Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
tulevased .........
 
üllatanu 22. mai 2002, kl 10.37
Eile varastati minu 13-aastasel lapsel ära mobiiltelefon.Varasteks osutusid kaks 15-aastast poissi.Ühe poisi saime kätte(olime abikaasaga lähedal ja pojala lubati postkontorist pika mangumise peale helistada meile)teist koos telefoniga kahjuks ei tabanud.See kelle kätte saime on narkomaan ja teda on juba enne karistatud,ning ka praegu on üks kriminaalasi pooleli.Kaks nais ja üks meespolitsei,tulid kohale,võtsid minu lapse ja päti oma autosse ja sõitsid politseisse.Me läksime oma autot parklast tooma ja siis ka sinna.Jõudsime enne neid!!!Kui nad tulid,siis oli pätil tops kohviga käes,sest nemad olid Hesburgeris käinud!!!Mina naiivne veel lootsin,et sõidavad ja kammivad rajooni,et äkki saavad teise poisi ka kätte.Siis tekkis küll selline lootusetu tunne,sest kui sedasi neid narkomaane,pätte ninnu-nännutakse ei julge oma nina ka varsti toast välja pista,rääkimata lastest.Noorsoopolitseis tunnistusi võtnud politseinik Anne oli küll tore ja asjalik.Jõudu talle!
 
Pere-sünnitaja:))) 22. mai 2002, kl 10.51
See on kurb ja masendav:( Olen lubanud oma plikal (8 aastane) kasutada tema isiklikku mobiili vaid kodust emale-isale helsitamiseks! Kuna kodus meil telefoni pole. Leian, et igati õige on lapsel mitte lubada mobiiliga vabalt ringi käia enne kui ta ei suuda enda eest ise seista.
 
Tigr 22. mai 2002, kl 11.50
ah mis enda eest seismisest te siin räägite....amsterdamis tõmmati mu parimalt sõbrannalt rattaga mööda kihutades telefon kõrva äärest ja poole kõne pealt ära....no mis sa ikka siin enda eest seisad.

oma väiksele pässile ostke parem kasutatud telefon, mille kadumisest nii kahju ei oleks....neid sajakrooniseid on ikka veel liikvel küll...ei pea ju kohe kõige kallimat ja uuemat ostma.
 
ylenna 22. mai 2002, kl 11.59
to Tigr: päss on ju sõimusõna!!?:((
 
mari 22. mai 2002, kl 12.11
ihii, mina ütlen "päss" ebameeldivate, habetunud ja räpaste vanameeste kohta:P

aga enda eest seismine- no andke andeks! juhtunud lugu on lihtsalt näide sellest, et seisa enda eest, kuidas tahad, politsei nullib ikka kõik ära.
 
Tigr 22. mai 2002, kl 13.11
sõnadega on just niimoodi nagu igaühele endale tundub.....päss öeldakse ka väikse ja armsa, kuid veidi pulstunud koera kohta, aga ka ulaka ja punapõskse poisikluti kohta.....ja pole meie peres keegi seda sõimusõnana kasutanud....meil neid toredaid ja välisilmale kummalisena tunduvaid sõnu veelgi ;o)

kes see muu oma elu ikka huvitavaks teeb kui mitte ise?
 
:P 22. mai 2002, kl 13.19
Tigr, selles maailmas, kuhu sa oled ajutiselt külla sõitnud, on sõnal "päss" vaid halb maik.
Kuidas inimkond tundub kõrvaltvaataja seisukohast?
 
karina 22. mai 2002, kl 13.37
Päss tähendab eesti keeles oinast. Aga milleks minna tähenärimiselt üle sõnadenärimisele? Esimesestki siin paksult pahandust olnud.
 
Tigr 22. mai 2002, kl 13.42
:p : lootusetu, tänan küsimast :)
 
siks 22. mai 2002, kl 15.39
pole see päss midagi nii halba ja sõimusõna pole see kohe kindlasti mitte! mõttetu mingi väikse sõna pärast iriseda...
 
kuki 22. mai 2002, kl 15.40
karina: see pole tähenärimine, vaid asjade valgustamine.Mina oma last küll pässiks ei kutsu!!!
irw - punapõskne päss:))
 
juhuu 23. mai 2002, kl 15.58
mis peale pässi narkari sõpra puutub, siis minu arust nagu otsene rajooni kammimise vajadus puudus - küll pätile sõbra nimi meelde tuletatakse
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!