Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
teadetepuu
 
ak 24. mai 2002, kl 10.53
Miks ei võiks olla nii, et kui mingi rubriigi avan oleks teadetepuu koos. Varemalt oli vahel nii, vahel naa, aga nüüd rivistab sulle raudselt 30 kommentaari ritta. Tüütu on.
 
vaataja 24. mai 2002, kl 11.24
aga pluss on see, et kirjutatu ei jää kümneks mintsiks kuhugi rändama vaid ilmub kohe 'puusse'. kah suur samm edasi.
 
Laura 24. mai 2002, kl 11.25
Selle saad ise endale seada, kui avad mingi rubriigi, siis valid nt "teadetepuu kokku", või kui teisiti tahad, siis "näita teadetepuud". link asub samas kohas kus "uus teema", "otsing" jt.
 
Tigr 24. mai 2002, kl 11.46
nojaa, aga kui seda 'teadetepuu kokku' peab iga jumala kord tegema, siis ajab ikka hinge täis küll.

toimetajad!!! saage oma probleemidest üle, teie lugejate arv sõltub teist!!!
 
tolerant 24. mai 2002, kl 12.01
Olge nüüd normaalsed!!! EGa kõik lingid ei saa ühel ja samal ajal aktiivsed olla. Peaaasi, et need vajalikud lingid olemas on ja funktsioneerivad.
Mõni mure siis nüüd klõpsata "teadetepuu kokku" peale.

Olgu tehnilised võimalused kuitahes head, kõikide soove pole võimalik samaaegselt tâita ju. Ja kui jääb aega töö kõrvalt siia kirjutada, siis leiab ikka nii palju aega ka, et lingi peale klõpsata.
 
Liis! 24. mai 2002, kl 13.09
Mul ka tänasest alates teadetepuu läheb kogu aeg lahku, täna ajab tõesti närmi. Muidu siiani probleemi pole olnud.
 
krt 24. mai 2002, kl 14.20
ma ei tea kas siin on tõesti ajukääbikud koos või mis, lugege kommentaare ja tehke omad järeldused. Mul juba nädal aega viskas kogu aeg ette bad request kui tahtsin lugeda kommentaare, sama oli siin mitmelgi teisel. Selgitati kellegi poolt, et see bad request on seotud "uus" kirjaga teema taga. Siis võeti toimetaja või kellegi poolt "uus" variant ära, samuti ilmselt seoses sellega on läinud ka teadetepuud lahku, et kõik saaksid korralikult lugeda asju. See on jah häiriv, aga mitte nii häiriv kui bad request iga jumala kord kui tahad kommentaare lugeda. Nii et aitab sellest virinast.
 
Merill 24. mai 2002, kl 14.33
To krt: Ära õienda meiega. Ei aita virinast. Elu on niigi kiire ja kui vahel foorumisse tahad vaadata, peab see olema võimalikult inimsõbralikuks tehtud. teadetepuu võiks olla ikka koos ja "uus" kiri samuti funktsimas. pole see nii ületamatu probleem midagi.
 
krt 24. mai 2002, kl 14.45
ma tahtsin ainult öelda et ilmselt on probleem ajutine ja on tingitud just sellest, et on tahetud lõpetada see bad request jama :) mina ei tea kui suur probleem see on, kuna ei ole asjatundja, aga lihtsalt mul on hea meel et suurem jama ära lõpetati.
 
küpsik 25. mai 2002, kl 09.22
teadetepuu peaks olema jah koos, milleks seda teadetepuud yldse vaja on, mõttetu ajaraisk.
 
krokodill 28. mai 2002, kl 22.53
Aga millest see jama üldse tekkis, kui mitu kuud töötas kõik OK? Oli uus ja teadetepuu püsis koos ja sai komme ka lugeda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!