Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
venemaa ja venelased
 
hea 10. juuni 2002, kl 14.56

Ehe näide venelaste metsikust loomust ilmnes eile peale Venemaa jalgpalli mängu - läksid täitsa hulluks kui mängu kaotasid!!!


ÕUDNE!!! Eestis elavad täpselt samasugused (natukene vaoshoitumad aga ikkagi) - laamendavad siin ja arvavad, et nad on jube tätsad - sisserännanud . . .!!!
 
krt 10. juuni 2002, kl 14.59
jah, hoolimata oma tolerantsusest pean tunnistama, et asi ajas mul ka ihukarvad püsti, kui mõelda selle peale, et need märatsevad inimesed elavad siinsamas piiri taga ja suur osa ka siinsamas piiri sees :(
 
Rocky 10. juuni 2002, kl 15.26
peale Eesti-Vene matši oli ju sama asi.
Tiblad lihtsalt on temperamentsed
 
ppp 10. juuni 2002, kl 15.32
ja veel milline ropp vene sõim võis asja juurde käia... vahel venelane lausa hämmastab oma labasusega.
 
Feliks 10. juuni 2002, kl 15.50
..no ei maksa liigseid järeldusi teha..igal pool on omad pätid..ja kui neid satub rohkem kokku ja natsa alkoholi (või muud uimastavat) võib see edukalt ka siin (tõsi jah - mitte sellise ulatusega) ja eestlastega juhtuda. On venelaste seas küllalt inteligentseid ja normaalseid inimesi...
 
Pille 10. juuni 2002, kl 16.11
No kuulge, jalgpallivõhikud. Kui te venelasi temperamentseteks peate, siis te pole kunagi näinud aasia ega lõuna-Ameerika jalgpalli, seal saavad ikka inimesed surma rüselustes. Inglismaal on suisa elanikkonnagrupp välja kujunenud, jalgpallihuligaanid, keda võimalikul juhul üldse staadioni lähedusse ei lasta igaks juhuks. Need vennad on sellised, et kui keegi neist vaid kõhutuult juhtub laskma, on kümme korrakaitsjat kukil. Nii et venelaste kerge huligaanitsemine on lapsemäng ja lihtsalt purjus noorukite meessuguhormooni mürgitusnähe.
 
pärm 10. juuni 2002, kl 16.38
Nõus Felikisga.

Lapseohtu purjakil jalgpallihaigete najal suuremaid järeldusi teha ... come on. Kurb on see, et Moskva linnavalitsus turvalisuse tagamiseks ja purjutajate ohjeldamiseks eelnevalt ette ei võtnud. Samasugune märul oleks imselt tekkinud ka venelaste võidu järel - lihtsalt koos oli mitu tegurit (kõik migil määral ette aimatavad) : rahvustunded, alkohol, massipsühhoos....

Kurb , mul elab Moskva kesklinnas mitmied tuttavaid ...
 
kkk 10. juuni 2002, kl 19.43
Mulle üldiselt meeldivad venelased. Muidugi mitte mingid pätid.
 
Merill 11. juuni 2002, kl 08.47
Mulle ka meeldivad. Nad on siiramad, emotsionaalsemad ja enamus neist on meist, eestlastest, abivalmimad. Minul on ainult head kogemused, uskuge või mitte.
 
kiilaspea 11. juuni 2002, kl 09.51
see näitab seda, et neil seal pole mitte sittagi teha. minu jaoks tundub see maa küll selline vaesemat sorti olevat ning inimesed lihtsalt elavad negatiivseid elamusi välja (töötus, väiksed palgad jne. ning muidugi see kaotus jalgpallis)
 
vabsee 11. juuni 2002, kl 13.17
Venelasi on igasuguseid, nii normaalseid kui ebanormaalseid. Aga paraku kipuvad need masendavad kokkupuuted nendega muud varjutama. :((((((((((((((((((((((((
 
Pille 11. juuni 2002, kl 17.10
ei saa aru kuidas saavad venelased meeldida, teil pole vanaisa siberis käind või?
 
Mari 11. juuni 2002, kl 18.13
Ja miks sinu vanaisa siis Siberisse sattus? Vöibolla oli naabri Ants lihtsalt veidi kade...
 
Merill 12. juuni 2002, kl 12.05
Jajah, vihkame kõiki venelasi elu lõpuni, sest kunagi saatsid samast rahvusest inimesed eestlasi siberisse. Vihkame siis sakslasi ka? Ka minu vanaisa käis Siberis, aga arvan et selle pärast pimedat viha kanda oleks ääretult nõme.
 
Daisy 13. juuni 2002, kl 13.30
Mina vihkan selliseid kes saavad Eesti riigilt raha nt. pension või muud sellist ja kes isegi eesti keeles numbreid ei tunne. Ja veel virisevad kui s... siin ikka on - mingu siis minema. Muidu olen suht liberaalne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!