 20. mai 2002, kl 20.59
Mina olen läinud tsirkusesse mina+sõbranna+tema laps+minu laps perepiletiga. Vaadati küll imeliku näoga, aga sisse lasti.
 
kersti 20. mai 2002, kl 21.00
arvan, et sattusid lihtsalt elukauge müüjapreili peale, kes ei jaga matsu välja, et on ka üksikemasid lastega, ja et elu ei ole nagu illusioon.
 
vip 20. mai 2002, kl 21.05
arusaamatu to vip: purjus? mis puhul?
pagan, sellise muti kes juba miski perepildi peale leili läheb, sellistele ei tohigi ühtegi meest kätte anda, voh
 
väikeMy 20. mai 2002, kl 22.13
vaadake, point on selles, et "terve pere propageerimine" on Ahhaa-keskuse reegel. nimelt on neile korduvalt liiga tehtud, a la üks naine 2 lapsega ostab perepileti, nurga taga on sõbranna 4 lapsega jms. ei süüdista kedagi konkreetselt praegu. ja nüüd ongi nii, et tehti raudne reegel ja piletimüüjal ei jäägi muud üle kui "süüdlaslikult otsa vaadata". ise piletimüüja ega määruste tegija ei ole, nii et palun mitte mind sõimuvalingute objektiks arvata. lihtsalt üks selline asi, milles süüdistada hoolimatuid ebaausaid kaaskodanikke (nagu lõhutud bussipaviljonide ja täislastud WC-de puhul).
Päikest kõigile :)
 
jõulumoor 21. mai 2002, kl 08.58
saab ju ka teisiti: saab öelda, et 2täiskasvanut+2last maxab niipalju. või ema+isa+2last
küsimus ei ole selles, kas mina leilis või mitte, küsimus on sõnastuses ja üleüldises suhtumises: näitusekorraldajad võtavad endale õiguse paika panna mis on pere ja mis ei ole! nende järgi ka ühelapseline pere ei olegi pere või? (nii nagu ema+2last seda pole)

olen lihtsalt hämmeldunud: sellist lauslollust pole ammu kohanud

to Kanaema: inffi otsisin ja ei leidnud mitte kuskilt. kuulsin kuskilt juhuslikult, et selline näitus ja tore on. tasub minna küll, lapsed rääkisid, et mõned samasugused asjad on ka Tallinna Energiakeskuses, aga tunnid möödusid seal meil lennates. näitus siiski rohkem suurematele, kes midagi juba mõikavad ka.

---------------
probleemist: kui ma sõidan 400km maha, veedan lastega terve päeva Tartus(näitus+aura) käin nendega 2x Tartus kohvikus söömas, siis 15 krooni mind küll "leili ei vii", nähke omaenese nabaaugumustusest kaugemale kulla "vipid"
 
arusaamatu to vip 21. mai 2002, kl 08.59
mh, ikka ei saanud aru. Mis perePILDIST sa räägid? jutt ju perepiletist?
 
väikeMy 21. mai 2002, kl 09.45
kanaema: http://www.ahhaa.ee/E/?m2-meelega.html
 
zoocoll 21. mai 2002, kl 12.29
Perepileti abil ei taheta reguleerida pere suurust ja koosseisu, vaid anda soodustust teatud tüüpi külastajarühmale. Meie oleme oma firmas lahendanud selle nii, et perepileti saavad osta koos vähemalt 3 inimest, kellest vähemalt üks on laps. Selline variant sobib nii vanaemale lapselastega kui ka üksikemale kahe lapsega. Nojah, üksikemale ühe lapsega tõesti ei sobi. Aga perekonnaseisu ja sugulusastme tõestamist me inimeselt ju ei nõua - et äkki ei olegi ema, on hoopis tädi, aga meile valetab... Ja paraku tuleb kusagilt piir tõmmata. Kui üksikemad tõesti soovivad manifesteerida oma üksikustaatust ning sellega muuhulgas alennusi kaubelda, eks tule hakata sellegi variandi peale mõtlema nagu üksikemapilet, ent eriti massiline selle toote nõudlus praegu veel ei paista.

Ma möönan, et on peresid, mis võivad koosneda ka ühest inimesest. Aga ma leian ka, et ettevõtetele peaks jääma õigus teha oma klientidele teatud puhkudel soodustusi ja määrata seda, kustmaalt need soodustused hakkavad.

Ebaõiglase teenindamise puhul otsitakse abi tarbijakaitsest. Kahjuks ei kaitse teenindajat ebaõiglase kliendi eest keegi, ja kuigi teenindajad kannatavad ja ei tõsta häält, on klientidest matskuningate arv suisa hämmastust väärt, kui asjasse pühenduda. Kedagi siinkohal isiklikult solvata ei soovinud, aga mõelge enne kui teenindaja peale viha välja valate.
 
vip 21. mai 2002, kl 13.30
arusaamatu to vip: õigus jah, kiiruga sai valesti. aga sina meil pole isegi nii julge, et oma nimega esineda, argpüks!
 
arusaamatu 21. mai 2002, kl 13.50
to vip
mu nimi ongi arusaamatu
mis siin arusaamatut on???
või pidin ma isikukoodi ka lisama?
ah et sinu pärisnimi ongi siis vip? vaeseke...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!