Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Reikopi pidev vahelerääkimine!!!!!
 
tsikk 21. mai 2002, kl 12.25
Niisiis veel selllest terevisioonist.MInd jubedalt härib kui ta pidevalt inimeste jutule vahele segab.ta teeb seda eest saatejuhtidest vast kõige rohkem.kuidas teiel tundub, kas ka häirib??
 
hea 21. mai 2002, kl 12.30

Sa peaksid vaatama hoopis Kanal 2 uudistediktorit, see on 10 x hullem ja Reikop minu arust ei sega üldse vahele. . . ja on väga meeldiv saatejuht.
 
Tigr 21. mai 2002, kl 12.52
just täna hommikul tegin tähelepaneku, et reikop ei taha lasta ka välbal miskit rääkida.....välba alustab lauset ja siis tuleb reikopil sada uut asja meelde, mida veel ütlema peab ja välba jutt seetõttu päris rääkimata jääb.

küll tahab ta ISE kõik lehed ära tutvustada ning intervjuusid samuti ise juhtida...milleks nad sinna siis kahekesi pandud on?
nõme rivaalitsemine minu meelest.
 
Beggy B 21. mai 2002, kl 12.55
Ma ei ole seda varem tähele pannud, aga täna hommikul oli ikka jama küll, kuidas Reikop ei lasknud Välbal ültse rääkida. Ei tea, kas tülis omavahel, või mõni võimuvõitlus käimas. :)
 
tjejen 21. mai 2002, kl 13.33
Reikop on saatejuhina mõttetu - tema pidev totakas naer (peamiselt enda tehtud mittenaljakate naljade puhul) ja ebaintelligentsed küsimused on varajase hommikutunni jaoks liig, mis liig!
 
juuli 21. mai 2002, kl 13.51
kusjuures olen isegi märganud, et räägivad vahele nii yksteisele (reikop-välba) kui ka saate kylalistele.
huvitav-huvitav, millest see on? ajanappus? voi uus pealetulev suund eestikeelseis avalikes/meediavestlustes?
 
mari 21. mai 2002, kl 14.06
paneb imestama, et keegi üldse suudab seda totakat saadet ja veel totakamat Reikopi vaadata. Ta paistab tõesti igal sammul ebakompetentsuse ja rumalusega silma.
 
Laura 21. mai 2002, kl 14.59
Sellele on üks väga hea lahendus - kui ei meeldi, ära vaata. Keegi ei sunni ju sind telekat lahti keerama. Kuula hoopis raadiot näiteks.
 
Mia 21. mai 2002, kl 16.21
Urmas Ott on ju ka tuntud vahelesegaja, lausa närvi ajab. Õigemini piinlik hakkab, et ei lase vastaspoolel lauseid lõpetada.
 
mari 21. mai 2002, kl 16.24
Laurakene, väga originaalne lahendus! ma muide olen ise ka selle peale tulnud ning tõesti ei vaata seda saadet.
 
Laura 21. mai 2002, kl 16.26
Mari, vaat kui tore ja probleemi polegi enam:-))!
 
siks 21. mai 2002, kl 16.29
minu arust segavad nad mõlemad saatekülalistele vahele ja nende esitatud küsimused on pikemad, kui külasliste vastused. aga see reikop on ikka eriliselt ebaintelligentne tyyp!
 
jaana 21. mai 2002, kl 16.42
Sama Kahvli saatejuhtidega. Nad katkestavad ju külalise jutu poole sõna pealt ja esitavad uue küsimuse, mis pole eelmisega üldse seotud.
 
Solo 21. mai 2002, kl 16.47
Mu arust Reikopi puhul on põhiline see, et ta käsib pidevalt välbal igast lolle asju pakkuda a la: 1)no arva ära mitu...2) no arva ära kes...., no arva ära nii ja naa...??
Krt närvidele käib.
Ja olen ka tähele pannud veidike mõnitavat tooni, mõningate saatekülaliste puhul. Üks päev alles keegi alternatiivmeditsiiniga tegelev tüüp oli saates, mingil hetkel vaatasin, et see tüüp üritab ennast hästi vaos hoida. Ja reikop muudkui lasi, üks lollim küsimus kui teine! Ise sittagi ei jaga, aga mõnitama on küll spets.
 
mari 21. mai 2002, kl 20.21
Kahvli omad suudavad vähemalt enamasti vaimukad olla- Võrno on minuarust väga lahe saatejuht. Seevastu Reikop on lihtsalt mage.
 
Rocky 21. mai 2002, kl 23.22
Mida te vingute? Te ei pea ju vaatama. Peaasi, et vigiseda saab, eks?
 
vabsee 22. mai 2002, kl 09.31
Välba on selline vahva tüüp, aga Reikop peaks küll veel kasvama. Vaimses mõttes. Aga minul on ka sellele arvamusele mitte eriti originaalne lahendus - ma ei vaata.
 
tsikk 22. mai 2002, kl 09.41
teate rocky ja teised kes siin vinguvad----see on rubriik "halb kogemus" ja siin avaldatakse oma arvamust ja kui teile see ei meeldi siis ÄRGE LUGEGE seda rubriiki,EX!!!!!
välba on tõesti tore, aj reikob mõnitab ikka päris korralikult;aga kahvel ja pealtnägija on ikka tasemel saated tasemel tegijatega.tartu terevisiooni tegijad on ka tasemel ja sellised hästi toredad, ega mõnita mitte kedagi.
 
mari 22. mai 2002, kl 10.40
mõned inimesed lihtsalt keelduvad kriitika mõttest aru saamast. "Pane telekas kinni" ei ole lahendus ju, kulla inimesed. Oma arvamust avaldatakse ju selleks, et märku anda, et midagi on valesti ning midagi tuleks muuta, parandada. antud juhul siis tahetakse nii saatejuhile kui ka telekanalile märku anda, et kõik ei ole nii ilus, kui nemad seal võibolla arvavad. Kui kõik mõtleks nii lihtsalt, et ok, ei meeldi, ei vaata, siis jääks kogu televisioon mingiks monstrumiks, mis tegutseb ainult enda, mitte vaatajate jaoks. Sama lugu on kriitikaga ajalehtedes- iga loomingulist inimest, kes midagi esitab või näitab, peaks tegelikult siiralt huvitama, mida temast kirjutatakse. OK, muidugi ei ole anonüümne DElfi mingi kriitika kui ajakirjandusliigi etalon, aga ikka parem kui mitte midagi!
 
vabsee 22. mai 2002, kl 13.16
Mariga vääägagi nõus.
 
zoocoll 22. mai 2002, kl 14.27
Olen kuulnud, et vestluskaaslasele "sissesõitmine" on uuem Läänest pärit stiil, mida viljeldakse selleks, et pikki heietusi vältida ja lisada saatele "hoogu". Selliseid on teisigi, nimetada siin meenub nt Ruussaar Unetuse saatest. Muidugi on kurjast, kui hooandmisega liiga hoogu minnakse, ent kes tahab tõelist lõugamist kuulda, see kuulaku Vikerraadiost laupäevahommikuti kell 11 "Rahva teenreid". Seal röögivad teinekord kõik korraga nii, et sõnastki võimalik aru saada ei ole. Nii et sellise edumeelse stiili poolest näivad riigitele-raadio tegijad olema esirinnas.

Mulle meeldib väga Natalja Jalviste, kes siiralt, ennast eksponeerimata ja vaoshoitult oma portreesaateid teeb ning igast saatekülaliselt napi mõnekümne minuti jooksul väga sümpaatse mulje suudab jätta ning inimese parimaid külgi tutvustada. Teine äärmiselt sümpaatne intervjueerija on Teadmiseks saate juht - nimi kahjuks ei meenu - kes ka teravaid küsimusi söandab küsida, aga nii, et küsitaval ei ole võimalik vastamata jätta - aga ka solvuda ei saa. Tuleb tunnistada, et venekeelne ajakirjandus on selle koha pealt tase ülalpool ja tasuks sellest õppida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!