Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Veetlus
 
Riina 18. juuni 2002, kl 16.36
Mõtlesin, et hoiataks natuke inimesi selle Tartus raekojaplatsis asuva juuksurisalongi eest. Viimati kui seal käisin (enam peale seda kunagi ei lähe), tahtsin juukseid vähe tumedamaks värvida. Mainisin, et kindlasti mitte punakat tooni. Ja mis siis tulemus oli? Leekiv punapea! Ja mitte ainult - ka minu riided oli see äpu juuksur värviga kokku määrinud. No nii koba juuksur ikka annab olla. Hea inimene nagu ma olen, ma ei karjunud ega midagi, läksin minema ja olin omaette vihane ja kannatasin selle jubeduse peas mõneks ajaks ära. Kahju, et ma juuksuri nime ei mäleta, a paistis teine nii üle 40 kindlasti kohe, võiks ju arvata, et kogemustega või nii...no ma siis vähemalt võtan vaevaks teid hoiatada, et see mis nende arust on veetlus, ei pruugi seda kliendi meelest olla.
 
mari 18. juuni 2002, kl 16.45
maksid ka selle sigaduse eest või?
 
Riina 18. juuni 2002, kl 16.48
ma ise ka ei usu seda, aga maksin jah...mul nagu jõudis alles hiljem kohale, mis see mutt muga tegi..
 
RiinalEE 18. juuni 2002, kl 17.33
Ka mina olen vaikiv inimene! Kord tehti minust ilusa pruuni asemel leekiv punapea, mis punapea, porgand, kurat! Ei saa aru sinust, tüsid pysti ja läksid minema? Nyyd hoiatad teisi? Hmhh...Asi löppes sellega, et ma EI MAKSNUD! Ja penskarimammi sai mind järgmisel päeval juuksuri kulul NÜTAVAT tooni värvida! VOt nii! Keemilisigi on mulle tehtud pähe kenasti kolm korda järjest ja löpuks raha tagasi makstud! On äpusid juuksureid, krt. Noh, pole hullu, nyyd pesen pead surnumere mudashampooniga, et karvad ikka pää manu oleks:)
 
chameleon 19. juuni 2002, kl 11.09
Minul oli seal kah hiljuti üks kena kogemus. Aga see tundus nii absurdne, et ma ei oskand midagi muud teha, kui ainult suud maigutada ja mõelda, et kas nüüd olen kuidagi ällimäkbiili kehasse sattunud, et selline jama juhtuda saab? Palusin juukseid pesta ja otsi lõigata. Tädi hõõrus mul siis mehiselt pead, tegi sips-saps kääridega ja küsis siis, et kas teeb päevasoengu kah? Ütlesin, et pole vaja, lihtsalt föönitagu nad ära. Tädi pani mu ääretult rõõmsa näoga selle suure fööni alla istuma ja käskis juukseid sasida. Ise asus järgmise kliendi kallale. Kui mu juuksed olid juba täiesti kuivad, läksin tema juurde tagasi, ta sebis teise pea kallal edasi ja küsis, et noh, kuidas on?!
Jõllitasin talle otsa, et no tore on.. kellele raha peab maksma? Ta kummardus kudagi eriti vandeseltslasliku näoga minu poole ja ütles sihukese näoga, nagu ma oleks tal miski vana sõbranna ja ta teeb mulle odavamalt: "75 krooni".
No ja ütlesingi, et ahah ja andsin raha ning kõndisin minema.
Kas olen ma ajast maha jäänud või mis, aga minu ettekujutus kuivatamisest viimati oli ikka see, et juuksur ISE kuivatab mul nad käsifööniga ära ja annab otstele harjaga mingi minimaalse suunagi, mitte ei torka mind peadpidi fööni sisse, et kuiva nüüd siis!
 
mari 19. juuni 2002, kl 12.39
vastupidi, sa oled just ajast ees! selliste tädide jaoks tähendab see käsifööniga kuivatamine ja harjaga suunamine juba soengu tegemist, mille eest oleks kindlasti kõvasti pappi kasseeritud. Ja tulemus oleks olnud mingi kõva kiiver. mäletan, et vanasti sattusin ka selliste tädide kätte ja tõesti arusaamine oli see, et pool tööd on nagu iseteenindus, ime, et veel pead ei pea ise pesema!
 
Hiir 19. juuni 2002, kl 14.50
Ma kaldun küll arvama, et enamus salongides polegi sellist hinda hinnakirjas nagu:

Lõikus ilma föönitamata :) või
Lõikus ja pesu "tee see ise meetodil"
 
Styg 19. juuni 2002, kl 16.06
njah, juuksuri juures ikka aegajalt juhtub veidraid asju. ntx mina sain kaks nädalat tagasi ühes Pärnu salongis oma ilusast soengust lahti. seesama juuksur oli mulle juba kuu aega tagasi selle lõikuse tekitanud, lühike kukal ja lõuani ulatuv sirge "tukk", eks ma siis mõtlesin, et ta teab, kuidas järgmine kord lõigata tuleks, iseäranis kui ma ütlesin, et võtku igalt poolt üks sentimeeter lühemaks. juuksur, vaeseke, suutis sentimeetri-instruktsiooni meeles pidada täpselt senikaua, kui lõikusjärjega mu pika tukani jõudis. sellest läks kõige kaduva teed mitte üks, vaid viis senti, ja mu juuksed ei ulatu eest enam mitte lõuajooneni, vaid umbes põsesarnani. suur aitäh.

ja küsimusele, et kas ma maksin, muidugi maksin, ja kas ma midagi ütlesin, ei loomulikult ei öelnud, lõppude lõpuks poleks ta mulle neid juukseid ju enam tagasi pannud.
 
päevane soeng 19. juuni 2002, kl 16.09
mina olen kah pidanud alati rõhutama ja püüdlikult seletama soovi, et kergelt käsifööniga juuksed ära kuivatatakse, nö igapäevane soeng kui peab just soenguks asja nimetama. Enamasti saadakse ikka aru, aga ikka satub sihukesi ette kes siis pool tundi Sul karvu ritta sätivad. Asi pole ju rahas, et ei taha kallist soengut teha lasta, aga tõesti on pisut piinlik ju keset päist päeva mingi kiivriga tänavale minna, samas kodus ju kah peale pesemist pisut kohendad juukseid enne kui need päris ära kuivavad või on selliseid kah kes nö märja peaga magama lähevad aga näevad ikka head välja :)
 
Pille 19. juuni 2002, kl 21.29
Minu juuksuri hinnakirjas on selline asi nagu juuste kujundamine 15.- eeku, see tähendabki koolutajaga juusteotstele mingi suuna andmist ja veidi viisakamaks sättimist, kui kuivatamisest tuleb. Kliendile selge ja juuksurile ka mugav.
 
mari 19. juuni 2002, kl 21.58
noh, üldiselt peaks ikkagi ütlema, kui juuksur su tahtmisele risti vastupidise lõikuse teeb või lihtsalt aru ei saa aga ei ütle ka. MA saan aru, et esimese shokiga võibolla ei tule jah sõnagi suust, aga vaataks asja sedapidi, et ta sulle juukseid küll pähe tagasi panna ei saa, aga sina pead kuu või mitu selle lõikusega ringi käima kuni saad soengu, mida tegelikult tahtsid. Või veel hullem, minema teise juuksurisse ja tegema seal uuesti. sellele soperdajale ei peaks jääma muljet, et klient jäi rahule, kui sina võibolla vihapisarad kurgus tänavale marssisid.
 
Muska 20. juuni 2002, kl 00.00
Sellised üle keskea tädid armastavad hirmsasti keemilistele veel rulle peale keerata,et sa ikka võimalikult nendesarnane välja näeksid(loe:vanamoodne).Minuga juhtub seda iga kord,kui ma keemilisi tegema lähen.Elan nimelt kohas,kus on vaid eit-juuksurid.Sorry,aga nii me neid sõbrannaga kutsume.Peab vist hakkama linnas juuksuris käima,sest olen tüdinud sellest pea vangutamisest,kui ma rullidest keeldun.
 
dzei 20. juuni 2002, kl 16.03
krt, selle föönitamisega on jama jah. mul juuksuris küsiti, et kas tahan soengut ka, mul pikad kohevad juuksed niigi- ei tahtnud. palusin vaid föönitada. nii ta siis föönitas, ilma mingite juusehooldusvahenditeta ja pärast t$eki peal oli- FÖÖNISOENG-60 kr. Kusjuures see pole mingi eriti vinge salong. kahju, et kodus alles t$ekki vaatasin...
 
juta 21. juuni 2002, kl 12.06
Jumal, aga miks te üldse käite mingite kummaliste muttide juures?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!