Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
tööotsijana maniaki küüsi
 
Rebane 08. juuni 2002, kl 18.54
Otsisin tööd. Eesti Ekspressist leidsin sobiva ja paljulubava tööpakkumiskuulutuse. Kahjuks selgus, et sattusin maniaki otsa. Antud ettevõtte juht (omanik) ei otsinud töötajat vaid midagi muud: "madratsit", naist, vmt. Minu puhul ei läinud läbi, aga arvan, et maniakk tegutseb edasi...
 
lenne 09. juuni 2002, kl 00.39
räägi siis nimedega, teisedki teavad hoiduda..
 
mari 10. juuni 2002, kl 11.08
Issand, saatsin ka CV ühele faksile, intervjuule pole veel jõudnud. Kas see oli eelmise nädala Ekspress ja kas kuulutus oli ingl.keelne?
 
rebane 10. juuni 2002, kl 13.17
Initsiaalid on A.A. ja tegemist on kinnisvarafirmaga.
 
Kai 10. juuni 2002, kl 14.00
Kui te siin juba oma hirmsate kogemustega välja tulete, siis võiks ikka kogu info ka teistele jagada. Nõme on ju lugeda, kui ei öelda mis kuulutus ja mis firma jne. Kui seda avaldada ei taha, siis pole mõtet ka siia kirjutada. Selleks see koht ju ongi, et ka teisi teavitada ja hoiatada.
 
kunagine ahistatav 10. juuni 2002, kl 15.00

Kunagi käisin tööintervjuul HelvarMercas ja see juht(küsitleja) seal ei vaadanud mulle terve vestluse ajal otsa vaid ainiti vahtis mu rindu (pole üldse suured).

Täielikult masendav kogemus, plaanisin isegi poole vestluse pealt minema minna aga viisaka inimesena istusin lõpuni!!!
 
rebane 10. juuni 2002, kl 19.50
Mainisin ju, et tegu on maniakiga! Kõige halvem on see, et cv-s seisab minust (minu elukohast, tel.numbrist jne) täielik ülevaade. "Töövestlus" jäi iseenesest hea maitse piiridesse, kuid pisut hiljem hakkasid minu telefonile tulema kohatud sms-d algul TV-saatekava lasteleheküljelt mahaviksitud luuletuste ja siis juba "musi"-de ja "kalli"-dega ja seda nii ööl kui päeval! Ükskõik, kuhu te ka ei kandideeriks, kontrollige kindlasti tausta, mille või kellega on tegu. Lisaks veel- mõni "värbaja" teeb ettepaneku vestelda vabamas õhkkonnas (mitte officis), et paremini sujuks ja ei tekiks pingeid ja teabmidaveel, siis see on täielik bullshitt!
Ettevaatlik tasub alati olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!