Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
pigem halb harjumus
 
ema 22. mai 2002, kl 15.12
Mure järgmine. Töötan kontoris ja päev otsa tahan midagi näksida. Tänagi ostsin 1kg küpsiseid ja nüüd on need juba otsas. Hetkel on mul süümepiinad, et ei suutnud end tagasi hoida. Aga kilod ju muudkui tulevad. See on vist mingi haigus?
 
kil 22. mai 2002, kl 15.28
see on harjumus... ja halb harjumus ikka hakkab kylge... mina sõin kunagi shokolaadi - tahvlike iga päev... ning sellest saab kiirelt lahti, kui mõned päevakesed pingutada :) lahti sain kilodest ja ka osaliselt tselluliidist - tasub pingutada natuke :)
 
leida 22. mai 2002, kl 15.33
näksi midagi tervislikumat, näiteks porgandit või õuna.
 
Styg 22. mai 2002, kl 16.11
osühholoogid teavad rääkida, et kui pidevalt midagi näksida tahad, on see stressi tundemärk. pingeperioodil tahab teadvus millelegi muule keskenduda, ja siis kes suitsetab, kes näksib, kes närib küüsi.
 
kriss 22. mai 2002, kl 21.20
Minu tekib näksimise tunne muredest ja stressist. Kahjuks väljendub see aga küünte näksimises, mis on oi oi kui kole, aga vahel ei pane tähelegi ja siis peidan pidevalt käsi. heh aga küpsistele ka ei tahaks üle minna, ehk siis juba tõesti porgandid...
 
zoocoll 23. mai 2002, kl 08.44
Koori õhtul paar porgandit valmis, viiluta ilusasti ära ja pane õhukindla plastkarbiga külmkappi. Hommikul karp kaasa ja tööle! Kui porgand on kuiv ja saepurune, siis jäta viilutamata porgandid ööseks külmkappi meega maitsestatud vette likku, hommikul tükelda ja võta ligi. Tervet porgandit, muide, ei ole üldse nii meeldiv järada kui tükikesi!
 
anu 23. mai 2002, kl 21.38
minul aitas kõige tavalisema nätsu närimine näksimisest lahti saada...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!