Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kohutavaim ...
 
liisi 11. juuni 2002, kl 10.50
.. parkimismaja Tallinnas on püsti pandud Kristiines. On küll ilusti sellele mõeldud, et võimalikult palju autosi sinna seisma mahuks, aga kuidas nad sinna saavad ja sealt ära ka.? Täielik kaos valitseb sealses liikumises ning ega inimesed oma arukust ei näita samuti.
Ülejäänud parkimismajad on enam-vähem. Käidud kõigis tippkoormuse ajal.
 
neve 11. juuni 2002, kl 10.55
tahtsin ka sama teema püstitada. vana kristiine parkimismaja oli õudus. mõtlesin, et jess, said asjast aru ja teevad uue parema. aga ei. see arhitekt ei oma juhilube ega ole ta ka eluski üheski parkimismajas käinud vist. kas tõesti keegi ei visanud ta projektiäbarikule pilku peale enne ehitust või mis.
 
selgemaks 11. juuni 2002, kl 10.58
kahtlemata kaotavad nad ostjaid, sest kui mul on valida mitme ostukeskuse vahel, siis valin teise koha, kuhu pääseb mugavalt ja viin oma raha sinna.
 
ken 11. juuni 2002, kl 11.05
ühtin eelkõnelejatega.. korraldust võiks õppida stocki parkimismaja pealt... isegi, kui tekivad ummikud, on turvad platsis ja suunavad seda segadust, kuid kristiines on täielik hullumaja... suhteliselt mõttetu on istuda parkimismaja ummikus sisenedes 30 min ja väljudes sama kaua... isiklikult kasutan edaspidi teiste keskuste teenuseid...
 
Naine25 11. juuni 2002, kl 11.59
to: ken

huvitav,mis kellaajal ja nädalapäeval sul 30 min ummikus õnnestus istuda?
viimati käisin pühap. Kristiines ja parkisin end parkimismaja väliskülje äärde, ruumi oli piisavalt,ringi kepslesid ka rohelistes vestides mehikesed ja juhendasid teistele korrustele sõitjaid.No problem.
 
neve 11. juuni 2002, kl 12.05
väliskülje äärde terve parklatäis ei mahu, sul lihtsalt vedas siis, et sinna koha said. mehikesi oli näha ainult esimese korruse alguses. teel ülesmäge seisis autokolonn. teine kolonn oootas allasõitu sama nurga peal.pöördel tropp. kaks autot teineteisest mööda ei mahu. mõistlik oleks olnud eraldi alla- ja ülessõidu tee ehitada.
 
ken 11. juuni 2002, kl 13.19
to: naine25

ntx eile õhtul 18:15 kuni 20:00. liiklus kiilus siis lihtsalt nii kinni, et... ja väljaspoole parkimismaja ka ei saanud jätta, sest kohti ei olnud... sisse- ja väljasõiduteed on tõesti nii kitsad, et pöörama ei mahu.. ja kui küsisin väljas ühe niisama passiva turva käest, et äkki võiks ta midagi kasulikku teha ja natukene seda segadust korraldada, siis esitatid küsimus, et kuidas mina seda teen? huvitav, kes nende isikute mälumaht on tõesti nii väike, et ei suuda teatud korrapärasuse järgi ühte autodevoolu kinni pidada ja teist läbi lasta. kahju muidugi... aga keskus võiks tõepoolest natuke rohkem olukorra parandamiseks investeerida...
 
Karamell 11. juuni 2002, kl 13.46
Ah, ilmselt olid Sa selleks kellaajaks juba väsinud ja närviline. Teiste keskuste teenuste kasutamine tuleb kõne alla juhul, kui nad pakuksid sama suurt valikut kui Kristiine.
Natuke kannatlikkust! Parkida saab alati. Ruumi manööverdamiseks on seal tõesti vähetegelikult . Laupäeval rikkusin oma uue velje ära :((, aga see oli minu enda süü -jäin üht kena meesterahvast liiga pikalt vaatama :))) Sellega nad pole küll arvestanud jah !!!
 
suslik 11. juuni 2002, kl 14.01
Kristiine parkimismaja on ka minu meelest pisut läbimõtlematult ehitet ning liiklus seal sees üsna ebaloogiliselt korraldatud.
Stocki omas seevastu on lausa rõõm sõita/parkida - tõsi küll, hullude päevade läbilaskevõime kohta ei oska kommenteerida...
 
ehitaja Dixi 11. juuni 2002, kl 14.04
Muideks selle parkla on projekteerinud ju itaallaste firma, mis sealt enam tahtagi... Võtsid sissesõidu-väljasõidu tee laiuse mõnelt paksemalt spagetilt.
 
piparmünt 11. juuni 2002, kl 14.12
Karamell, sa oled tõeline nõukogude inimene! Kõigega nõus. Sama nagu joodiku naine, kes oma mehel end peksta laseb ja mõtleb selle juures, et ju ma siis pole piisavalt hea naine ja paremat kohtlemist ära teeninud!
 
juta 11. juuni 2002, kl 14.27
Aga minu meelest on Karamell jälle meeldivalt positiivne inimene. Sellistel on, muuseas, elus kergem, sest nad ei vihasta iga pisiasja peale.
 
Karamell 11. juuni 2002, kl 14.37
Jep ! Nõukogude ajal sai siia ilma tuldud küll jah. Eks sellest ajast jäi siis viga külge :))) Aga Sind Piparmünt õnnitlen : oled tõeline "eestlane" : negatiivne, vaenulik ja õel.
A ja muide nüüd hakkas vihma ka veel sadama, igavene jama! Seda ei ole nad ka suutnud korraldada !Rohkem ma siia Eestisse ei tule ja kõik! No vaadake Kanaari saari - seal sajab kord - paar aastas ju. Vot see on korraldus!
 
piparmünt 11. juuni 2002, kl 14.49
Mina olen väga sõbralik inimene. Unustasin ainult :) ära:)
 
Karamell 11. juuni 2002, kl 14.55
Tore, et meelde tuli :=) Elagu rahvaste sõprus!
 
Naine25 11. juuni 2002, kl 15.13
to: Karamell

mulle meeldib su positiivsus:)

enda kogemusest võin öelda,et absoluutselt iga kord,kui Kristiinesse sattunud olen,on õnnestunud probleemideta parkida parkimismaja 1. korrusel või välisseina ääres vabal territooriumil (seda nii nädalavahetustel kui nädala sees)ja seepärast pole muudele korrustele kunagi sattunudki.
 
ibs 11. juuni 2002, kl 18.35
Kristiine parkimismaja on jah üks paras õuduste koht, aga õnneks käin seal väga harva. Ja peale igat käimist luban endale, et enam ma siia ei tule. Aga ikka tulen Eks see suur kaubavalik kaalub ikka selle parkimismaja üle. Varuge lihtsalt palju aega Kristiinesse minna ja hea plaat mida parkimiskohta oodates kuulata!
 
pauline 11. juuni 2002, kl 19.14
Näiteks Sikupilli keskuse all olevasse parklasse saab ühest otsast sisse ja teisest välja ning kunagi ei ole seal ühtegi reguleerijat vaja. Parkla toimib.
 
sassu 11. juuni 2002, kl 21.38
Teine nõme koht on ka Rävala parkimismaja. Stocki ja Sikupilli parklad on head:)
 
Eijah 12. juuni 2002, kl 09.05
pole hullu midagi seal Kristiine parklas, kui sul on pisike itaalia auto näiteks :-)) aga kui veidi suurem ameeriklane, siis on natuke keerulisem jah ..
 
miilu 12. juuni 2002, kl 11.11
Olin ka Kristiine parkimismajas veidi hämmingus, aga hakkama sain... :)
 
juhuu 12. juuni 2002, kl 12.58
kristiine parklas paraneks asi kõvasti, kui nad need autode jaoks jooned DIAGONAALIS maha tõmbaks. sellisesse prakku, nagu seal praegu jäetud, tico'st suurema autoga täisnurga all keerama ei mahu. krt ja need pööramiskohad on ka nii kitsad, et tapa ennast ära. iga kord peab vastassuunast juurde võtma....
 
Indrek 19. juuni 2002, kl 16.23
Vahelduseks võiks siis ehk jalgsi poes käia??, kui ei viitsi siis ostke helikopter mitte ärge virisege niipalju. Küll on ikka inimesed mugavaks läinud, ei saa oma p*rset enam autoistmelt lahti. Varsti peab vist konveieri kah rajama et ronid autost sinna peale ja siis sõidutatakse müügisaali?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!