Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
politseist...
 
Riina 22. mai 2002, kl 16.46
huvitav, et politseist pole juttu olnud, nendega peaks ju igaühel halbu kogemusi olma? minu viimane näiteks oli see, et juhtusin märkama rattavarast ja kuna nägin läheduses ka politseid, läksin neid sellest teavitama..minu kirjelduse järgi hakati siis poissi otsima ja lõpuks pärast väikest klaperjahti saime ta ka kätte. mina lahkusin seejärel sündmuskohalt ja lugesin hiljem lehest, kuidas poltsei nägi, kuidas politseid nähes poiss ratta maha viskas ja jooksu pani..ja kuidas politsei tabas. andke andeks, kui mind poleks old, poleks politseil kedagi tabada olnud. a ju siis käis politseile au pihta mainida, et kellegi teise abiga püüti varas kinni.
 
leida 22. mai 2002, kl 16.52
mul on miskipärast ainult positiivsed kogemused. kord aitasid nad mind kui olin tee peale jäänud ja mobiiliaku oli sobivalt tühi ja teinekord oli mul täiesti kogemata kindlustus läbi aga politseinik oli nii mõistlik et ei teinudki trahvi:)
 
Naine25 22. mai 2002, kl 16.52
Minul seevastu positiivne kogemus Tartu politseist-siduriketas kärssas läbi ja öisel ajal suvaline patrullpolitsei võttis meid sleppi ja viis linnast välja,aitas telkimisplatsi otsida ning tõstis veel mingid raudtorud metsateelt eest,et saaksime autoga ilusti telkimisplatsile võimalikult lähedale parkida.
 
kiilaspea 22. mai 2002, kl 17.06
ma arvan, et viga oli siiski ajakirjanduses. ega politseinikud siis läinud ajakirjanikele ütlema, et kuulge, me püüdsime varga kinni, kirjutage ja kiitke meid nüüd. tegelt ajakirjanikud kirjutavad, mida sülg suhu toob ja mõnikord on seal ka kontrollimata andmeid olnud, mida politseinike pressiesindaja pole poole sõnagagi maininud ning see on lihtsalt ajakirjaniku fantaasia vili.
 
minni 22. mai 2002, kl 17.20
Tahtsin ka just teemat arendama hakata, kuna eile oli kohe väga neg.kogemus politsei tööst ja tegemistest.
Nimelt eile hommikul tööle sõites pani üks veoauto foori all mu autole tagant sisse. Kell päris tipp tund ja asi juhtus suht kesklinnas. Sai siis helistatud 112. Ootasime siis seda politseid ca üle 1.5 tunni. Ja tuli teine ka siis kui teist korda helistatud sai, poleks helistanud teist korda oleks seal veel teise tunni ka tiksunud ja liiklust kinni hoidud.
Mis sest et on Eurovision ja patrulle vähe jm. nõmedad vabandused.
 
kuki 22. mai 2002, kl 17.24
Mina olen ka Tartu politseiga rahul:)
Mul ja sõbrantsil olid peikad, paarimehed.Need sõidutasid meid kõrtsu ja kui helistasime, tõid ilusti koju kah veel, pisut purjakil neiud!
 
ech 22. mai 2002, kl 18.50
minu kogemus
pärnus, volbriõhtu, 12-13 aastased tiinekad laaberdavad rannas, mina siis oma sõberusega läksime brackmanni parki, tal oli kaks õlunaadi, mille ta ostis õhtu jaoks. kumbki me jooma ei hakanud, panime joogid enda kõrvale pingile (kinniselt) . istusime siis ilusal kevadõhtul pingil, minul jalad pingil (kingad võtsin ka jalast ära), sõber suitsetas ja raputas tuhka pingi kõrvale murule...
ja siis tuli paar politseinikke meie juurde (mees ja naine) ja naine pistis kisama, jessakene, neiu siin NELJA JALAGA PINGI PEAL ja avalikus kohas joote end maani täis ja risustate parki (see käis siis sõbra tuha muruleraputamise kohta) ja kriiskas muudkui edasi, mul vajus suu täiesti lahti...
küsisid siis dokumente, mina otsin rahakotti ja pomisen, et prsse, isic (hääldusega isik :P) jäi koju, mispeale politseibitch leidis vajaliku öelda, et isik on küll ja veel eriti suur (ma 80 kilo kaalun nimelt), mispeale mu suu veel rohkem ammuli vajus.
saime siis tädi kuidagi maha rahustatud... aga, lapsik, nagu ma olen, ei saanud ma enne ära mindud, kui olin tädile oma kotsit banaani andnud ja öelnud ta paarimehele, et kas TOO siis tõesti ei näe, et ta paarilisel on häda käes, et lihtrahvas peab naisele banaane annetama...
siis jäi küll bitch vait lõpuks...

sõnaga... olgu, ma saan aru, et jalgadega pingi peal olemine ei ole viisakas, samas pole see kuskil ära keelatud, ma saan aru, et parki risustada ei tohi, aga kas ei oleks võinud tädi lihtsalt öelda meile, et noored, te natuke liiga vabalt tunnete end... ja pealegi... kas ei oleks nad üldse võinud randa minna maani täis ja räuskavaid 13-aastasi tiinekaid kinni püüdma, selle asemel, et rahumeelseid elanikke taga ajada praktiliselt ilma põhjuseta...
 
Pille 22. mai 2002, kl 20.17
Ma tean küll, et nii pole ilus käituda ja tegelikult nii ei tehta, aga kui keegi mind tuleb keelama, siis hoidku piip ja prillid, eriti, kui ta juhtub naispolitseinik olema, kas nii või, ech?
 
kuki 22. mai 2002, kl 20.23
nii pikk jutt, ei viitsigi lugeda.Pikk jutt-@!#$ jutt!
 
ech 22. mai 2002, kl 22.27
nääd, tore, keegi on minu nime all kirjutanud...
 
Tigr 23. mai 2002, kl 09.40
minu kogemus politseist on järgmine: sõpruse kino juures kaklesid omavahel mingid tüübid, päris tõsiselt kusjuures, veri lendas ja puha....ning kaks politseinikku, kes oma ringkäiku vanalinnas parajasti tegid, juhtusid seda pealt nägema....ja just nägema, sest niipea kui nägid, et asi on jama, keerasid otsa ümber ja lonkisid sündmuskohalt minema.

ma ei hakka kritiseerima aga tundus üsna selle moodi, et nad lihtsalt ei viitsinud või ei tahtnud oma käsi määrima/aega raiskama hakata....

ja edaspidi arvestan pigem kaaskodanike abile kui politseile kui peaksin varaste või kallaletungijatega kimpu jääma.
paha mõelda küll, aga miskit teha ka ei saa.
 
juhuu 23. mai 2002, kl 15.55
mina meenutan politseid heaga. ükskord hääletasime sõbrantsiga viitnalt võsule. öösel. ühtegi autot ei sõitnud. ja lõpuks tuli vastassuunast miski auto. meie viskasime muidugi käpa püsti, et saame vähemalt ehk teada, kus oleme (polnud varem võsul käinud). auto osutus politsenike omaks. kokkuvõttes saime termosest kohvi ning lõbusas seltskonnas priiküüdi tuttavate suvilasse :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!