Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kuradi hinnasildid!
 
Rocky 07. juuni 2002, kl 23.35
Need kleepsuga... see asi ajab närvi küll! Eriti see, kui kleepuvad sildid pannakse cd või kassetikarbile. Miks ei saaks panna kilele, mis katab plaati? Ostsin täna cd ning loomulikult keset solisti nägu laius karbil kleepuv hinnasilt. Kakkusin selle ära ja karbile jäi kleepuv lärakas. Nüüd hakkan siis seda maha nühkima aga vastikult mustaks jääb :(
 
Imbi 08. juuni 2002, kl 02.04
Pole hullu, kasuta küünelakieemaldajat.
Aga mida teha siis, kui kleeps on raamatu peal?
 
lenne 08. juuni 2002, kl 08.48
need, kes raamatule hinnkleepsu panevad, ei loe vist ise üldse. ükskord küsisin mingis raamatupoes, et milleks ja tahaks saada sellist raamatut, millel kleepsu pole. müüja vaatas mind sellise näoga, nagu oleks tahtnud raamatut 200 grammi ja viiludeks.
 
mm 08. juuni 2002, kl 09.38
lenne, sa oled natuke ülekohtune. Kui ülemus poes ütleb, et tao hinnasildid peale, mis ta siis ütlema peab? Ja äkki oskad soovitada millised hinnasildid paremini sobivad kui näiteks laua peal on 30 eri raamatut?
 
katerin 08. juuni 2002, kl 10.04
no aga on erinevaid hinnasilte ju, st materjali ja liimi poolest - muretsegu siis lihtsalt kvaliteetsem lint. See on alluva (hinnasildistaja) ülesanne vaadata, kas kleeps on normaalne või ei ole, ülemus ei peagi nö pisiasjadega kursis olema ... arvan mina. Müüja puutub iga päev kokku, võiks siis anda vihje??? Ja juurde lisada, et pood võidaks sellest kindlasti - kliendid rahul ju.
 
ibs 08. juuni 2002, kl 12.16
Raamatutele pannaksegi teistsugused hinnasildid- sellised, mis hästi ära tulevad. Suuremad poed üritavad ikka kliendi meelt mööda olla ja pööravad tähelepanu hinnasiltidele.
PS! Müüa pole nüüd küll süüdi, kui hinnasilt ära ei tule või et kõik tooted on ära markeeritud!
 
Pille 08. juuni 2002, kl 12.47
Amen to that! Hinnasildid tuleriidale! Kui palju olen ma ostnud raamatuid, millele on silt niimoodi kleebitud, et pool ymbriskaant kaasa tuleb. M2rksa viisakam on see, kui hariliku pliiatsiga 6rnalt hind kirjutatakse v6i siis hoopis tehakse riiulitele sildid. See on muidugi k6ige parem, kui pika pabeririba yhele otsale kirjutatakse pastakaga hind ja topitakse yhe raamatu vahele nii, et hind n2ha j22b. Hundid s88nud, lambad terved. Neid silte annab selliseid kaunikujulisi ka teha ja m6ni myyja ikka ilusasti kirjutada oskab.
 
mari 08. juuni 2002, kl 15.11
mina olen küll näinud, et raamatutele on hariliku pliiatsiga hind ja kood sisse kirjutatud, vähemalt Tartu raamatupoodides küll.
 
vohh 08. juuni 2002, kl 15.33
..ja mina olen Tartu raamatupoodides näinud suisa, kuidas ostmisel siis müüja kustukummi võtab ja ilusti isegi selle hariliku pliiatsiga kirjutatud hinna sealt kõrvaldab...
 
lenne 08. juuni 2002, kl 16.33
to mm:

no ju ma olen siis idealist ja arvan, et müüja ongi see inimene, kes suhtleb ostja ehk kliendiga ja kelle asi on ka kliendi soovid, ettepanekud ja pretentsioonid omanikule-ülemusele edasi anda. lõppkokkuvõttes on ju asi selles, kas nad tahavad, et ma nende poest ostan või mitte! ja ma ei arva ka, et ma ilmaasjata virisen. ütle palun ise, kuidas ma viin näiteks kingituseks raamatu, millel on hinnasilt küljes või poole lehte/kaant koos hinnasildiga küljest rebitud?
pealegi loe Pille vastust, seal on rohkesti tunduvalt paremaid variante kirjas.
ja lõppeks: mõtle, kui rõivapoes näiteks hakatakse templiga riietele hindu peale lööma, müüjal ju lihtsam. sina võta käärid kätte ja lõika varrukas maha ja kanna terviseks!
 
Teen Spirit Smell 08. juuni 2002, kl 16.34
Jutt käis muusikast, mitte raamatutest. Olen nõus, et lörakas plaadikaanel ei ole ilus!
 
Hiir 10. juuni 2002, kl 09.56
A mina olen kunagi serviisi ostnud Kaupsist, kõikidel tassidel, taldrikutel eraldi kleepsud all. No idiootsus!

Käskisin siis müüjal ise alt ära kakkuda. Kakkus ka.
 
Trilla 10. juuni 2002, kl 10.43
Aga enamasti on CD karbid ju kiletatud. Ja pärast ostmist visatakse kile koos hinnasildiga ära. Püüa valida pood, kus plaadid kilega, siis pole ka ohtu, et keegi proovikuulaja on selle ära kriipinud.
 
väikeMy 10. juuni 2002, kl 13.13
aga mina ostsin teelusikad, IGAL hinnasilt peal :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!