Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
piinlik olukord
 
leena 10. juuni 2002, kl 10.48
Hinnasiltide teema jätk.
Sattusin eelmisel nädalavahetusel piinlikku olukorda. Väljusin toidupoest, seekord nagu ei näpanud midagi ;-), aga oh häda, turvaväravad hakkasid üürgama. Õnneks pääsesin sellega, et turvamees jalutas minu kohvriga paar korda turvaväravast läbi ja kuna turvaväravad olid vait, lasti mul minna. Aga müüja vaatas ikka kahtlustavalt. Enne seda on muga ka seal poes juhtunud selline situation 1 kord. Tulemus: never ever sinna poodi enam ei lähe. Poeomanikele soovitus: palun investeerige korralikesse turvavärvatesse.
 
Pille 10. juuni 2002, kl 11.00
Sellega on asi niimoodi, et mujalt ostetud riietel võib kõige imelikemas kohtades olla turvakleebiseid, mis aja möödudes aktiviseeruvad ja väravaid kräunutavad. Mu elukaaslasega oli sama lugu, äsjaostetud teksade sees oli rohkem kui üks turvakleebis, mis ühel hetkel hakkasd signaali andma ja isegi peale pesu tuli veel üks välja. See polegi niivõrd selle poe süü, kus väravad karjuvad, vaid selle poe, mis müüb sulle kauba, millel on sada turvakleebist peal ja siis ei eemalda ostu korral kõiki (või siis ei taipa ise otsida).
 
roosa 10. juuni 2002, kl 13.06
sõbranna ostis mantli. võeti poes kleepsud maha. võttis mantli kohe tarvitusse ja oma edasistel poeskäikudel jäi selle mantliga veel vähemalt 5 (!) kohas vahele ja protseduuride käigus ilmnesid uued turvakleepsud kõikmõeldavates salakohtades, mis siis jätkuvalt ka eemaldati. lugu oli pigem siiski koomiline.
 
juhtusnii 10. juuni 2002, kl 14.38
Käisin välismaal ja jäin seal poes piiksuvate värvate vahel. Ja piiksu tekitajaks oli Eesti kaubanduses tuntud poeketti kilekott, enam ei julge Eestist kilekotti ka kaasa vedada, millel koodiriba peal.
 
merike 10. juuni 2002, kl 17.47
Turvaväravad ei ole selles probleemis süüdi. Süüdi on maha võtmata või deaktiveerimata turvaelement. Selline turvaelement võib teil olla ka kuskilt mujalt poest varem ostetud tootel küljes ja uuemates ja tundlikumates turvaväravates aegajalt signaalie anda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!