Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Evita
 
Janika 05. juuni 2002, kl 13.34
Oleks väga tore, kui keegi selle Evita kinni keeraks. Ma töötan Tartu Raekoja platsi ääres ja lihtsalt ei suuda enam seda kuulata. Seda enam, et plats on kõik kilesse mässitud, et keegi midagi ei näeks, mis toimub. Kole - nii muusikalise müra kui silma"ilu" mõttes.
 
Tirts 05. juuni 2002, kl 13.38
Ma siiski usun, et lõpptulemus on hea. Ära nüüd, Janika, kõigil pileti ostnutel tuju nulli keera!
 
Laura 05. juuni 2002, kl 13.47
kas lauljad vaesekesed peavad nö kasvuhoones olema? Preaguste ilmadega... jääb vaid südamest kaasa tunda...
 
Janikale soovituseks 05. juuni 2002, kl 13.48
Pealegit, neid etendusi on ju nii vähe aega, mitte terve suvi. Ja asi on kindlasti ka seda väärt, mine ise ka vaatama ja unustanud kõik ebameeldivused!
 
Janika jälle 05. juuni 2002, kl 13.49
Ma juba leidsin lohutust, kui avastasin, et kell on juba ligi 2 ja ma ei kuulnudki seda jubedat kellamängu. Evita on siiski veidi parem, sest nad peavad vist rohkem viisi kui raekoja kell.
 
Jaana 05. juuni 2002, kl 13.50
Lauljad ise ei ole kile sees, vaid kile on ümber, pealt on ikka lahti. Etendsed on alles ees, praegu on proovid ja proovid ja juba mitu päeva hommikust õhtuni.
 
Riina 05. juuni 2002, kl 14.32
ma kah siin läheduses ja olen juba maha rahunenud ja ära harjunud. aga tahtsin lihtsalt ära mainida, et mu meelest sisask ei sobi evitaks. no mitte üks raas kohe..
 
mari 05. juuni 2002, kl 14.55
sattusin ka eile hommikul raekoja platsi ja see mis sealt kõlaritest tuli oli ikka jube küll, kiirustasin, et ruttu kuhugi varju pääseda. tõesti ma ei kujuta ette, kui peaks läheduses töötama, vist ei tahaks pool aastat enam mingit muusikat kuulata.
 
Feliks 05. juuni 2002, kl 15.31
Aitähh Janika, et Sa suudad selle harjutamiste jama välja kannatada...tänu Sinu (ja teiste sealt kandi kannatlikusele) saan mina ..ja ilmselt paljud teisedki seda vaatama ja kuulama tulla:)
 
Janika 05. juuni 2002, kl 15.38
Miks sa, Feliks, seda näha tahad? Kas sa oled raha peale vihane või on kohe nii igav? Vihkan Teatrit on mu teine nimi.
 
Laura 05. juuni 2002, kl 15.38
Minuarvates piisab juba sellest, kui ümberringi kile, peale polegi vaja - tuule e õhu liikumise hoiab ära ümberringi olev kile - ülevalt alla ju tuult ei tule...
Ja ole siis niimoodi: päike paistab lagipähe ja õhk seisab ja aina kuumeneb ja kuumeneb...
 
Jaana 05. juuni 2002, kl 15.44
Aga mingu siis ära! Kõik oleks rahul (peale Feliksi). Tegelikult ongi juba vaiksem.
 
Feliks 05. juuni 2002, kl 16.32
Janika: ei mul pole teatri vastu midagi..kui hästi tehakse...mäng ju..ja mängida mulle meeldib.....raha?noja mis midu jääk see raha alles? Näe saan pool Eestimaad läbi sõita, käia tuttavatel külas, keda ammu pole näind...koge perele pos emotsiooni....:)) Miks mitte:)
 
May 05. juuni 2002, kl 19.13
to Janika:
Ja "Jumaldan Teatrit" on minu teine nimi
 
mari 05. juuni 2002, kl 22.54
kallis see pilet seal siis on, et raha peale vihane peab olema?? jälle mingi jakobson per nuppi?
 
Tigr 06. juuni 2002, kl 11.06
mina lähen näiteks laupäeval Tartusse Evitale ja absoluutselt ei huvita, et keegi mats seda kõike maha teeb.
 
hedvig 06. juuni 2002, kl 11.32
sa jaanika oled üks täiesti mõttetu tsikk! mida sa oma kultuuritust siin suure häälega kuulutad?!

evita on väga hea tükk (käisin eile peaproovis) ja soovitan kõigil seda vaatama minna. ja pole see pilet nii kallis midagi, mina lähen igal juhul teist korda ka vaatama!

kui sa ei osak heast muusikast ja teatrist lugu pidada, siis täitsa oma viga.
 
Liisu 06. juuni 2002, kl 13.10
Natuke tundub, et sa Janika teed äkki hoopis reklaami sellele üritusele:) Kõige parem reklaam on ju antireklaam. Vestlus läks kohe käima ja nüüd olen ise ka sellest etendusest huvitatud, muidu oleksin ehk isegi ära unustanud, et juba algab. Oled mingi korraldaja?:)
 
Pille 06. juuni 2002, kl 13.33
Ärge nüüd sõimake väga midagi. Töötan ise Raekoja kandis ja isegi meile kostab see lärm. Kultuur või mitte, tööd tahaks rahus teha. Raekoja all töötavad apteekrid peavad päev otsa töötama, trumm akna all mürtsumas ja koor hõiskamas. Võimendus on ka vinge. Lihtsalt hulluks ajab! Sama lugu oli tudengipäevade ajal, kui tudengid pidasid Pirogovis niisugust tralli, et ülikoolis seisis töö nädal aega. Lossi tänava audikates oli võimatu seminare pidada. Nii et igal asjal on kaks otsa, üks asi on seda kultuuri nautida vabatahtlikult ja kaks tundi, teine asi vastutahtmist ja mitu-mitu tundi viis päeva järjest.
 
kah Janika 07. juuni 2002, kl 15.52
mina sattusin lõunasel jalutuskäigul raekojaplatsilt läbi jalutama ja väga ilus oli kuulata, kuidas Evita partiid lauldi. ja kavatsen kindlasti etendust ka vaatama minna.

mulle näiteks ei meeldi, et kontori akna all teed remonditakse, kuid ma ei saa sinna midagi parata ja millalgi lõppeb see müra ju ära ning midagi head tuleb sellest ju ka - akna alla korralik tee ja Evita vaatajatele meeldivad emotsioonid.
 
YYY 10. juuni 2002, kl 15.31
meile kingiti ka 2 piletit ja kavatseme seda vaatama minna vaatamata sellele et teile see närvidele käib
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!