Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Stockmanni toidukas
 
liisake 20. juuni 2002, kl 22.41
Tahtsin sealt(karpi pakitud) pasteeti osta,aga see oli 4päeva vana ja uut ei olnud.Müüja ütles,et ma võin osta küll,et see 4päeva ei tee midagi,aga tema seda ise küll ei ostaks.
 
dumb 22. juuni 2002, kl 01.10
jumal küll, nii vana toitu ei tohi üldse müüagi ju...
 
ehhee 26. juuni 2002, kl 14.49
tasub ikka tähele panna..ise olen eriline siltide lugeja/uurija toidupoes:)) alati vaatan koostise ja kehtivusaja üle ja kahetsusväärselt palju on nö viimase piiri peal säilivusajaga tooteid, lausa riknenuid isegi, kuigi olen stockmanni siiani üheks viisakaimaks kohaks selles osas pidanud.

hiljut alles oli juhus kui tahtsin järve selveris osta maitsestamata jogurtit. võtsin paki ja muidugi säilivusaega uurima (kuna pere on väike siis ei kulu ka liiter piima ja terve sai paari päevaga) ja võta näpust, see juba kaks päeva üle aja. kusjuures kõige eespool olevas kastis pool kasti oli seda vana ja ülejäänu juba värske. tegu oli tipptunniga kaupluses. loomulikult apelleeritakse sellele et inimene tuleb töölt, ja pikemalt mõtlemata laob oma korvi täis et kähku mminema saada.
 
Kiku 01. juuli 2002, kl 17.32
Ostsin kunagi küpsisepaki ja loomulikult ei vaadanud kuupäeva, kui selle avastasin, läksin poodi tagasi, leidsin riiulilt samasuguse aegunud paki ja läksin kassasse kust mind saadeti infopunkti - sain õige kuupäevaga küpsad ka.

Tavaliselt on aegunud tooteid seal riiulil rohkem kui üks, aga kui muidugi elad poest kaugemal või avastad järgmisel päeval siis enam poodi tagasi ei lähe ju...

Olles veendunud et aegunud tooteid seal veel on, oleks võinud muidugi ka tervisekaitse inpektsiooni peale saata ja poele lasta trahv teha vms.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!