Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
frustratsioon
 
ech 09. juuni 2002, kl 21.55
ma nüüd porisen natuke.

nimelt pole ma kunagi aru saanud inimestest, kes täis bussis istuvad käigupoolsel istmel (et keegi ei saaks kõrvale istuda). kordan - TÄIS bussis... ehtne egoism ju...

täna siis sõitsin pikema tee bussiga ja oli selline lugu, et minu ees istus üks neid, viskas oma seljakoti aknaalusele istmele ja ise istus käigupoolsele istmele. buss oli absoluutselt täis ja bussijuht müüs loomulikult pileteid täpselt niipalju kui kohti oli. mille tulemusena üks inimene seisis terve tee pärnust tallinnani püsti. neiu kõrval, kusjuures...

porrporrporr, tänapäeva noorus jne...
 
Karin 09. juuni 2002, kl 22.00
Appikene, kas sel inimesel suud ei olnud peas?`Oleks pidanud ütlema neiule, et kas see koht on vaba, palun nihutage ennast. Sellist ei oska haletsedagi. See neiu oli ka muidugi paras tropp.
 
kassu 10. juuni 2002, kl 00.22
Olen näinud sellised inimesi , isegi kui neile kysiva näoga otsa vaatad , ei saa nad aru ja enesekindlus aina kasvab! Sellistele on paras oma kott või asjad sylle panna .Milleks viisakused? Vastakem samaga , hakaku ainult kobisema!
 
Vanaeit 10. juuni 2002, kl 08.45
Sellelt neiukeselt oleks tulnud küsida tema koti pileti ettenäitamist. Aga linnatranspordis ma saan neist laiutajatest isegi aru. Paar kuud tagasi oli mul vaja kasutada mõned päevad ühistransporti ja viisaka (s.o. lolli) inimesena istusin akna alla. Minu suureks ehmatuseks vajus minu kõrvale üks haisev määrdunud tegelane. Kuna tema kõrval istumist minu nina välja ei kannatanud, siis pidin tema ja pingi vahelt läbi pugema, sest küsimusele 'ega te ei välju järgmisest peatuses' koll ei reageerinud.
 
haisev määrdunud tegelane 10. juuni 2002, kl 09.45
sa olid nii ilus, vanaeit, sellepärast su kõrvale kobisingi
 
Jaana 10. juuni 2002, kl 10.36
Need on jah võrdlemisi tüütud kujud, kes istuvad käigupoolsel istmel ja vahivad ainiti aknast välja, et ei näeks, et teised seisavad.
Ja siis need vanamutid, kellele mina viisaka inimesena istet pakun ja nemad ei taha istuda ja siis jääb koht tühjaks, sest kõigil on imelik istuda kui vanaiminimene seisab ja vanatädi ise kõlgub edasi-tagasi selle toru küljes (kaasreisijatele otsa), aga EI ISTUDA TEMA EI TAHA.
Aga mina olen hea!
 
autojuht 10. juuni 2002, kl 11.06
Aga miks te sõidate linnaliinibussiga???
 
Pep 10. juuni 2002, kl 11.09
Vahel vanatädid ei istu sellepärast, et neil on väga raske hiljem püsti saada - selja-, jala- jms valud ju. Tuttavad vanatädid räägivad vähemalt nii.
 
May 10. juuni 2002, kl 11.14
sellele tibile oleks jah pidanud midagi tabavat ütlema. no leidub kah lolle...
 
messa 10. juuni 2002, kl 12.11
linnaliinibussides on tihtipeale suvel selline õhupuudus.
luuk laes on kinni ja võrk ka ees et seda ikka lahti ei saaks.
kui veel buss ka täis on... enamik sellised kasimata ja higi järgi lehkavad... tuleb peale tunne et kohe-kohe minestan ära.
bussifirma kohtusse selle eest et tuulutust pole!
 
Helju 10. juuni 2002, kl 15.37
Nurisen kaasa.
Naisena on jube ebameeldiv kui suvel liinibussis räntsatab kõrvale istuma palja ülakehaga mees. See on vedamine kui ta higi järgi ei haise. Ühelgi naisel ei tule pähe bussis/trollis/trammis topless sõita.
Ei, hakkan jalgrattaga tööl käima.
 
ibs 10. juuni 2002, kl 16.52
Sõitke võimalikult vähe bussiga ja jalutage igal võimalikul juhul See hoiab tohutult närve ja peale selle tervislik ka.
 
Styg 10. juuni 2002, kl 17.02
ausaltöelda yhest linnast teise tööle ei jaluta :)
 
rattur 11. juuni 2002, kl 12.00
kiman tööle jalgrattaga...

mõnus vabadus:)

ei mingeid haisvaid kolle ega kallist sõidupiletit.
 
vend 11. juuni 2002, kl 13.08
ma ise istun samamoodi,kuna kott on mul tonn raske ja maha ma teda ka panema ei hakka,sest siis on juba päeva lõpuks kott nii määrdunud et vajab põhjalikku pesu.Inimesel on suu peas ja häälepaelad selleks et rääkida,küsigu siis et kas saab istuda jne.Küsija suupihta ei lööda.Mina olen alati oma koti ära võtnud kui keegi on küsinud,kui ei julge küsida siis oma asi mina istun rahulikult edasi kott kõrvalistmel.
 
Vivian 13. juuni 2002, kl 14.53
Minu kogemus- räägi! See peab ikka väga jultunud inimene olema, kes palve peale ennast nihutada väljagi ei tee. Ei ole veel kunagi pidanud pysti seisma, kui olen inimesele ytelnud, et palun, kas ma tohin teie körvale istuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!