Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
k...... mehed
 
june 03. juuni 2002, kl 14.49
Sõitsin pühapäeva õhtul maalt koju ja nägin minuarust juba üsna tavapäraseks muutunud vaatepilti. Seisab teeääres auto, kohe sealsamas, selg küll vähemalt tee poole pööratud seisab meesterahvas ja ... kuseb. Kusjuures tegu polnud mitte pisikese metsavaheteega vaid maanteega kus ilmselt vähemalt iga mõnekümne sekundi tagant möödub mõni auto. Mis arengutase sellistel meestel küll on, kes ei suuda kümmet saamugi metsa poole minna, et mitte oma asju kõgi silma all ajada. Huvitav kui naised ka kükitaks sealsamas tee servas maha ja toimetaks omad asjad. Mis siin ikka peenutseda ja poosetada, elu on elu.
 
hea 03. juuni 2002, kl 15.03

Mis nad peavad siis püksi @!#$ või?

Ja õige - elu on elu. Pole seal ju midagi sellist mida varem näinud pole või kuidas!!!
 
mari 03. juuni 2002, kl 15.14
no ma ei tea, ma olen sellest asjast siin kolm-neli korda kirjutanud ja iga kord on jäänud mulje, et see on ainult naiste jaoks probleem ja avalikus kohas kusemine, nagu ka mahasülitamine jne jne on täiesti normaalne meesterahva käitumine. Kunagi käis siin vaidlus, et mis on normaalne käitumine ja masendavalt palju oli inimesi, kes ei saanud aru, et kõike, mis sa kodus/teiste silme alt väljaspool teed, ei kõlba teha avalikus kohas. et kõik, mis on loomulik, ei tohiks kellegil mingit ebamugavat tunnet tekitada.
 
May 03. juuni 2002, kl 18.07
>Huvitav kui naised ka kükitaks sealsamas tee servas maha ja >toimetaks omad asjad. Mis siin ikka peenutseda ja poosetada, >elu on elu.

Mis siin ikka nii huvitavat on? Igasugustel väljasõitudel olen vabalt kohe tee äärde teinud, tavaliselt küll auto varjus, aga ikkagi metsast väljas. Mina ei viitsi sinna võssa sääskedele oma taguotsa söötma minna. Mis vahet seal on, on see @!#$ metsas või nac metsas väljas. ELU ON ELU!
 
Naine25 03. juuni 2002, kl 18.15
Vot ei saa sellisest asjast aru, kuidas normaalne inimene selliseid toiminguid teiste silme all teha saab?Kodus ei jäeta ju ka wc ust lahti,kui parajasti potil istutakse.
Alati leiab ju looduses võimaluse kusagile põõsa taha, metsatukka minna-nii kuradi mugav ei saa ka inimene olla.
 
mari 03. juuni 2002, kl 21.30
Naine25, aga kust sa tead, võibolla jäetakse- ainult sina oled see "peenutseja", kes vetsuukse kinni paneb!:) On ju praegu igal sammul äratuntav suhtumine, et hea kasvatus ja respekt teiste suhtes võrdub mõne jaoks komplekside ja tühjast asjast probleemi tekitamisega. "Emake maa võtab kõik vastu", "häda ei anna häbeneda" ja kõik need teised kuldsed tarkused. "Ära vaata, kui ei meeldi"- see on ju praegu põhiline õigustus igasuguse avalikus kohas tehtava sigaduse puhul.
Paistab olema globaalne probleem- "Sex and the City" seebis oli kah üks tädi hädas, et mees jättis iseenesest mõistevalt vetsuukse lahti ja suhtles s----se ajal täitsa vabalt.
 
Karamell 04. juuni 2002, kl 08.28
Ikkagi on see " avalik kusemine" räige , mulle lihtsalt ei meeldi , kas või kogemata vaadata kuidas keegi end kergendab. Tsiviliseeritud ühiskonna oleme loonud - nüüd siis hakkame seda jälle laiali lõhkuma või ?
 
Sun 04. juuni 2002, kl 08.51
Istun kontoris näoga vastu akent ja ükspäev aknast välja vaadates nägin kuidas üks meesterahavs oma vajadusi vastasmaja seina ääres ajas, kusjuures majade vahel on üsna tiheda liiklusega parkimisplats. Siis raputas viimasegi tilga ära, istus autosse ja sõitis minema. No, ma ei saa aru. Jah samas, kes käskis aknast välja vaadata, oleks pidanud tööd tegama ja arvuti ekraani jälgima.
 
mari 04. juuni 2002, kl 09.04
noh, minuarust see on nagu ebaõiglane, et üks võib kõik majaseinad täis kusta ja teine inimene on siis see, kes peab piinlikkust tundma, et üldse julges arvutiekraanilt pilku tõsta ja aknast välja vaadata. Peaks nagu vastupidi olema.
 
Pille 04. juuni 2002, kl 09.46
Mari, Sinuga täitsa nõus. Nii palju on neid, kes oma pissipulga pärast vastu planku kuivaks löövad ja nagu õiged mehed edasi lähevad. Isegi see, kui mingi riigikogulane baarinurka kuses, ei tekitanud erilist furoori. Minu arust on see masendav vaatepilt, nii mugav ei tohi tõesti olla. Linnas elades vaatan ikka igal hommikul kerge imestusega, kuidas tänavad on täis kustud, rögistatud, sülitatud, verised ning kõige otsas kroonib veel väikese täidisega lahtitõmmatud kondoom ... Lastetuba poleks nagu ollagi inimestel.
 
mirri 04. juuni 2002, kl 09.48
Sõitsin eile veidi pärast südapäeva Keskturu trammipeatusest mööda.Üks ootav noorsand kuses sealsamas kõnniteel kesk teisi ootajaid.Ju on siis normaalne:))
 
May 04. juuni 2002, kl 09.50
okei, selgitan vähe oma seisukohta:
Linnavahel kusemine pole tõesti õige. Aga nagu juba ütlesin, vahet pole, kas metsa servast paar meetrit eemal või metsa serval. Ja pealegi, keegi ju konkreetselt ei näegi, kui ma oma auto taga olen... ja kui näebki- mind ei huvita. Keset linnasparki ma muidugi kükitama ei lähe.
 
Bella 04. juuni 2002, kl 09.53
Nojah, Kreetal tegid autojuhid kah oma häda kõik tee ääres. Aga seal pole ka eriti kuhugi minna - ühelt poolt tõuseb kaljusein üles, teisel pool on sügav kuristik. Siinkandis võiks ikka metsavahele jalutada küll.
Mariga nõus, lastetoaga inimesed on tänapäeval kompleksitega ja psühhoteraapia abi vajavad isikud.
 
Feliks 04. juuni 2002, kl 10.09
Aitab halamisest, et kes kus midagi nägi...kui palju juhuseid on teil veel nägemata...ja pealegi - kui paljud mehed pole õldse avalikus kohast kust....ja mõni kaasaja linnaurka laps ei suuda üldse vabas looduses tualettruumia hakkama saada.

Oli juhus..aastaid tagasi..vanalinn, öö, sõber - neeruhaige, j ame olime paraja portsu õlut sisse joond, kuid suht kained (nagu selgus politsei meil joovet ei tuvastanud)...tuleb sõbral häda peale, mis teha, avalikud kohad kinni, teised kah..läksime väga kõrvalisse kohta, tänavalt kah eemale....saab sõber oma häda(sõn aotseses mõtes) tehtud kui poltsei krõps kõrval....ja kohe meid ära viima - mõlemat kusjuures....a mul põis kannatlikult veel täis kah....veensime ära, et mehel õis haige.....agaära lasime viia ennast ikkagi, sest mul oli ju ikka häda...tolles kontoras olid just värskelt remonditud ruumid..WC puhas, korras ja soe:)))
 
Nele 04. juuni 2002, kl 11.09
Kesse siin kirjutas, et lastetuba pole ollagi, miks ei ole!
Minge perekooli foorumisse, alles seal oli vaidlus, et kas last võib avalikus kohas pissitada. Neid, kes leidsid, et ei või, sõimati seal vanamoodsateks peenutsejateks. Nii et lastetuba täitsa olemas, ainult et teistsugune kui 20-30 aastat tagasi.
 
ech 04. juuni 2002, kl 11.39
jah, eks see ole tõesti teine äärmus - usas sai noortekambaga mägimatkamas käidud ja noortel oli tõsine probleem, sest tualetid olid ehitatud ainult iga kahetunnise tee tagant... mis sellest, et sügav ja tihe mets oli kahel poole ümberringi :)
 
vip 04. juuni 2002, kl 12.07
eee...kas meil sellist asja nagu kombluspolitseid pole? eeskujuks siis singapur:)) 3000$ trahvi tänavale sülitamise eest.
 
Murdja 04. juuni 2002, kl 12.22
Kodus pole meil peaaegu, et vetsuust vajagi. Lapsed rebivad nagunii ukse lahti ja omavahelgi vaja juttu rääkida. Ei ole meil lastetuba, ei ole...
 
Minake 05. juuni 2002, kl 11.55
Huvitav, et keegi polegi veel hõisanud, et "see ju loomulik asi ja saage juba kompleksidest lahti" jne
 
kkk 11. juuni 2002, kl 23.02
No kuulge, siis poleks ju kuskil wc-uksi vaja, kui ELU ON ELU. Ja milleks magamistoa seinad? Miks me üldse 4 seina vahel elame?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!